İSTANBUL - KARASU - SAPANCA ARASI ÇİLE TURU
-
Reklamlar
-
ben karasuyu görürüm diye geldim yarıda kalmış bu fotoğraflar :D
kışın karasunun yağmuru çamuru çok kötü olur.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
ben karasuyu görürüm diye geldim yarıda kalmış bu fotoğraflar :D
kışın karasunun yağmuru çamuru çok kötü olur.
aynen öyle resimsiz ve molasız bir tur oldu benzin almanın dışında durmadım
-
Bende Karasu'yu görürüm ümidiyle konuya girdim ama sorun değil daha nice geziler yaparsınız inşAllah.
İlerde yine temenni ederim, fotolu bir Karasu gezisi.
-
arokh adlı üyeden alıntı
Bende Karasu'yu görürüm ümidiyle konuya girdim ama sorun değil daha nice geziler yaparsınız inşAllah.
İlerde yine temenni ederim, fotolu bir Karasu gezisi.
inşallah kısmetse olur
-
İnternetten meteorolojiyi takip edip çıksan en azından yağmurun verdiği çileyi çekmezdin. Aşağı yukarı bir haftaya kadar tahminler var.
-
Güzel bir gezi olmuş. Tabi ki aksıklık olabiliyor zevk almaya bakmak gerek. Gezi şöyle motorla olur şunla olur diyenlere siz, ismet abi ve niceleri ispatladı zaten içinde istek olan herkesin yapabileceği.
-
abi kaç yaşına gelmişsin bence insanların senin için ne düşündüğü veya hakkında ne konuştuklarını pek kafaya takma
hayat senin zevk senin
bizde geziye gidiyoruz düşüyoruz ıslanıyoruz gece çadırın içine köpekler giriyor ama gezmekten ve bu hobiyi bırakmayı düşünmüyoruz
hatta 2019 yılında karaeniz turunda pokut yaylasından inerken düştüm gezi nin geri kalan 7 günü nü topal ve sağ elimin ağrısı ile tamamladım
2017 de gece çadırda telefonum su bastı ve turu yarıda bırakıp geri geldim sonra dan çok pişman oldum keşke gelmeseydim diye ve o günden sonra ben ölmediğim sakat kalmadığım sürece hiçbir geziden geri gelmem ne olursa olsun
-
Kasım38 adlı üyeden alıntı
İnternetten meteorolojiyi takip edip çıksan en azından yağmurun verdiği çileyi çekmezdin. Aşağı yukarı bir haftaya kadar tahminler var.
takip ettim parçalı bulutlu gösteriyordu ama yerine gidince öyle olmadığını yaşıyorsun onun için yazın tur yapacağım hava tahmini tutmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. Tabi ki aksıklık olabiliyor zevk almaya bakmak gerek. Gezi şöyle motorla olur şunla olur diyenlere siz, ismet abi ve niceleri ispatladı zaten içinde istek olan herkesin yapabileceği.
yok moral bozukluğum yok istediğim tur olmadı ona canım sıkıldı 100 cc yi bize sevdiren Hayrabolu'lu oyuna geldim diye tur yapan arkadaştır ben daha önceleri bisikletle tur yapardım bisikletin bile zevki başkaydı önemli olan allah kimsenin başına kaza bela vermesin daha öncede karavanım vardı geziler benim zevk veriyordu Trafik polislere böyle 100 cc denk gelmeyince tuhaflarına gitti galiba olsun insanlara 100 cc kabul ettirmek azmindeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
abi kaç yaşına gelmişsin bence insanların senin için ne düşündüğü veya hakkında ne konuştuklarını pek kafaya takma
hayat senin zevk senin
bizde geziye gidiyoruz düşüyoruz ıslanıyoruz gece çadırın içine köpekler giriyor ama gezmekten ve bu hobiyi bırakmayı düşünmüyoruz
hatta 2019 yılında karaeniz turunda pokut yaylasından inerken düştüm gezi nin geri kalan 7 günü nü topal ve sağ elimin ağrısı ile tamamladım
2017 de gece çadırda telefonum su bastı ve turu yarıda bırakıp geri geldim sonra dan çok pişman oldum keşke gelmeseydim diye ve o günden sonra ben ölmediğim sakat kalmadığım sürece hiçbir geziden geri gelmem ne olursa olsun
doğa ile iç içe olmana sevindim tur atmak gezmek güzel bişey bazen dikkat etsen bile aksilik olabiliyor önemli olan ciddi kaza olmasın şimdi bel ağrısı var o da turda çamura devrilen motoru kaldırırken oldu onuda atlatırım diye düşünüyorum yazın turlar daha keyifli oluyor ben Maltepe'de oturuyorum sahilde bisikletle gezeyim diyorum yol beni çekiyor Yalova'ya geçip Orhangazi'de köfte yiyip tekrar eve dönüyorum bu bana haz veriyor önemli olan yaptığın turdan zevk almak Allah herkese sıhhat ve afiyet versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git