Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

SYM EVO 250i İle Tekirdağ-Ankara-Kütahya-Bursa-Bolu-Ankara-Tekirdağ

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2012
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    PCX 125
    Arkadaşlar merhaba..

    eşimle beraber SYM EVO 250i İle Tekirdağ-Ankara-Kütahya-Bursa-Bolu-Tekirdağ yaptık. 10 gün sürede 2.000 km civarı...



    işte kabaca rotamız








    öncelikle belirteyim.. eşimle gittiğim gezilerde çok resim çekemedim.. malum motordan inmesi binmesi eldiven telefon vs derken zaman alıyor..zaman dar olduğundan bazen tabelalarla yetindik..


    Kısa kısa bahsedeyim..




    Tekirdağdan saat 15:00 de çıktık yola. saat 22.30 gibi Nallıhan daydık.. ama istanbulu geçene kadar çok şiddetli rüzgar yedik.. kulaklarım çınlıyordu eve gittiğimde müthiş rüzgar alıyor kask..







    yapışan sinekler.





    500 km gecikmeli olarak Ankara Beypazarında Servise girdim.. 1000 bakımı 50 tl tuttu ( yağ değiştirirldi. hava filtresi temizlendi..olay sadece bu )





    1500 km de ki motorun hava filtresinin hali.. temizlendi tekrar takıldı..aslında o kadar da kötü yollarda gitmedik..





    vee eşimin kuzeninin kına gecesi. süper geçti. çok çok oynadık




    Ertesi gün düğünü var.. Hanımı bıraktım koaföre..dedim herhalde 1 saate bitirir. randevulu da gittik takılayım buralarda. Aradım 10 dk sonra, kaçta bitermiş iş, 3 saat sonra anca dedi... öööf öf.. ben durur muyum... gittim Beypazarı Sodası fabrikasına.. oo mescit de varmış tam da cuma saati. Namazımızı da kıldık. Çıktık, cumaya gelenlere yemek veriliyormuş. yemeğimi de yedim.. tam çıkıyorum yola..sağa dönüp beypazarına gidecem.. Önüme araba çıktı..yola çıkamadım..bekledim..araba geçti. aklıma geldi.son anda sola girdim.. Beypazarından uzaklaşıyorum..nereye gittiğim belli değil Kendimi Karaşarda buldum.. Ordan da bolu kıbrıscık Karagöl e gittim..gezdim baya bi. 3 saat civarı.. sonra göndüm beypazarına..




    Karaşar...





    Karaşara girmek üzereyim..





    karaşar






    Sonra döndüm beypazarına.. Hıdırlık tepesine çıktım.. Manzara güzel..
    Bir anda içim karardı...Ben lise 2 ve lise 3 ü burada okudum.. Bu evler arasında geçirdim o zamanımı.. Ben Ankara merkezde büyümüştüm lise2 de baba mesleği bizi buraya getirdi..
    Liseyi burada bitirdim ama gelin bide bana sorun.. Beypazarı insanı kesinlikle ama kesinlikle yabancı insan sevmez. beni hep ezdiler. hep grup dışı tutmaya çalıştılar. aynı sınıftayız bana alt devre muamelesi yaptılar. Sınıfın hepsi. aaaa bi de dershaneden bi kıza vuruldum ki. kız pas vermeyi bırakın bakmıyor bile. Durum böyle olunca gelin bana sorun o günleri..Berbattı o günler. Bi yanbdan okuldaki durum..bir yandan aşık oldum..kız bakmıyor bile. konuşmuyor. yere bakan yürek yakan misali ben gün geçtikce bağlanıyorum.. ama yok..kız da ümit hiç yok.. bu iki olay yıktı beni o günlerde.. ( o kız şu an eşim ) ama gel gelelim o yıllardan sonra beypazarı insanı ucuz işcilik diye hep doğudan insan getirtti. Doğunun insanı birbirine bağlıdır. belli ki kendilerini ezdirmediler..şimdi de doğu insanını istemiyorlar. isterler mi, borusunu öttüremiyorlar.. ben en ufak birşey istediğimde sırf ben istiyorum diye hayır burası bizim çöplüğümüz derlerdi. Demem o ki, gördüğüm arkadaşlara da hep derim, o eski yabancıyı ezen beypazarı adamı kalmamış. Sanırım beddualarım tuttu ama haala o memlekete gidince içim kararır.. bu güneşli havada sakince motorla giderken birden havanın kararması ( beypazarı tabelasını görmem ) ve yağmur yağması gibi birşey ( çarşı içi ).. Bu durumu paylaşmak istedim çünkü haaala içimde o olanlar... Biri derse ki beypazarlıyım, koz vermeyin






    Gel gelelim düğüne..Gündüz hava süper.. Ama gelin damat tam dansa çıkacak..haydaa bir anda rüzgar bir anda yağmur.. lan ne oluyor.. Ver Allah ım ver.. 1 saate yakın beklenildi.




    En son yağmur az yağmaya başlayınca bizimkiler çıktı.. dansa.. ilk parça onların..Sonrasına biz de eşlik ediyoruz.. Allah mesut etsin..




    Sonraa göndük tekrar Nallıhana.. Uluhan köyü var nallıhana bağlı Göynük yolunda. Oraya gittik. Araba ile..motoru bıraktım ne olur ne olmaz hava durumu vahim.. Gittiğimizde herkez cami etrafına toplanmış sohbet ediyor. Kazanlarda, kocaaman kazanlarda et pilav pişiyor..asırlardır bu uygulama varmış.. mükemmel. oturuyoruz babamla. Neyse bir müddet sonra "başkanım" diye hitap edilen kişinin ve bana hoş gledin diyen kişinin Nallıhan belediye baskanı olduğunu anlıyorum.ilginç.. Gayet samimi hoş adam.. sohbet ediyoruz biraz. neyse namaz kılmaz için abdest alıp namazımızı kılıyoruz. namaz sonrası güzeeelce bir yemek.. süper. yemekte yok yok.. hem de başkanla beraber yeme fırsatını buluyorum.. sohbet ediyoruz biraz. MHP den de olunca ayrı bir ilgili çekiyor




    Dönüşte babamın arkadaşı öne geçip bizi durduruyor.. 10 km içeride şelale olduğunu söylüyor.. e tabi babam gitmiş. yok falan diyor. ben gideriz gideriz diyorum. babam yolu kötü diyor tamam o zaman gitmeyiz dedik.. tabi ben yazdım onu kafaya.gitcem ben motorla sonra ne oldu ne oldu tekrar gitmeye karar verdildi. giderken de yol kenarında güzel bir kahvaltı yeri varmış ordan semaver de alıyoruz.. öööf öf devam..




    yolar gerçekten çok zordu..





    tabeleları çekiyorum




    ve varış.. işte bu giden su aşağıdaki uçuruma gidiyor ve mnuhteşem bir görüntü oluyor. ama bu su sadece haziran eylül ayı arası akıyor.




    bu da arkaya dönüp çektiğim yer..





    ağaç muhteşem..




    biraz ileride bu tabelayı görüyorum..ve patika yoldan gidiyoruz..çok dik ve ayaklarımız çok kayıyor..





    görünen köprüye gideceğiz. oradan görünüyormuş. giderken babam vali bey de geldi dedi ve ben iyice meraklandım artık




    patika yoldan giderken ağaç bu haldeydi.. yan yatmış resmen rüzgardan sanırım..




    haaala gidiyoruz oraya.. bir türlü varamadık.. zor yollar.





    İşte o şelale.. Mükemmel değil mi ? çok güzel.. oturup saatlerce izle




    Buda faklı açı




    Sonra yukarı çıkıyoruz. o temiz havada çay içmeye.. semaver ile ben ilgileniyorum.. ( aslında çay sevmem ama semaverde güzel oluyor )





    tam ormanın içindeyiz..




    sohbet muhabbet..




    ve döndük.. Önce arabayı güzelce yıkadım..babam hiç bakmıyor.. 3-4 saatimi aldı..sıra motora gelmeden site üyelerinden COMTAN nickli Ramazan abim geldi. Tanıştık.. sonra birdaha fırsatım olmadı görüşmeye :( inşallah bayram haftası görüşürüz abicim





    Ertesi günü (pazartesi idi sanırım ) bir yere gideyim derken sarıyar barajına gitmeye karar verdim. bize 60 km git gel. ben daha fazla hatırlıyorum ama google maps öyle diyorsa öyle




    Emremsultan köyü.. Yunus emrenin hocası Taktuk emre diye bilinen kişinin yattığı köy.





    ben turbesini göremedim :( köy çıkışında durup duamı okuyup öyle gittim ama..





    güzel bir köy





    hava korkutuyor beni. hiç yağmurluk falan da yok..






    Aaaa..sakarya nehri.




    Eskişehir mıhalıçcık yol ayrımı.. burdan sonra köy çok yakın..






    Burdan karşıya geçilip Eskişehir'e gidiyor..





    Hemen ilerde yunus Emreye ait yazı Tabelası





    Sarıyar köy ismi imiş yahu..bende direk baraja çıkacağız sanırıyorum.. öööf öf karnım da ne acıktı..





    Baraj görünüyor..sanki kapaklar açıldığında köy sular altında kalacak gibi.






    Yavaş yavaş çıkıyorum.





    Baraja yaklaşırken köy manzarası




    ve baraj.. ilk defa baraj görüyorum.. muhteşem birşey.. en çok baraj kapakları olayına hayran kaldım..devasa birşey..




    Ve beyaz kartal





    burası çok hoşuma gidiyor..sağda köy solda baraj..bir müddet duruyorum..birazdan baraj üstünden karşı yola geçeceğim..




    Burası baraj üstü..




    bu da diğer tarafı.. acaba kapaklar açıldığı an neler oluyor.. sistem nasıl işliyor.. kısa zamanda araştırmam gerek




    Burası da karşı yol.. birçok tabela vardı görevli harici giremez diye.. dedim şimdi oratalığı ayağa kaldıracam şimdi hemen toz olayım




    Toprakları ile meşhurdur burası..



    Ve dönüşte Emremsultan köyünde türbe tabelası görüp giriyorum..sanırım 10 km içerde.




    giderken mermer ocağı görüyorum ( yanılıyor muyum ? )





    Bu kadar yüksek neden..Neden..madem türbe yapılacak insanlar sık sık ziyaret edecek neden uzak yer? neden diye kendi kendime sorarken açıp bakıyorum netten.. Meger bu türbe baraj yapımı sırasında su altında kalacağından sonradan yüksek yere alınmış..




    sürekli tırmanıyorum










    hava da soğudu sanki.. Motor hava soğutmalı olsa ne olurdu bilemem...












    sonunda varıyorum.. ürkütücü bir yer.. kimsee yok..





    içeri girdiğimde kan beynime sıçrıyor.. bu ne hal..bu ne vaziyet.anında yerden alıyorum.. asmaya çalışıyorum olmuyor..motoru getiriyorum ayakakbımı çıkarıp üstüne çıkıyorum falan filan..baya bi uğraşıyorum ama olmuyor..düz durmuyor..kayıyor.. oraya buraya bakıyorum merdiven falan...yok..




    Sonra sağlam bir şekilde bağlayıp duamı okuyup dönüyorum







    Eve dönüyorum...



    akşam hava durmuna falan bakıp yarın çıkmaya karar veriyoruz.. nereye.. yola ama nereye.. Kütahyalı arkadaşım var..Murat..devrem.. Sözüm vardı ona gidecez diye..tamam kütahyaya gidiyoruz.. Nereden..Eskişehir üzerinden..Hemen google maps.. araştırmalar.. ama aksam olmuş 22:00 fazla birşeye bakamadık.. Aslında niyetim söğüt'e gitmekti.. ama olmadı..


    Neyse eskişehire yola çıktık.. Orayı gezip akşama kütahyaya gitmek..




    hava kapalı...

    Aman Allahım ben böyle bir yol görmedim..100 km boyunca nadiren 80 km hızı görmüşümdür..nedeni heeep ama hep viraz.hiç düz yol yol.. sürekli engebeli yolda ilerliyoruz.. ben scooter ile ble yoruldum vitesli motor dayanılmaz olurdu..








    tızmanıyoruz da tırmanıyoz.. hava serinliyor.. aman aman.. üşüyorum resmen yaa.. Eşimin sesi çıkmıyor. belli üşümüş.. geçit dediğin i tırmanırsın biteer hemen inişe geçersin..ama bu öyle değil yahu.. tepe git git bitmiyor..
    biz de ısınmak için duruyoruz..





    vee tabela.. sonrasında ( resim çekemedik üşüdük ) eskişehir görünümü...




    Vee mutlu son




    Eskişehir güzel yer.. hoşumuza gitti.önce yemek.. en güzel tarafı porsuk çayı kenarı.. çok canlı..cafeler falan..gezdddik tozduk çarşıda bir yerde durduk. oturduk bir yere.tantuni yedik kola soda vs yedik.. aşağı indim hesap ödeyeceğiz. Adam 13 dedi dedi. ben umursamıyorum..etrafa bakıyorum..arkamda bir eleman var onun hesabı 13 tl sanıyorum..adam birdaha dedi. eşim dürttü 13 mü dedim..evet dedi. yanlışlık var falan.masa fişimize baktık hesapladı tekrar 13 tl.. dedim çok iyi abi.bana 30 tl desen verir giderdim ayak üstü lafladık.. öğrenci memleketi eshişehir.. güzel yer..





    sonra bol rüzgarla Kütahya'ya ( ötaya )

    aradım arkadaşı.. hani nerdesin.. ee afyon yoluna gir devam et.. olm kütahya demedin mi la ne afyonu.. Meğer kütahya aslanapa'lıymış.. kütahya kütahya diyip duruyordun dedim, napayım asker selamı verirken aslanapa mı diyeydim diyor haklı..

    devam..aslanapa ilçesini 8-10 km geçip Göynükören köyüne varıyoruz.. şirin bir yer.




    bi tepe görüyorum hemen oraya çıkıyoruz.. ordan köy odasına gidiyoruz.. aile aile odalar var..köy ortamı işte, bayılırım..hatta bazen derim keşke köyde büyüse idim.. köye gittiğim zaman bozuk olsa bile moralim düzeliyor.. köyleri çok seviyorum.. malesef buralarda çok resim çekemedik..





    ertesi gün kütahya ve çarşı içinde gezi. Burası tam valilik arkası bir yer..




    ve kütahya tepesi ( tam adı nedir bilemedim ) kalede var













    ve tavşanlı.. 2. konak yerimiz..burada 2 gün kalıyoruz.. kömür merkezi.





    tavşanlı merkez





    tavşanlı termal tesisi. Burası büyük havuz ve özel odalar barındırıyor.. özel odadan boş yer bulunca hemen aldık ve böyle bir yer ile karşılaştık.. solda tuvalet ve ufak taş sağda giyinme odası gibi bir yer. ve içeride de 3 x 3 metre havuz.. mükemmel.. saati 15 tl ama değiyor.. ailece de girilebilir. sonuçta özel oda sınırı yok..




    dönme vakti.. Ne yapalım nasıl dönelim.. elimize aldık haritayı rota çiziyoruz.. Normalde yolumuz 242 km. biz öyle bir rota yapıyorz ki 350 km oluyor rota.. değer mi değer..

    bakın nereleri görüyoruz..





