Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

street lastikli gv650 ile çamurlu zemin tecrubem

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Johnizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul | Ümraniye
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    çamurlu zeminde cadde lastigi buz ustunde gibi gidermis)) cok dusuk bir hizla kontrolumu kaybedince 220 kg civari gv650 sol ayagima dustu. sadece o an hissedilebecek bir his bu. aci yok denecek kadar az oluyor boyle ayagin ufalandigini hissediyordsun ama acisiz. sadece bir basinc biraz zonklama. kontrolu saglamak icin motordan uzaklasamadim bilac saniye yalpaladim ve ezip ayagimi uzaklasti motor. sisecegini tahmin ettigimden ayagimin seke seke kenara uzandiktan sonra bitu cikardim ve o sacma ayak seklini gordum. belliki baya kirik vardi.. hastaneye atinca kendimi direk bikac rontgen ve gecici alci oldu. c.tesi diye ortopedi doktorunun gelmesi biraz surdu. kazadan 2 saat sonra gecici alci cikarilip yamuk ayaga el yordamiyla eski sekli verildi ve persembe gunune kadar ( ameliyat gunu ) duracak alciya alindi. parmaklardan cekistirip hamur yogurur gibi kemikleri yerlestirme islemi biraz aciliydi. simdi hastane odasinda ziyaretci kabulu ve sizi bilgilendirme olayiyla ugrasiyorum. 3 saat oldu yani kaza gecireli daha. sansliydim sadece 1-2 ayda toparlayabilecek sekilde yirttim. ve bir sansim daha konyada olmamdi. istanbuldaki hastane tecrubelerini okuyunca tuylerim diken diken oluyordu. burada bir sorunlu hemsire disinda doktorum ve gorevliler seker gibi. birazda benim tatli dilin nimetlerine basvurmamdan belkide. g.tu onlara teslim ediyoz valla yalakaligin biri bin para))

    cikarilan dersler ve aktarmak istedigim mesajlar.

    1-kimse bilincli bir sekilde kaza yapmaz. yapmak istemez. yani bu meret hepimizin basina gelebilir. bana gelmez. ben ustayim ben aslanim diyenler daha fazla riske sahiptir gerzekliklerinden.

    2-kaza aninda korumalarin kiymeti cikar ortaya ve bir okadar onemli konu egitim. 5-10km ile resmen yurume huratinde gecirdigim kazada 2-3 kirik, ameliyat 1-2 ay alci b.k pusur! yuksek suratleri dusunemiyorum! korumalari giymeden marsa basmayin lan! ve okuyun ogrenin aksiliklerden siyrilmak gerektiginde kullanin ada aksilik olusturabilecek durumlara sokmayin kendinizi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Geçmiş olsun hocam, Allah daha büyük kazalardan korusun sizi de bizleri de
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

  3. #3
    bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    bolu
    o kırık hissini çok iyi bilirim, aslında düşer düşmez ayağın kırıldığını anlıyorsun ama ilk 15 20 sn acı yok...ayağını hareket ettirmeye çalışınca derinlerden bir yanma geliyor, hele birde benim gibi bilekten kırarsan of of anlatılmaz yaşanır ama yaşmanızı tavsiye etmem
    Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...

  4. #4
    OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    geçmiş olsun. Valla bende bigün bu lastikler yüzünden gidicem bakalım ama hayırlısı. Dunlop marka var, bi iki kere freni kitlemek zorunda kaldım kuru asfaltta, arkadaş sanki buz üstünde gidiyor. Halbuki dişleri sapa sağlam daha.

  5. #5
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2010
    Şehir
    HAREM ÜSKÜDAR
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    geçmiş olsun inşaallah çabuk gecer bu gv 650 çok tercübe istiyen makina .bende okmeydanında çok kötü bir yerde yere yag varili dökülmüş bir yerde çok zor toparladıydım

  6. #6
    cyclette - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    geçmiş olsun acil şifalar dilerim. bir şey sormak istiyorum, motosiklet botu veya çizme olsaydı ayağınızda bu kırık yine de olur muydu sizce yoksa faydası olmaz mıydı?

  7. #7
    nastyboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2009
    Şehir
    BAKIRKÖY-İSTANBUL
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 400 ABS
    Geçmiş olsun aynı olayı bende yaşamıştım ama sana göre daha hafif olmuştu sağ ayağım gv650 nin altında kaldı rontgen temiz çıkmıştı ama mikro kırıklar 3 gün sonra MR da ortaya çıktı 1 ay üzerine basamadım acil şifalar dilerim.....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)