Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Eken H9 çekim ayarı yardım lütfen

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    21 Aralık 2016
    Alıntı Dangalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 dk'lık birden fazla video çekmiyor malasef. Bir adet çekip kalıyor öyle.
    Sürekli çekim moduna al. Benimki ilk geldiğinde sadece 10 dakika çekiyordu. Ayarları biraz kurcaladım ve nerde değişiklik yaptım deneyerek sorunu çözdüm. Şimdi 10 dakika çekiyor bitişinde yeni kayıt'otomatik başlatıyor yine 10 dakika ve buşekilde şarj bitene yada hafıza bitene kadar kayıt devam ediyor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    hguzeldal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ekim 2018
    Şarja takınca mavi ışık yanıyor. Full dolduğunda hangi renk oluyor

  3. #23
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2010
    Şehir
    Beykoz / İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Videoyu editleme yapıldığında kolay olsun diye kısım kısım kaydediyor. 10 dk bittiğinde ikinci 10 dk nın başı ilk çekilen videonun devamı oluyor.

  4. #24

    Üyelik
    30 Nisan 2019
    Alıntı Arif46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaslar. Aliexpress uzerinden aldigim eken h9 kamerami sezon kapali oldugu icin kullanmiyordum sadece birkac kisa deneme cekimi yaptim. Havalarin isinmasiyla motorumu ve kamerami kullanmaya basladim. Hersey guzel tek sorun sarji olmasina ragmen olur olmaz yerde kaydi kesip bekleme moduna geciyor. Internettede cok aradim ama cozum bulamadim. Ayarlarda oynamadigim yer kalmadi nerdeyse en fazla 15 dk.ya kadar cekim alabildim sonra onuda kesti 15. Dk.da ayrica kamera biraz isiniyor isinma normal mi bu cekim sorununun sebebi ve cozumu hakkinda yardim edebilecek olursa cok memnun olurum.

    Arkadaşlar bu kamerayı en uzun sarj hangi çekim boyutunda kullanabilirim. Motorda sorun olmuyor ama ben dalışta yaptığım için kafamda sarjı biten bir kamerayı taşımak baya kötü oluyor. 1080 30fps de 1 saate yakın gidiyor ama yeterli değil. 720 de de kart kayıt süresi çok düşüyor. youtube da tuyu marka bir pil buldum kullanan varmı ? saat gittiğini iddaa ediyor ? https://www.youtube.com/watch?v=5YgxV6zhf2cburadan izleyebilirsiniz. ürünü aliexpreste buldum, sipariş vermeyi düşünüyorum başka pil önerisi olan var mı ? şuradaki https://indirimkuponum.net/magazalar/aliexpress/ kod ile 2 dolar indirimli alacağım 2 li pil sarjı+ 2 pil 12 dolara felan bitiyor gibi başka pil tavsiyelerini alabilirim ?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)