    Burası tavşanlı inegöl arası bir geçit.Ama orman içi mükemmel yer..yolu da çok düzgün.. soğuk da değil





    inişe başlar başlamaz sınır...





    ve iniş virajda solda bi yer beliriyor ama bakamıyorum..ilerliyoruz çünkü. bi araçevirip bakıyorum aman Allah ım çok güzel bir köy evi mutlaka görmem gerek.. ilerde müsait yerden dönüp geliyoruz.. Sahibi bizi çok güler yüzle karşılıyor.. herşey var evde. işletme gibi değil.. belli, hani zengin insan olur emekli olunca ufak bir yer açayım derdi para olmaz işlesin der zevkine göre döşer ya aynen öyle bir yer..




    hemen evin karşısına oturuyoruz.





    ben evi gözümden ayıramıyorum..çok hoşuma gidiyor.. burda eşim habersiz çekmiş. anlatıyorum ev şöyle böyleymiş...




    işte orası...


    istemeye istemey kalkıyoruz.. yola.. çay için ücret alınmıyor.. hatta yemek bile söylemek istiyor sahibi. ücretsiz benden diyor.. zamanımızın olmadığını söyleyip konuşup devam ediyoruz..





    Acıktım, köfte kokuyor buralar




    hanım özdilek mağzası görür de kaçırır mı





    besler diye bir yere gidiyoruz.. kuruluş 188X yazıyordu.. ööf.. tarihe bak..2 gram köfte geliyor 12 tl veriyoruz ona da.. olm Ramazan burası sana göre değil uza..









    daha önce de gitmiştik buraya.. izniğe inmeden çok güzel manzaralı bir yerde durmuştuk..ama yenişehir tarafından gelirken daha güzel manzaralı yer var.. orda da durduk izledik izniği.. biraz tarihini anlattım eşime.. ama resim çekmedik :(





    surlarla çevrili iznik tepesi..





    tepedeki türbe









    çok bozuk bi yola giriyoruz.. araçlar taş fırlatıyor.. bunu fark eden sürücüler beni sollamadı ve arkamdan takip etti.. taktir ediyorum kendilerini..
    Ama bir tane transitci dana, son hız geldi arkamdan geçti gitti. el işareti yaptım ama yavaşlamadı.. kaçtım kenara durdum.. ben durdum tüm trafiği de durdurdu arkamdaki audici..herife selektör yapğtım el kaldırdım dursun ne olur dursun.. tüm arabaları ve bizi taş içinde bıraktı.. dörtlü yaktı 2-3 kez.. gitti. bende sizin dedi sanırım..aaah bir dursaydı..ah...




    bol meyva ağaçlı yollardan geçip taraklıya geldik..Taraklı Şener Şen in TTNET reklamı çekildiği yer...




    oturuyoruz bir konakta kahve içiyoruz.. sonra görevliye reklamın hangi konakta çekildiğini soruyoruz.. burası diyor..aa nasıl olur..geniş bir yer..yan taraf ve burası diyor.. hemen çıkıp bakıyoruz.. işte resimler..
















    ve Göynük'e doğru ilerliyoruz...


    aklımda tek soru..akşemsettin Fatih Sultan Mehmet in ısrarlarına rağmen istanbulda kalmamış, onca yer gezmiş ama gönlünde yatan yere Göynük'e gitmeye karar vermiş..Neden..ne var burada....





    Yukarı doğru çıkarken aniden levha görüyoruz ve dönüyoruz..aman Allah ım bu ne güzellik..çukurda bir yer..gözden gizli. saklı bir yer..resimde ağaçlar var değil mi, onun arkası aşağısı göynük..Saklı bahçe gibi..





    İşte akşemsettin türbesi..





