Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dün aksam Nurtepeden (Güzeltepe) motosikletim çalinmaya çalışıldi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    01 Nisan 2017
    Herkese selam iyi forumlar.
    Arkadaşlar dogma buyume nurtepede yaşayan biri olarak forumu takip ediyordum ama uye değildim. Bir çok motosiklet hırsızlığının olduğu bi yer doğrudur.

    Dun aksam bakin gece bile diyemiyorum 23.05 de tam kafami yatagima koydum motosikletin alarm mi otmeye başladı. Spy alarm seti taktirmistim. Bu arada motosiklet mt 25 dir. Alarm sesine her zaman ki gibi kedi sandim çünkü zincirledigim yerde bazen kedi çıkıyor üstüne. Ben kedi sanarak perdeyi bir açtım. Bir de ne goreyim. Bir kaskli kisi motosikleti kaldirimdan asagi indirmeye çalışıyor. Alarm bas bas bağırmasına rağmen adam da tik yok abaniyor. O heyecan ile bir bagirdim lan diye direk butun komsular sokaga döküldü. Herif motosikleti birakip kacti yere düştü motosiklet. Isin sans verici tarafi ise şöyle. Bir sure once motosikleti bakima birakicam diye abusun 700 liralik disk kilidini arkadasima verdim. Şu granit olanlardan. Arkadasimda da disk kilidini kaybetmis. Bende bizim ofisin kepengini koyduğumuz 25 tl lik yuma kilidi diskin arasina taktim.

    Hirsiz önce zinciri kesiyor. Yuma kilidi fark etmiyor olacak ki kaldirimdan indirmeye calisinca on teker kitleniyor. Sokakta bi kac evde kamera var bu aksam onlara bakıp bir şeyler bulmaya calisicam. Baska bi motosiklet ile kactilar ama bulacagim.

    Yani size söylemek istediğim ne yaparsanız yapin hirsizi oyalayan ses cikaran seyler takın. Adam Alarm otmesine ragmen son hamlesine kadar motosikleti çekti. Yere düştüğü için takoza denk geldi sadece debriyaj maneti kırıldı. Şimdi otoparka bıraktım bir sure orda birakacagim.


    Ha burdan da motosikleti calmaya çalışan arkadaslara sesleniyorum. Nurtepeli olduğunuzu biliyorum. Bu aksam kameralara bakacagim. Sizinle bi kac gun icinde gorusecegiz.

    Herkese iyi forumlar.
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2016
    Motosikleti
    mondial znu 125
    affetme bulursan ağızlarını kırarken video çek geçmiş olsun!

  3. #3
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    Bulunca beni de çağırın...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler