Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask Tavsiye

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O teste göre LS2 FF352’de 4 yıldız aldı. Yere düşsen beynin içinde patlar. Bir acu gold sertifikasına sahip mi? Shell sertifikası? Her Ece 22.01 alan kask’ı kafana mı takarsın? Open face’lerde alıyor o sertifikayı. Mesela ben takmam kafama.


    Kafana hiç kask takma aptallığına girmeyeceğim. Gözlük gözünü güneşten korumak için ama IQ önemli tabi!.. Ben kırıcı bir yaklaşımda bulunmadım, fikrimi beyan ettim. Fakat sen direk saldırıyorsun saçma sapan. Sonrada Angrypower neden tersledi oluyor...
    Konunun başlangıç yeri senin "Dahili güneş vizörü falan hikaye. Zaten çokta koruma sağlamıyor. O yüzden ya vizör yada güneş gözlüğü takıyorsun." yorumundur. Kişisel algılama, ben bu düşünceye karşıyım. Şu test iyidir, bu test kötüdür, o kaskı takarsan kafan patlar bu kaskı takarsan güvenlidir gibi kesin yargılara da yanıt veririm. Artı terslemek benim de huyum maalesef dayanamıyorum. Evet ECE 22.01 i sağlıyorsa ben o kaskı kullanırım. Bütün Avrupada ve Türkiye'de geçerli standart budur. Gerisi teferruat. LS2 FF352 de Turingde bedava verilen HJC ve LS2 kasklar da güvenlidir. Bunun aksini iddia ediyorsan o markaya karşı dava aç ve satışını durdur, madem insan yere düşünce beyni patlıyor bunların içinde. Neyse uzatmayalım anlayan anladı. Herkesin tekeri düz bassın da bunları test etmek nasip olmasın kimseye. Hoşçakal başka bir konuda yine görüşmek üzere.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Evet sahili güneş vizörü koruma sağlamıyor. Kaç tane polarize dahili güneş vizörü gördün? Bu dahili vizörlerin kaç uv’ye kadar koruma sağlıyor? Zaten gerektiği kadar koruma sağlamayan birşeye ne sebeple almak mecburi gibi yaklaşsın?

    Arkadaşım ben yaz kış motor kullanıyorum. Burada yaptığım yorumlar bazen biraz sert olabiliyor ama bunların hepsi sizin sağlığınız için. Bana zamanında yol gösteren olmadığı için; deneme-yanılma yöntemiyle ve saçma sapan durumlardan öğrendim ve öğreniyorum bu illeti. Doğru binen yanlışlarlada savaşmaktan gocunmuyorum.

    Ben kaskıma marka stickeri var die almıyorum.

  3. #23

    Üyelik
    20 Mayıs 2014
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    R125 >> MT25
    2017 üretimi, 1.492,00 TL peşin fiyatına 6 taksit şeklinde shoei qwest aldım, umarım beni memnun eder.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)