    Göynük evleri..




    bir önceki yerden tam arkamı dönüp çekiyorum bu resmi de.. soldaki arabanın oradan da türbeye gidiliyor.. yaklaşık 50 adım..









    hamam..tam karşısı da türbe




















    akşemsettin kızları ve eşi..








    ve Nallıhan'a dönüş..













    nasıl olduysa eşimin gözüne sinek kaçıyor kask içinden.. ani duruş yapıyoruz ve sinekle mücadele









    ve Son nokta.. baba evi Nallıhan...


    sigara bırakmışım.. kaşınıyorum.. akla ilk gelen nargile..çıktık çarşıya nargileci arıyoruz bulduk.. istedim hemen nargile.. acemiyim ama biiir güzel gitti sormayın
    (resim vardı yanlışlıkla silinmiş pardon.. )



    ABANT GEZİMİZ


    2 aile 2 araba 1 motor abanta gittik. abant çevresinin uzun olduğunu gördünce maps amcamdan motorla gitmeye karar verdim..





    babam duruyor "resim çek resim çek"





    Otobandan gelenler burayı göremezler.. böyle bir yer yok o tarafta. Burası mudurnuya giden yol..










    yavaaaş yavaş turluyorum..hızım 20 km.. resim çeke çeke tadına vara vara geziyorum abant çevresini..mükemmel ötesi bir yer..




















    burası kamp alanına giden yol..ama gel gelelim kamp alanını hiç resimlemedim nedeni nedir bilemem


































































































    abanttaki kampçılar koşuşturuyordu.. ne oluyor yahu dedim kendi kendime.. nedense hepsi birden bana yabani gibi baktılar.. normalde düzgünce geçtim yanlarından..hepsi bir garipti..












    birşeyler oluyor amaaa neyse




























































































































    Resim çekinen nişanlılar








    sis basıyor.. ööf öf..








    Kısaca abantı göstermeye çalıştım size.. saat 18:00 dan beri uğraşıyorum saat şimdi 23.10 yoruldum vallahi.




    Ve dönüş yolu başlıyor


    pazar günü saat 11:00 gibi yola çıktık.. 410 km yi 7 saate tamamladık.çok mola vermedik..70-80 km de 5 er dk... o kadar yorulmadık.ortalama hız 120 km idi. rahat geldik.. istanbula girmeden eskisar da köfte ekmek yedik..





    dönüşte çok resim çekemedik.. yol uzundu bir an önce varıp pazara gitmemiz gerekti Ramazan gelecek evde birşey yoktu..


    şunu da belirteyim..scooter ile uzun yol bambaşka...












    veee gurbet göründü.. çerkezköy..




    hemen komşu oğlu Emir geliyor..Tam bir ağır abi.. Özlemiş beni..eşimin kaskı da kafasında.. özeniyor galiba








    paylaşımıma vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar..o kadar resim paylaştım yoruldum yazacak dermanım kalmadı:( burada son veriyorum..


    Saygılarımla...


    .
    askersss, red-kit, EGE YELI ve 10 diğerleri bunu beğendiler..
    birGarip..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    kapaklıyı özledim çerkezköy tabelasını görünce.....

    ellerine sağlık.... yeni motorun hayırlı olsun...

  3. #3
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2007
    Şehir
    Sakarya-Akyazı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    eline sağlık çok güzel gezmişsiniz maşallah,motorunda çok güzel allah kaza bela vermesin..

    cbf'ten sonra güç konfor olarak çağ atlatmıştır sana
    Garip bunu beğendi.

  4. #4
    FatihPrLk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125esd White :)
    Gezi ve resimler süper. Paylaşım için teşekkürler

  5. #5
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2012
    Şehir
    KAYSERİ
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    harika bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler...nice mutlu gezilere...

  6. #6
    selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul ataşehir
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    ne güzel gezi olmuş resimler açıklamalar çok güzel ve keyifli
    eline ve emeğine sağlık

  7. #7
    COMTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Şubat 2013
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    YBR
    tekerine ve eline sağlık ramazan maşallah güzel yerler gezmişsin sağsalim evine döndüğüne sevindim.sarıyar barajına giderken aramıştın davetine icab edemedim kusura bakma izinimin son günü eşim ve oğlumla pazara inmiştik (yılda bir).eğer önceden haberleşmiş olsaydık kesinlikle beraber yol yapmak isterdim.yüz yüze ilk defa tanışmamıza rağmen samimiydin mutlu oldum.gurbet kolay değil allah yar ve yardımcın olsun tekrar görüşmek ümidiyle saygılar...
    Garip bunu beğendi.

