Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

25 yaş üstü evlenemeyenler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ağustos 2010
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Evet hayvanlar şu tutucu bakış açısından çoook daha medeni. Doğru tespit

    ---------- Post added at 02:04 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

    Abaza forum tayfası ramazan münasebetiyle buralarda bakir gururlu anadolu erkeğini oynuyor ya ne diyeyim

    Bu konuya da son mesajımdır. Bir kadının bacakarasında veya dudağında namus arayan yobaz zihniyet, kendi taptığı feyz aldığı okuduğı adamların 13 yaşındaki çocuklara tecavüzlerini açıklasın da, ondan sonra gelsinler bana.
    Levent68 ve draggy bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    deniz ci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2012
    Şehir
    güngören
    Motosikleti
    250 mct
    usta mesele açıklık kapalılık değil lastik gibi çekmeyin konuyu mesele nasıl olsa -senide alacak bir aptal bulunur konusu- nasıl olsa anlamaz konusu orda sahilde arabada o şekilde yaptıysa ne olmuş ki bir banyo yapar al sana kız konusu yaw arkadaş genişlik meselesi ...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

    abi bu adam inşaatın altından geçse kafaya kiremit düşse toprağa küser zihniyet batar gençlik biter gençlik 13 yasındaki çocuk medeni toplum diye adlandırılan diyer yerlerde porno sitelerinde ki teen katogorisini ve kids s..x cümlelerini medeniyete armağan ediyor iyi geceler diliyorum ... iyki hayla şeriat ölmedi diyorum...
    biyere gtmek için degill !!! motora binmek için bi yere giderim..

  3. #63
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı Cruzer27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başka forumda olsaydık sahşa hakaretten seni banlatırdırdım ama bu yazdıklarını karşımda bana söylemeni beklerdim

    klavyeden atıp tutmak kolay + block

    Kusura bakma tatlı çocuk kaç zamandır telefonlarına cevap veremiyorum, bunları gelip yüzüne söyleyecek cesaret bulamadım. Korktum

    Başka forumlarla bu forumun farkı ne tosunum ?
    Banlatabileceğin bir şey yazdıysam buyur banlat tabi.
    Şahsına bir hakarette bulunmadım ben.
    Ama hatunlar sana bayağı bi hakaret etmişe benziyor
    Motosikletli Kaplumbağa...

  4. #64
    aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2008
    Şehir
    KDZ.Ereğli
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    Benzin zammına geri dönelim o konu daha havalıydı

  5. #65

    Üyelik
    13 Temmuz 2013
    Siz evlenmek istediğiniz insanın bakire olup olmadığını mı kafaya takıyorsunuz? O zaman niye evleniyorsunuz? Niye evlenmek isteyecek kadar sevdiniz o zaman? Karşınızdaki insanı mı sevdiniz bekaretini mi?

    Mert adam der ki: şu çaresinin hayatında hiç mert yokmuş, kadını da erkeği de. Ben onun çaresi olayım. Madem gönül vermişsiniz birbirinize yapılması gerekende bu. Birbirinize doğrularınızı öğretip yeni doğrular edineceksiniz.

    Bu konuda RTE'nin propagandası neden yapılmış anlamış değilim. Çok dindarsan sana nasihat, Allah sevdiğin meyveyi bile sana gökten düşürmez. Onu sen yetiştireceksin. Ateist misin sana da bir nasihat, kimsenin kalbini kırma gönlünü al. Ne olursan ol hep bir güzel neden bulunur. Ama eğer sen bir pisliksen ve içinde ki aydınlığı göremeyecek kadar da körsen ne psikolojik sorunlarınla ne de kararmış kalbinle kimseye hayatı zehir etme.

    Söz daha uzar; uzar da gönlü sağır, dilsiz, kör olan destan yazsan anlamaz.

    Ayrıca kendinizde namussuzsanız başkasında namus aramanız çok sahtekarca. O forumdaki kızın yalan söylerek yapabileceği şey kadar da iğrençce. Namussuzluk sadece bedenle de olmaz. Fikirle de olur. Eliniz kendi penisinizden başka bir kıza değmedi diye kendinizi de namuslu sanmayın yani.

    Hadi ne olursa olsun, temiz yürekli iyi niyetli insanların, ki burada bu özellikleri taşıyan motor sevdalıları da dahil, yolu aydınlık olsun. Yaşadıkları ve yaşattıkları umut dolu hayatlar yüzlerine yansısın.
    Levent68 bunu beğendi.

  6. #66
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    """Ben bu yaşıma (29) kadar bir kızın elini tuıtmamışsam,evleneceğim kızda hiç bir erkeğin elini tutmamış olucak!!!"""





    ***
    Egzoz borusundan çıkan gazları izleyerek orgazm olmak sapıklık mıdır?
    Benim çok ilginç bir sorunum var. Otomobillerin egzoz borusundan çıkan gazları seyrederek cinsel doyuma ulaşıyorum. Sizce ben sapık mıyım?

