Tüm İstanbullulara selam, Büyükçekmeceden katılıyorum. Yakın civarda birileri varsa tanışmak isterim.
Tüm İstanbullulara selam, Büyükçekmeceden katılıyorum. Yakın civarda birileri varsa tanışmak isterim.
Herkese selamlar. ben Onur, 27 yaşındayım anadolu yakası kartaldan aranıza katıldım.İyi forumlar.
Mrb. Arkadaşlar, TELEGRAM platformunda seviyeli bir ortamımız var.
Kullanıcılar genelde Ankara ve İstanbul'dan. Cep telefonundan kullanım rahatlığı,
geçmiş yazışmaları yeni üyelerin görmesi, geçmişte arama yapabilmesi vb.
güzellikleri var telegram'ın. katılmak isteyen olursa herkese açık:
https://t.me/OsmanliMotorcularGrubu/
not: GRUP'un "herhangi" bir KULÜP veya dernekle bağlantısı yoktur. bağımsız.
tek şart edepli, ahlaklı, ergen olmayan, veya kendi ergen olsa da ruhu ergen
olmayan, yetişkin, efendi insanların ortamı. ağzı bozuklara yer yok...
Şöyle bir geleneksel Yuvacık gezisi patlatılsa, eski günleri yad ederdik...Buralar eskiden çok hareketliydi. Yaz geldi, hadi bakalım biraz canlanın.
Merhabalar adım engin 22 yaşındayım haftaiçi çalışıyorum istanbulda haftasonları gezi tarzı buluşmalar yapan arkadaşlar varsa wp gruuba eklerse sevinirim pek motorcu arkadaşım yok çünkü r25 ve tnt600 kullanıcısıyım 05426509940
Merhaba millet benim bir kuba black cat motorum var ve bununla arazide dolaşmak istiyorum. Daha yeni başladım sayılır. Eşlik etmek isteyen olursa haber etsin ya da bunu yapan bir gurup varsa oraya beni yönlendirebilirler.Teşekkürler.
İstanbul Kartal da kurye işi yapıyorum, gezilere katılmak isteirm eğer grup varsa beni de yönlendirebilir misiniz
Konu başlığına en son 14 Haziran 2021'de girdiğim mesajdan sonra bugüne değin 5 mesaj dahi yazılmamış. Neredeyse 2 yıl olmuş...
Eskiden mesajları okumaya yetişemezdik, birini okuyana kadar çoktan yeni mesajlar girilmiş olurdu. Sayfa yenilemekten parmaklarımız yorulurdu. Bizim kuşak biraz yıllandı diyelim, arkamızdan gelen gençler de mi yok ortalıkta?![]()
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)