  8. #8
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ / Çorlu
    Motosikleti
    KapÇık
    nice kazasız keyifli gezilere dostum..
    Garip ve mete_han bunu beğendiler.

  9. #9

    Üyelik
    10 Temmuz 2012
    Şehir
    Çankırı
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650
    Gezi ve resimler süper Paylaşım için teşekkürler kazasız belasız geziler diliyorum...

  10. #10
    EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2011
    Şehir
    Düzce
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Güzel gezi eline, motoruna sağlık

  11. #11
    mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2012
    Şehir
    eskişehir
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    güzel gezi tebrikler ,bu söz az bile, çok güzel bir gezi bu gibi geziler tüm motorcu arkadaşlara rehber olacak nitelikte ,ayrıca anlatımıda çok beğendim, emeğine sağlık motorcu kardeşim.saygılar...
    mete_han bunu beğendi.

  12. #12
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    zupar gezi başgan...tekerinize sağlık valla doyulmadı fotolara...

  13. #13
    yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    manisa - izmir
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    hem güzel hem özel bir gezi olmuş.

  14. #14
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2012
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    PCX 125
    arkadaşlar iyi niyetleriniz için teşekkürler.

    Allah herkeze kazasız belasız geziler nasip etsin ..



    saygılarımla
    birGarip..

  15. #15
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    znu 125
    çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş. umarım istediğin her yere,hiç sıkıntı yaşamadan gider gelirsin.
    selamlar
    Garip bunu beğendi.

  16. #16
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2009
    Şehir
    KÖTAYA
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Öncelikle yeni motorun hayırlı olsun bunun gibi kazasız belasız nice gezilere çık ve bizlerle paylaş inş.

    Ama bir daha buralara gelipte bu kez olduğu gibi bana uğramadan geçersen külahları değişiriz başgan söyleyem sana

    Süper bi gezi olmuş muhteşem resimler çekmişsin kendin gezmişin resimler ve anlatımınlada bizi gezdirdin sağolasın

    Sanırım bi yazım hatası yapmışsın Yunusemrenin hocası Taktuk Emre değil Taptuk Emre
    Kütahyanın biz Goca Kötayalılarca telaffuzu Ötaya değil KÖTAYA

    Kötayada Çıktığın ilk tepenin ismi Topbaşı Eskiden Ramazan topu oradan atılırdı hatta dikkat ettiysen topu bile görebilirdin orada

    İkinci tepe ise Kütahya Kalesi Döner gazinoda vardır orada keşke geldiğini haber verseydinde orada size eşsiz Kötaya manzarası eşiliğinde bi yemek yedirseydim yada en azından birer nargile fokurdatıp kahvelerimizi yudumlasaydık ama neyse her şey nasip kısmet meselesi bir dahaki sefere diyelim artık

    Tavşanlıdan sonra durduğun o köy evi ise bizim Kümokla yaptığımız gezilerde uğrak yerimizdir Mükemmel kurufasulye yapar orası sırf kurufasulye yada kaşarlıalabalık yemeye gideriz oraya

    İnegölde köfte yerken kazıklanmamak için içeriye merkeze girmeni önermiştim sanırım vaktin yoktu (İnegölde belki karşılaşırız demiştim ama bizim İnegöle varmamız öğleden sonra 3ü buldu o gün aramışın gördüm ama gece geç vakit gördüm geri dönüşte yapamadım artık hakkını helal et )

    Sonuç olarak süper ötesi bi gezi yapmışsın tebrik eder devamını beklerim
    Garip bunu beğendi.

  17. #17
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2012
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle yeni motorun hayırlı olsun bunun gibi kazasız belasız nice gezilere çık ve bizlerle paylaş inş.

