Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Givi'den Kişiye Özel Siperlik

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    ‘Eski Tarz’ özelliklerin görüldüğü motosiklet siperliğinin popülerliği istikrarlı bir şekilde artmaktadır. Farklı tasarım konseptlerini kapsayan bu ‘canlanma’ için satış sonrası aksesuarlar tema üzerine vurgu yapmalı ve belki isteğe göre düzenlemeye izin verecek kadar esnek olmalıdır. Bu özellikler GIVI’ nın son zamanlarda piyasaya sürdüğü iki yeni 100AL/ALB ve A800N siperliğin özelliklerini belirlemektedir.
    GIVI’ nin iki yeni siperliği boyut, malzeme ve şekil açısından çok farklı olmayabilir ancak bunlar aynı zamanda tasarım felsefeleri açısından benzersizdirler. Bunun nedeni her ikisinin de yuvarlatılmış farlara benzersiz bir bütünlük oluşturmalarıdır. Ayrıca, aksesuar uzmanlarına göre mevcut montaj noktalarını kullanarak geçici montaj kitleri oluşturmak suretiyle onları özel yapım veya cafe racer motosikletlere takma imkânı verir.

    100AL/ALB modeli derin çizimlerle yapılmıştır. Diğer bir deyişle, onun iç bükey şekli bir şekillendirme kalıbına 2 mm kalınlığında bir alüminyum yerleştirilip bir zımba ile bastırılarak elde edilir. Geleneksel eğme tekniğiyle karşılaştırıldığında, bu teknoloji farklı yüzeylerin hassas bir şekilde oluşturulmasına (3D etkisi) imkân verir, örneğin klasik ve en çok nefret edilen kauçuk kırpmanın uygulanmasını ortadan kaldırır.

    Bu siperlik iki yüzey seçeneğine sahiptir: 100AL ince kat şeklinde fırçalanır ve hava etkisiyle yıpranmaya karşı koyması için anotlanır ve GIVI logosunun basıldığı bir yaldızlı plaka ile süslenerek iki paslanmaz çelik perçinle sabitlenir. 100ALB gümüş GIVI logo plaka ile siyah anotlama uygulanarak yapılır.

    Bu siperlik motosiklete özel bir kit kullanılarak takılır. GIVI hâlihazırda BMW Nine T, Triumph Bonneville 865 ve Yamaha XSR700 için kitler hazırlamıştır; ancak diğer kitler bu yıl içerisinde çıkartılacaktır. Bu siperliği motosikletlerinden birine takmak isteyen kullanıcılar arka tarafa perçinlenmiş, iki paslanmaz çelik plakaya kancalı el yapımı bir kiti kolayca yapabilirler.

    Boyutuna rağmen (20.5 cm yükseklik x 26.5 cm genişlik), 100AL/ALB hava akışını sürücünün kaskı üzerinden yönlendirerek kaydadeğer bir aerodinamik koruma sağlar… Rahat bir sürüş konumuna izin verir.

    A800N model üst sınıf bir GIVI ürünüdür. İyi tasarlanmış kaplamalarla tutturulduğu farı saran fiberglass bir yapıya sahiptir ve tepe boyunca yatay olarak kesilen düşük açılı sisli bir ön siperlik sunar. Modern ve klasik motosikletlerin mükemmel bir birleşimidir ve ölçüleri motosikletin biçimsel etkisini değiştirecektir.

    GIVI hâlihazırda sadece BMW Nine T için özel bir montaj kiti sunmaktadır ancak diğer siperlikler gibi diğer markalar içinde geliştirilebilir..

    Yine bu durumda, “Kişiye özel” faydalı olur. Yuvarlak farın deliğe tam olarak uymasıyla (195 mm çap ile), kişiselleştirme yapımcıları bunu motosikletin ön ucuna, kaplamanın içinde bulunan mevcut bağlantı noktalarını kullanarak kolayca uyarlayabilirler.

    GIVI Türkiye distribütörü

    OZEN MOTORLU ARACLAR SANAYI VE TICARET LTD. STI - OZEN PL.6 BEYLIKDUZU ISTANBUL


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Google translate çevirisi yapılmış gibi pek anlaşılmayan bir basın duyurusu gibi olmuş anlayan varsa daha açık ve net yazabilir mi?
    NoWyld ve sezginozkan bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)