    Cinsel ilginin bir beden bölgesine kayması ya da belirli bir cansız nesneye yönelmesine fetişizm denir. Bazen seçilen fetiş nesne ile cinsel haz arasındaki simgesel ilişki ilginç olabilir. Sizinde egzoz boruları ile cinsel ilişki arasında bir simgesel ilişki kurduğunuz görülüyor. Bazı rastlantılar sonucu veya yaşamın ilk aylarındaki travmatik ilişkilerden köken olabilecek bu durumda egzoz borusu kadın cinsel organını simgeliyor olabilir. Sapkınlık ya da sapıklık ise; genel halk dilinde cinsel fetişizim ya da cinsel eksenli anormal durum olarak ifade edilir. Ancak normal bir cinsel ilişkide bulunmayı egzoz borularından çıkan gazları seyrederek haz duymaya tercih etmiyorsanız, sıkça tekrar etmiyorsanız bu durum sapıklık olarak değerlendirilmez ve tedavi gerektirmez, aksi durumda ise cinsel terapi almanız gerekir.

    ***

    29 yaşındayım, cinsel deneyimim olmadı.
    Ben 29 yaşındayım ve seks hayatım sıfır. Cinsel hayatımın hala oturmamış olması ne gibi sorunlar çıkarır?

    Cinsel hayatın varlığı, yokluğu ve kalitesi tüm yaşamınızı etkiler. Cinsel mutluluk yaşam kalitenizin en önemli belirleyicilerinden biridir ve mutlu bir cinsel yaşam hayat kalitenizi yükseltecektir. Cinsellik doğamızın bir parçasıdır. Ancak bu doğal eylem endişe, başaramama korkusu, katı yetiştirilme tarzları, zayıf iletişim, tecrübesizlik, ezik anneler veya aşırı otoriter baba figürleri gibi nedenlerle gerektiği gibi yaşanamayabilir. Dokunmayı, sevişmeyi, doğamızın bir parçası olan cinselliği yaşamayı keşfedememiş olmak aslında kendinizi keşfedememeniz anlamına geldiğinden dolayı; cinsellik konusunda tabularınızın kırılması için cinsel terapi sürecine girmenizde fayda var. Çünkü iyi gitmeyen bir cinsel yaşam iş hayatınızı, sosyal hayatınızı etkilediği gibi özgüven kaybı, saldırgan tavırlar, depresyon, anksiyete ve panik bozukluk başta olmak üzere çeşitli ruhsal sorunlara da yol açabilir. Kısaca mutlu bir cinsel yaşam mutlu bir hayat demektir.

    ***

    3 ay sonra evleneceğim, nişanlımın benden önceki erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiğinden ve kızlık zarını diktirdiğinden şüpheleniyorum. Kızlık zarının dikildiğini nasıl anlarım?

    Evlilik birbirini seven, saygı duyan ve güvenen çiftler arasında kurulduğunda sağlıklı ve mutlu bir beraberlik olarak yaşanabilir. Yani karşılıklı güven, kızlık zarının dikilmesinden çok daha önemli bir durumdur. Bu nedenle nişanlınızla aranızdaki güvensizliği ortadan kaldırmaya çalışmanızda ve kaygılarınızı gidermek için konuşmanızda fayda var. Çünkü kızlık zarının dikilmiş olduğunu sizin anlama şansınız yok, ancak nişanlınızın izniyle bir jinekolog tarafından muayene sonucunda anlaşılabilir.


    ***

    Sokakta bile bir kadın gördüğümde uyarılıyorum, adeta her kadını istiyorum. Sürekli ereksiyon halindeyim, geceleri bile rüyalarıma giriyor. Ben muhafazakâr bir aileden olduğum
    için kimseyle bu konuları konuşamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

    Cinsel arzularınızın çok olması abartılacak veya utanılacak bir durum değildir. Aşırı seks düşkünlüğünün temel nedenleri; bastırılmış ve tatmin edilmemiş cinsel istekler ve çocukluğun sevgisiz ve güvensiz bir ortamda yaşanmış olmasıdır. Cinsel dürtülerinizi bastırmak için mastürbasyon yapmanızı, haz alarak boşalmanızı ya da dengeli bir ruh haline ulaşmanız ve yaşadığınız sıkıntıları giderebilmeniz için evlenmenizi önerebilirim. Çünkü iyi bir evliliğin vereceği sevgi ve güven ortamı doyumsuzluğa varan aşırı seks düşkünlüğünüzü azaltabilir.

    ***
    pistolpitt, draggy ve Levent68 bunu beğendiler.

  7. #67
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Cruzer27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maltepe sahil yolunda cumartesi günü yolun kenarına aracını çeken bir caddy marka aracı gördüm cam filmi çekmiş arka camlarına...

    kız arka koltukta zıplıyordu yolda bekleyen bir hayat kadını biri oha diye bağırdı düşünün onlar bile bu kadar alanen yapmıyorken...

    bende o sırada motoru park halindeki bir otobusun yanına park etmiştim ağaç gölge diye altına geçmiş oturuyordum arkamı dönmemle bu olayları görmem 10 saniye sürdü

    bu arada arabanın önüne bir adam geçip bunları seyretmeye başladı kızın arka koltukta zıplamasını bunuu gören adam arka koltuktan ön koltuğaz atlayıp aracını çalıştırdı ve bastı gitti 200 metre ilerde durdu

    bu arada yolda bekleyip ohaa diye bağıran hayat kadınıda taksiye atlayıp çoktan uzaklaşmıştı....
    Bu ne kıskançlık... Hazmedememezlik....
    Aynı şeyleri yapamamış olmanın verdiği eziklikten olsa gerek....

    Diyorsun ya ..Burası avrupa mı diye.... Değil...
    ama iran da değil....
    Onun içinde bak keyfine...
    Senin oğlanın keyfi gelmiyor diye gençlerin tekerine taş koyma....
    pistolpitt, MotorKafa, Levent68 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)