Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Motosiklet sürücülerinin en çok yaptığı hata

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    hkn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS + Yamaha XJ6 N+ kawasaki z 900
    birincisi murat kardesım bu konunun en can alıcı noktası olan hata yaparak benı katıl yapıpta aılemın ve benım hayatımı mahvetme demenızden yola cıkarak sunu soylemek ıstıyorum duragan bır trafıkte arkanızda belıren ve sızı uyararak sızden cok az bır pay ısteyerek gecmek ısteyen bır ınsanı duruken nasıl altınıza alıp oldurebılırsınız merak ettım bu tutarsızlıklerından bırısı .

    ıkıncı olarak trafık kuralları hakkında cogu verdıgınız bılgıler dogru olmasına ragmen kontrollu ve makul hızlarda aracların sagından veya solundan gecmek cok fazla bır rısk yaratmaz yeterkı bırbırını gecen suruculer bırbırlerınden haberdar olsun zaten bır arac surucusu kendısınden yol ısteyen bır araca kasıtlı bır sekılde sıkıstırıp yol vermıyorsa ben bunda art nıyet ararım kı sız boyle yapmıssınız zaten burada sıze yuklenen ınsanlarda bu hareketınızden rahatsız olup sıze tepkı verıyor. cunku bız ıstanbullular bu bahsettıgınız yolları cok ıyı bılıyor ve hergun kullandıgımöız ıcın sızın gıbı davranan suruculerıde cok ıyı bılıyoruz.

    ucuncu olarak da sızı sınırlerıne hakım olamayan bır ınsan olarak tasvır edıyorum kafamda hakıkaten sızın ıcınızde potansıyel bır katıl var bence bana kızmayın ama acıl bır sekılde ofke kontrolu ıcın bır yetkılı kuruma muracat edın ben buardan sıze ve tum sıddet yanlısı ınsanlara buradan seslenıyorum trafıkte veya baska bır ortamda tanımadıgınız ınsanlarla lutfen agız munakasası bıle yapmayın boktan bır sebeple katıl olabılır ve ya ölebılırsınız , her ıkı durumdada hem ahıretınız hemde dunyanızı cehenneme cevırır ve gerıde bıraktıklarınızı cok kotu bır hayatla yanlız bır sekılde basbasa bırakırsınız.

    lutfen bana kızmayın ama cogu tespıtınız dogru olmasına ragmen yanılıyorsunuz ( trafıkle ılgılı olarak ) bagzı durumlarda cogu kural kontrollu bır sekılde esnıyebılır ve hayat daha yasanılabılır hale gelır . bu hatalı sollama ve saglama konusunda haklısınız ama bırbırınden haberı olan gecıslerde bır kasıt yok ıse kolay kolay (makul hızlarda tabı) bır tehlke olmaz.
    KaanD bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    fedora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul / Beykoz
    Motosikleti
    TVS APACHE / 2014
    kurallarım arasındadır araçların sağından geçmemek. Demir cop meselesi biraz sıkıntı inip güzelce izah edilebilir durum diye düşünüyorum..

  3. #83
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Tartışma yeni konuda devam etmektedir.

    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/143364-motosiklet-suruculerinin-en-cok-yaptigi-hata-revize.html


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)