Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni Motor Sürecek Kişiye Tavsiye 2016

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    30 Nisan 2016
    Öncelikle merhabalar abilerim; Ben 17 yaşında 180cm 76 kg ım
    Motor alacağım işte okuldan eve evden okula arada şehir içi bide çok nadir dedemlerin yanına körfeze 50 km 60km kadar gideceğim ama aynı zamanda bu işi alacağım motorda öğreneceğim max 150 cc spor agresif görünümlü çok pahalı olmayan max. 6000tl önereceğiniz motor var mı abilerim ( ben bajaj pulsar 150cc lere baktım sizin fikirleriniz nedir ) şimdiden cevaplarınız için eyvallah.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    Yahu erkeklerin boy, kilo olayını dert ettikleri yegane konu sanırım motosikletler :D
    godfather, Pisman ve Carbondioxid bunu beğendiler.

  3. #3
    evural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara, Eryaman
    Motosikleti
    Xmax 300
    Nacizane fikrim; Yaşın çok genç. Bence motorla trafiğe çıkma. Önce B sınıfı ehliyetini al, otomobil sürmeyi, trafiği okumayı iyice öğren, sonra teorik açıdan motosikleti iyice öğren, kurslara git vs. 25 yaşından önce fiilen bulaşma bu işe.
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    13 Nisan 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Pulsar 150 NS
    Bro sen bakma bu yasli amcalara al bi skuter biraz cik trafige araba al diyenlere aldirma ogren skuterle gez cunku arabada ogrenecegin trafikle motorsiklette ogrenecegin trafik baska kimse uzerine kirmaz arabada kimse seni gormezden gelmez bu arabaci arkadaslari sahinci veya tuningci forumlara alalim zira cok sinir bozucular

  5. #5

    Üyelik
    12 Aralık 2015
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Herseyden once ekipmanini diz. Kullandigin motor ne olursa olsun o ekipmanlar sart. Yoksa ehliyet almak icin zaten kursa gideceksin. Bu sureci iyi degerlendir. Ondan sonra hangi motosiklet turunu istedigini daha iyi belirlersin.

  6. #6

    Üyelik
    30 Nisan 2016
    Öncelikle zaten 1 yıldır elktr. scooter kullanıyorum kaskım eldivenim var yavaş yavaş eksikler tamamlanıyor ehliyet içinde burdan sağolsun motorcu bir abimiz bir başlangıç motoru al düş kalk öğren motoru yut dedio yüzden motor konusunda takılı kaldım bu konuda tavsiyelerde bulunursanız sevinirim ben bajaj pulsar 150cc düşünüyorum ama siz ne dersiniz.

  7. #7

    Üyelik
    22 Mart 2016
    Motosikleti
    nc750x
    Yaş konusuna bende katılıyorum. Otomobil bile o kadar tehlikeliyken 19 dan gün almadan ehliyet verilirken (trafikte bu yaş grubunun tehlikeleri ortadayken) 16-17 yaşında 2 tekerlekli ve daha tehlikeli olan motora ehliyet verilmesi garip bir durum. 17 yaşındaki gençler için motor değil kendileri tehlikeli.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)