Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Gülşah Merve Yüksel tek başına Türkiye'yi dolaşacak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Alıntı 06serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayda ne işin var hacı çok mu gitmek istiyorsun dünya dar mı geldi
    Bu sebepten olabilir mi? Vaktiniz varsa izleyin.


    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/262797/turk-hamamlarinda-suyun-kaldirma-kuvveti-neden-yok-emin-capa-tedxistanbul
    enginalcar bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sebepten olabilir mi? Vaktiniz varsa izleyin.

    [video]http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/262797/turk-hamamlarinda-suyun-kaldirma-kuvveti-neden-yok-emin-capa-tedxistanbul[/url]
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/262797/turk-hamamlarinda-suyun-kaldirma-kuvveti-neden-yok-emin-capa-tedxistanbul
    tanertc, yasdal, netwera ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #23
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Olayin dininiz acisindan olan kismi bir yana bu memlekette nisanlisinin onunde tecavuz ettiler kocasinin onunde tecavuz ettiler kocasi tarafindan fuhusa zorlanan kadinlar var ve ulkedeki algi ortada neden ilk akla gelen tecavuz vakalari ve o kiz bana kalsa zaten tek basina cikmayacaktir okadar doguyada gidecegini sanmiyorum bir sekilde suslenir puslenir yedi kule kadir diye koyarlar onumuze

  4. #24

    Üyelik
    09 Eylül 2014
    Şehir
    ankara
    Ekonomi. Abim fikirlerine saygi duyarim. Acikcasi banada ablamizin uzun yola cikmasi uygun gelmiyo. Cunku bu ulkede; hayvan, serefsiz , ugursuz, sapik, sapkin, yoldan cikmis insan cok. Ama o istediyse gonul verdiyse bu sevdaya yapcak bisey yok.saygi duyup yolculugunda basarilar dileyip, basima bisey gelmemesi icin dua etmeliyiz. Ayrica abi forumun imami diye bosa demiyolar sana
    ama bu kadar onemli yazilari forum alemine yazmak bence uygun degil. Yine senin fikrin saygi duyarim.

  5. #25
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı admin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Gülşah Merve Yüksel, Türkiye’de kadınların yaşadığı zorluklara, istismarlara dikkati çekmek ve Türk kadınının sesini duyurmak amacıyla 36 günde 28 şehri motosikletle dolaşacak.

    Henüz 21 yaşındaki Gülşah Merve Yüksel, Türkiye’nin tamamını motosikletiyle tek başına dolaşacak ilk kadın olmaya hazırlanıyor. Şile’nin Karadeniz kıyısından Türkiye’yi dolaşmaya başlayacak olan Yüksel, yaklaşık 7 bin km yol yapacak. Çocuk ve kadınlara yönelik istismarlara dikkat çekmeyi amaçlayan Yüksel, “Kadın isterse neleri başarabilir göstermek istiyorum” dedi.

    Maltepe Üniversitesi Zihinsel Engelliler Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi olan Gülşah Merve Yüksel, Türkiye’de kadınların yaşadığı zorluklara ve istismarlara dikkati çekmek için tek başına motosiklet seyahatine çıkıyor. Yamaha Motor Türkiye’nin desteğiyle 36 günde en az 28 şehir gezmeyi hedefleyen Yüksel, 5 yaşından beri motosiklet kullandığını ve seyahat için özel motosiklet eğitimi aldığını belirtti.

    Motosiklet tutkunu

    Babasının çocuk yaşlarda aşıladığı motosiklet aşkının hayatını şekillendirdiğini söyleyen Yüksel, Türk kadını için yola koyulacağını vurguladı. Yüksel, “Türkiye’de kadınların yaşadığı zorluklar, istismarlar beni çok etkiliyor. Kız çocukları sürekli baskı altında, hep bir korku ve baskı ile yetiştiriliyor. Cesaretle kendi ayakları üzerinde durabilme yeteneği de burada başlıyor. Ben bu açıdan aileme çok şey borçluyum. Erkek işi olarak görünen motosiklet sürücülüğü ile aslında her alanda başarılı olabileceğimizi göstermek istiyorum” dedi.

    Halfeti’de duraklayacak

    Son yıllarda Türkiye’de yaşanan kötü olaylar nedeniyle motosikletle seyahatin güvensiz olduğu önyargısının oluştuğunu belirten Yüksel, seyahatiyle bunu yıkmayı amaçladığını da kaydetti. Halfeti’de 24 Temmuz’da öldürülen Engin Öksüz ve Abdullah Türk için özel mola vereceğini söyleyen Yüksel, “Bu iki motorcu ağabeyim ülkemizin güvenli olduğuna inandığı için Halfeti’ye gittiler. Ben de onların hatırasına sahip çıkmak için Halfeti’de olacağım ve ülkemizin güvenli olduğunu haykıracağım” dedi.

    Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Nihat Çadırcı ise “Avrupa’da 9 kişiye 1 motosiklet düşerken Türkiye’de 30 kişiye 1 tane düşüyor. Öncelikli hedefimiz motosiklet kullanımını artırmak ve geliştirmek. Kadınların güven konusunda çekinceleri olduğu için biz eğitimlerimizde ağırlıklı bu konuya eğiliyor ve onları cesaretlendiriyoruz” diye konuştu.

    Kaynak: Milliyet / Gökhan Karakaş

    Gülşah Merve Yüksel'i aşağıdaki facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

    https://www.facebook.com/pages/G%C3%...45607039008341
    bu kızımızın yaşı hiç büyümüyor anlaşılan. Bajaj Pulsar 200 NS ile tur yapmıştı yaşı 21 aradan 1 sene geçti yaşı gene 21.
    kadın hakları erkek hakları diye ayırım yaparsak insan haklarından feragat ederiz. insan haklarını yerine getirelim hepsi kendiliğinden gelir.
    insanlar asgari ücretle yaşıyor. ( çoğunluğu ) bu gerçekler insanların güzergahını değiştiriyor. hem yol hemde tercih olarak.

    bu ülkede şurdan şuraya yürüyerek bahar gelmez. ben erkek halimle tek başıma çıkacak olsam böyle bir yola abartısız 2 makina ile çıkarım.
    korkmamak elde değil bu konuda çok tecrübe edindik malesef. yolu açık olsun
    Sinan Aksu, HayırsızOğul ve telike bunu beğendiler.
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

  6. #26

    Üyelik
    10 Kasım 2014
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    kuba cg-100
    Arkadan birisi bir aracla surekli takip edebilir guvenlik amaclı

  7. #27
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Forumun erkekleri korkmuş neler yazmışlar.
    Bu bile kızımızın ne kadar cesaretli olduğunu gösteriyor.
    Kendisine başarılar diliyorum.
    Thracian, Mengu16, tozluklu ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #28
    06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara / Çubuk
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sebepten olabilir mi? Vaktiniz varsa izleyin.

    [video]http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/262797/turk-hamamlarinda-suyun-kaldirma-kuvveti-neden-yok-emin-capa-tedxistanbul[/url]
    http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/262797/turk-hamamlarinda-suyun-kaldirma-kuvveti-neden-yok-emin-capa-tedxistanbul
    Boşver hocam onları sen hele bir karnımızı doyuralım sonra aya çıkmaya uğraşalım.

  9. #29
    Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2015
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Bence hiç bir amaca ulaşmayacak anca reklam unsuru olacak bir gezi yada planlama olmuş diyebilirim.Çünkü bu şekilde hiç bir şeye dikkat çekemez.

  10. #30
    svgblg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    pcx
    bazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum gerçekten !!
    insanların, ki bence yaşamasını bilen insanların tutkuları vardır, bu senin için önemlide olabilir, önemsizde ama karşı tarafın tutkusuysa saygı duymak lazım , en azından bir amacı var sarıldığı bir tutkusu var.
    seyahat etme tutkusu olan insanlar vardır, gezmek tatil yapmak vs değil tutku yaşam biçimi olandan bahsediyorum. ve ondan okadar çok keyif alırsın o seni okadar çok mutlu eder ki sana vereceği zararları göze alırsın. motosiklet kullanıcılarına burda risk anlatmak anlamsız.Ve inanın seyahat etmenin para ile alakası asla yok. Ben araba camı silerek dünyayı dolaşan insanla tanıştım. ha tabiki para önemli, kesinlikle önemli ! ama olmazsa olmaz değil, tercihler, beklentiler ırt zırt değişken bunlar. ve gezginlerin bi çoğunun ekonomik durumu iyi olmadığı için kendilerine sponsor ararlar , sadece reklam için gitmez onca yolu ;) asıl amaç gezmektir, bunu ucuza yada bedavaya getirmek için reklam da yapar.
    ayrıca kadın başına seyahat yapamaz diyenlere cevap verirdim de, sussam daha iyi sanırım.
    şunda hemfikirim bukadar cahilin olduğu bir toplumda motosikletli bir turun birşeyleri değiştireceğine malesefki bende inanmıyorum. tecavüzden hüküm yiyenin aftan çıktığı siyasetçiyi eleştirenin hapse girdiği aklı fikri bel altı olan bir toplumuz. ama en azından bizde varızı göstermek için, çok az bir kesim algılasada buna değer. bu biz motosiklet kullanıcıların arabaların bizi farketmemesi gibi bişi bence tamamen değiştiremezsin ama belki biraz, yavaş yavaş, farkındalık ..
    ayrıca başaramazsa bile bölye birşeye başlaması bile müthiş bişi, eleştirilerimiz yerden yere vurmak yerine yine kötü olsa ama katkısıda olsa keşke..
    Mengu16, tozluklu, ceydamer ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  11. #31
    MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2012
    Şehir
    Bursa/Mudanya - İzmir
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Çok büyük cesaret acaba bu kıza da tecavüz edip öldürürler mi düşüncesi geçti direk kafamdan... Bu kadar kötü bir durumdayız işte, rezillik.
    ceydamer bunu beğendi.
    SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!

    Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.

  12. #32
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2005
    Şehir
    İzmit /Kocaeli
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    bir kaç gezi yazısında okumuştum ardahan kars van civarlarından geçerken taşlanma tehlikesine karşı tedbirli olsun yoksa nereden geldiği belli olmayn bir taşla kaza maza geçirebilir hafazanallah.. vesselam..

  13. #33
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Ağustos 2014
    Şehir
    İzmir
    Benim motosikletli bacımın kabataşta üstüne işediler, taciz ettiler
    bektanist ve S6453 bunu beğendiler.

  14. #34
    tozluklu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2013
    Şehir
    keşan
    Motosikleti
    Bajaj pulsar ns 200
    yobazlar zirvede.. Kaıdını kısıtlama psikolojisi öz güven eksikliği ve sapıkça düşüncelerin esiri olmaktan ileri gelir. NOKTA!
    Shrieker, Mengu16, ceydamer ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #35
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumun erkekleri korkmuş neler yazmışlar.
    Bu bile kızımızın ne kadar cesaretli olduğunu gösteriyor.
    Kendisine başarılar diliyorum.
    bu gün askerin bile akreple gezerken temkinli olması gereken bir güzergahta motosikletli bir kızın gezmesi cesaretle değil de çizginin öteki tarafındaki tanımlamayla anılmalı
    UNdocab ve SizofrenMacaPapazi bunu beğendiler.

  16. #36
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    hayatta yaptıklarımız ve aldığımız kararlar bu ülkenin gerçekleriyle uyuşmalı.
    UNdocab, ceydamer, Machair ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  17. #37
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Sanki sinemaya gitmek istemişte millet "aa kızın ne işi var sinemada" tepkisi vermiş gibi "Gadına toplumsal basgı" naraları atılıyor.
    Azıcık gerçekçi olun ya. Herkesin 1 jeton hakkı var. Arkadaşla daha önce tanıştım fakat samimi değilim. Olsaydım yapmamasını veya 2-3 kişi ile gitmesini tavsiye ederdim.

    Karşı çıkanların karşı çıkma sebebi bu iki yazı kadar basit.

    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün askerin bile akreple gezerken temkinli olması gereken bir güzergahta motosikletli bir kızın gezmesi cesaretle değil de çizginin öteki tarafındaki tanımlamayla anılmalı
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayatta yaptıklarımız ve aldığımız kararlar bu ülkenin gerçekleriyle uyuşmalı.


    Biz arkadaşlarla bu rotanın g.doğu kısmı hariç 4 kişi olarak yaptık. 4 mevsim yaşadık rotada. Güneş, Ağır yağmur, Sarıkamışta dolu gibi.
    Tek başına... allahaşkına ucu size dokunmayacak diye gaza gelip konuşmayın. Biz 4 kişi Erzincandan Tunceli ye o sırada geçemedik oradaki benzincinin PKK ortalıkta gitmeyin demesi ile.
    Bir kıza neyin gazını veriyorsunuz. Muhtemelen sadece gündüzleri sürecek de bu herşeyi kolaylaştırmıyor.

    1 kişi bu turu es kaza sorunsuz bitirse ne olacak? Kimin ne fikri değişecek? Bi ampul mü yanacak kafalarda "aa ne kadar da kötü insandım şimdi aklım başıma geldi" diye.
    svgblg, yusufbaris, MotorKafa ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  18. #38

    Üyelik
    03 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Tek Basına cıkmak akıl ısı degıl sonnucta burası turkıye kadın cınayetlerı her gun televızyonlarda

  19. #39

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Mondial 100 Kh 2006. Honda CBF 150 2017
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumun erkekleri korkmuþ neler yazmýþlar.
    Bu bile kýzýmýzýn ne kadar cesaretli olduðunu gösteriyor.
    Kendisine baþarýlar diliyorum.
    Birader çok hevesliysen seni öne alalım. Forumun erkekleri korkmuşmuş, gevşek gevşek konuşacağına çık gitde görelim forumun erkeğini. Biz endişemizi dile getirdik herifin dediğine bak.

  20. #40

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ortalık güvensiz olduktan sonra bu işin kadını erkeği olmuyor. Geçen sene yaşanan olayı hepimiz biliyoruz.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)