ETKİNLİK AYRINTILARI

SAAT 08.00 : ANTALYA 5M MİGROS ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ. (KASKLARIMIZLA BİRLİKTE) YOLUMUZ UZUN OLDUĞU İÇİN DOĞRUDAN YOLA KOYULUYORUZ.
SAAT 09.45 : MANAVGAT ŞELALESİNİN HEMEN DİBİNDEKİ KAHVALTI SALONUNDA GÜZEL BİR KAHVALTI YAPIYOR BU ARADA YENİ ÜYELERİMİZLE TANIŞIYOR VE MUHABBET EDİYORUZ. ÜZERİNE GÜZEL BİRER KAHVE İÇİP YOLUMUZA KOYULUYORUZ.
SAAT 12.45 : AVSALLAR KASABASINDA FOTOĞRAF ÇEKİMİ VE SİGARA MOLASI BENZİN ALIMI İÇİN DURUYOR FOTOĞRAFLARIMIZI ÇEKİP BİRAZ MOLA VERİP YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ.
SAAT 13.30 : İNCEKUM BEACH DE DENİZE GİRMEK İSTEYENLER 1 SAAT SERBEST GEZİ DÜZENLEYİP 1 SAAT DAHA MOLA VERİYORUZ.
SAAT 15.30 : GAZİPAŞANIN KORUBAŞI KÖYÜNDE HASDERENİN HEMEN YANINDA KONAK EVİ OLAN YUNUS ARKADAŞIMIZIN EVİNİN TERASLI BAHÇESİNDE AİLESİNİN BİZE HAZIRLADIĞI KÖY İŞİ YEMEĞİMİZİ YİYOR VE DOĞANIN TADINI ÇIKARIYORUZ. BİRAZ MUHABBETİMİZİ EDİP
SAAT 16.40 DA YOLA KOYULUYORUZ. DÖNÜŞTE MANAVGAT ŞELALESİNDE TEKRAR DURUP BİR FOTOĞRAF ÇEKİMİ MOLASI VE SOHBET MUHABBET İLE BERABER YOLA KOYULUYORUZ.
SAAT 19:00 CİVARLARINDA YENİDEN ANTALYADA OLUYORUZ. TURUMUZA DEVAM ETMEK İSTEMEYEN BURADA BİTİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLARLA VEDALAŞARAK KALAN ARKADAŞLARLA YOLA DEVAM EDİYORUZ. KEPEZ SEYİR TERASINDA BİR AKŞAM VE YORGUNLUK KAHVESİ NARGİLE İÇMEK İSTEYENLER İÇİN NARGİLE VE SOHBET MUHABBET SONRASI TURUMUZU TAMAMLIYOR VEDALAŞIYOR VE AYRILIYORUZ.

TÜM TUR MASRAFLARI HESAPLANMIŞ OLUP KİŞİ BAŞI 50 TL ÜCRET ALINACAK OLUP BENZİN MASRAFI HARİÇ TURUN TÜM MASRAFLARI DAHİLDİR. EKSTRA BİR ÜCRET İSTENMEYECEK OLUP ELDE PARA KALIRSA TURA KATILANLARA TEKRAR İADE EDİLECEK VEYAHUT TUR ÜYELERİYLE KONUŞULARAK BİR SONRAKİ GEZİDE KULLANILMAK ÜZERE KASAYA BIRAKILACAKTIR.
HERKESE MUTLU ETKİNLİKLER.

GRUP DETAYLARI

* *ŞU ANDA 21 KİŞİYİZ. 6 BAYAN 15 ERKEK GRUBUMUZDA BAYANLARIN DA TAMAMEN GÜVENEREK KATILABİLECEĞİ GRUBUMUZDA ONLARA KARDEŞİMİZ GİBİ DAVRANILMAKTA KESİNLİKLE ASKINTI VE RAHATSIZLIK OLMAMAKTADIR. 2017 BAŞINDAN BERİ FAALİYETTE OLUP TOPLAM SADECE 5 ETKİNLİK YAPABİLDİK İŞ GÜÇTEN DOLAYI. ŞİMDİ DAHA ÇOK ETKİNLİK VE DAHA FAZLA ÜYE DAHA FAZLA KARDEŞ BİR ARAYA GELEREK HER AY 2 ETKİNLİK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. ANTALYADA İKAMET EDİP MOTORUNUN TÜRÜ CİNSİ CC Sİ HİÇ FARKETMEZ ETKİNLİKLERİMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN Bİ DUYURU YAPALIM DEDİK


İLKEMİZ

Etkinlik süresince yarışmak , show yapmak , altındaki motosikleti amacı dışında kullanmak kesinlikle yasak olup bir uyarı sonrasında grupdan çıkarılmaktadır.

Bizim ilkemiz ne serseriler gibi ön kaldırmak gibi , yarışmak gibi trafiği aksatacak , diğer insanların can güvenliklerini tehlikeye atacak Motosiklet Kitabına uymayan davranışlarda bulunmak , ne de boy gösterisi yaparak diğer gruplara kafa tutmaktır. Bizim ilkemiz motor tutkunlarının Motosikletcilik duygularını sömürerek onların parasını almakta değildir.

* *Bizim ilkemiz*:*müsait olduğumuz, izinli olduğumuz (Çalışanlar için) yada değişik aktivitelerde bulunmak isteyenler fakat motosikletlerinden ayrılamayan , değişik motorsiklet tutkunlarıyla tanışmak yeni arkadaşlar edinmek , Farklı motosikletler görmek ve bu camiada yeri olduğunu düşünen insanları bir araya getirmektir. Yeni edinmiş olduğu arkadaşlarıyla mangal , piknik , deniz , havuz gibi aktivitelerde bu insanları bir araya getirmek ve keyifli vakit geçirtmektir.

BU NEDENLE AİDAT , GİRİŞ BEDELİ , KATILIM ÜCRETİ GİBİ HİÇ BİR ÜCRET ALMAMAKTAYIZ. BU MOTOR TUTKUNU GENÇLERDEN KENDİ GRUPLARINA KATILMALARI İÇİN ŞART KOŞTUKLARI AYLIK 100 200 TL ÜCRET ALAN GRUPLARIDA UYGUN BULMAMAKLA BİRLİKTE ESEFLE KINIYORUZ.


Bizim ücret anlayışımız Bütün üyelerimizin olduğu whatsapp grubumuzdan etkinlik ve etkinlik günü üyelerimizle kararlaştırılır. Örneğin bir mangal etkinliği yapılacak diyelim. Bütün masraflar önceden hesaplanıp ortalama bir fiyat olarak üyelerden alınır. Atıyorum kişi başı 40 tl ye Alanya turu Alanya giderken manavgatta güzel bir kahvaltı. Ve şelale turu Alanyada öğlen yemeği sigara molası vesayre felan fistan. Gün sonunda tüm fişler ve faturalar toparlanıp kalan ücretler yine üyelere teslim edilir. Eğer eksik para varsa kurucularca tamamlanır extra ücret talep edilmez.

* *BİR GRUP YAPACAKSANIZ BU ŞEKİLDE YAPARAK İNSANLARI DOLNADIRMAK YERİNE ONLARA KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRTMELERİNİ DİĞER GRUP YÖNETİCİLERİNEDE TAVSİYE EDERİZ....*
KEYİFLİ ETKİNLİKLER