    Ama bir daha buralara gelipte bu kez olduğu gibi bana uğramadan geçersen külahları değişiriz başgan söyleyem sana

    Süper bi gezi olmuş muhteşem resimler çekmişsin kendin gezmişin resimler ve anlatımınlada bizi gezdirdin sağolasın

    Sanırım bi yazım hatası yapmışsın Yunusemrenin hocası Taktuk Emre değil Taptuk Emre
    Kütahyanın biz Goca Kötayalılarca telaffuzu Ötaya değil KÖTAYA

    Kötayada Çıktığın ilk tepenin ismi Topbaşı Eskiden Ramazan topu oradan atılırdı hatta dikkat ettiysen topu bile görebilirdin orada

    İkinci tepe ise Kütahya Kalesi Döner gazinoda vardır orada keşke geldiğini haber verseydinde orada size eşsiz Kötaya manzarası eşiliğinde bi yemek yedirseydim yada en azından birer nargile fokurdatıp kahvelerimizi yudumlasaydık ama neyse her şey nasip kısmet meselesi bir dahaki sefere diyelim artık

    Tavşanlıdan sonra durduğun o köy evi ise bizim Kümokla yaptığımız gezilerde uğrak yerimizdir Mükemmel kurufasulye yapar orası sırf kurufasulye yada kaşarlıalabalık yemeye gideriz oraya

    İnegölde köfte yerken kazıklanmamak için içeriye merkeze girmeni önermiştim sanırım vaktin yoktu (İnegölde belki karşılaşırız demiştim ama bizim İnegöle varmamız öğleden sonra 3ü buldu o gün aramışın gördüm ama gece geç vakit gördüm geri dönüşte yapamadım artık hakkını helal et )

    Sonuç olarak süper ötesi bi gezi yapmışsın tebrik eder devamını beklerim

    teşekkürler abicim..

    inşallah birdahakine.. dönen şeyi duyduk tepede ama uğrayamadık. zamanımız kısıtlı idi. tavşanlıdayken, inegöle gitmeden 1 gün önce gündüz yanına gelecektim aradım seni. kapalıydı telefonun..çekmeyen yerdeydi galiba uzun süre bekledi..eğer açsaydın ve işte olsaydın çay içmeye gelecektim tavsanlıdan geri dönecektim.. bi ara boşluk zamanım oldu..

    Kötaya olduğunu biliyorum, bir harf de ben yutuyorum ötaya sanki merkezde böyle bir otel vardı. ötaya yazıyordu ordan aklımda kalmış.

    naptın diyor herkez çok hoşuma gidiyor değişik şiveler.

    o köy evinde inşallah birdahakine kaşarlı balık yiyecem unutmam

    inegölde girdik çarşı içine çok köfteci vardı ama gözüm tutmadı hiçbir yeri. adam gibi park yeri yok.. millet kapı önünde oturuyor.. biz duracaz üzerimizi çıkart vs herkes bakacak deli olacam..bir de besler diye bir yer gördük geçerken eşim orda yemek istedi kıramadım.. yoksa ekmek arası yemeyi severim..

    abicim birdahaki gelişimiz sensin sırf o tepede nargile içmek için bile olsa.. hazır sigarayı da bırakmışken nargile nargile diye ölüyorum ki sorma
    birGarip..

  18. #18
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2009
    Şehir
    KÖTAYA
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Her daim hasretle beklerim reyiz Hatta çok kesin olmamakla beraber Bayramdan sonra o taraflara gezi yapma ihtimalim bile var yani

    Odediğin oteli bildim şimdi QTAHYA otel
    Garip bunu beğendi.

  19. #19
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2011
    Şehir
    İSTANBUL-KARTAL
    Motosikleti
    12" CBF 150
    ramazan abi maaşallah maaşallah

    km kaç oldu ? benim 2 yılda yapmadığımı sen 2 ayda yapacaksın bu gidişte

  20. #20
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2012
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramazan abi maaşallah maaşallah

    km kaç oldu ? benim 2 yılda yapmadığımı sen 2 ayda yapacaksın bu gidişte
    sorma hüseyin.. 3600 km oldu..

    bayrama yine Ankara Allah izin verirse.

    bir kaç düğün var mecbur yine tekirdağ- ankara
    birGarip..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)