Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

2009 Honda CBF 125

Motovento
    REKLAM ALANI
    CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    biraz daha spor olmuş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MadEnd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NT 700 Deauville - CB125E
    Ben baya beyendim şehir içi kullanım için çok ideal gibi duruyor ama bu enjeksiyon işinden bi şey çıkmaz inş...
    YAMASAKİ

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    yakından görmek lazım ama cbr gibi haşin ve gaddar olursa (naked olarak) iyi satılır

arkadaslar bu tarz bır baslangıc motoru istanbulda kiralanabiliyormu motor kiralama başlığını okudum ancak hep scooter , 600 ve üstüler tartışılmış, benim ehliyetim var motor kullanmasınıda biliyorum fakat kendıme racing bır motor almadan once yapabildiğim kadar çok pratik yapmak istiyorum 150 liklerde yardımıcı olursanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    2199 Euro fiyatla tam kriz motoru olur kriz geçirten başlangıç motoru

Fiyatına bakmayın siz satamayacaklar.1750 €'ya pazarlık yapıp alırım bunu iddia ediyorum.

Birkaç kişi enjeksiyonlu sanmış Honda i takısını 125 in ardından sıralardı. 125i. Tıpkı ANF 125i İnnova gibi.

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı frankk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu tarz bır baslangıc motoru istanbulda kiralanabiliyormu motor kiralama başlığını okudum ancak hep scooter , 600 ve üstüler tartışılmış, benim ehliyetim var motor kullanmasınıda biliyorum fakat kendıme racing bır motor almadan once yapabildiğim kadar çok pratik yapmak istiyorum 150 liklerde yardımıcı olursanız sevinirim.
    Tecrübeyi kiralık motorla ne kadar kazanbilirsiniz bilemiyorum. Önce bir süre düşük cc'li motosikletlere başlayıp bir süre kullanmanızı tavsiye ediyorum. Hem bu size motosiklet büyüttüğünüzde daha büyük zevk verecektir.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    150 nin silindir pistonla arka mafsalı komple buna takıcan belki daha ilgi çekici olabilir
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motor ne zaman gelecekmiş acaba bilen varmı
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Kırmızısı fena duruyor yav.

ee gelmiyor mu Türkiyeye, net bir bilgisi olan kimse yok mu ?

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kişisel fikrim Cbr 125'e doğrudan rakip olacağı ve halihazırda Cbf 150 olduğu için Türkiye'ye getirilmeyeceği yönünde.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

fuar'da bu modeli görme umudu ile gideceğim.Görüntü olarak güzel (gayet güzel) ama Motorsikletden anlamama rağmen sitedeki arkadaşlarında dediği gibi 150 varken niye 125 çıkarıyorlar ve cbf 150 dedi arka süspansiyon koltuğun altında ve çok orjinal duruyor. ama bunda yanda lastiğin yanında tabi her ne kadar anlamasamda cbf 150 daha sağlam gibi duruyor. tabi Bunlar benim düşüncem.
    [B][I]birgün elbet hayabusa'ya sahip olacağım.[/I][/B]:queen:

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    bu motorun gelmesi biraz zor ama honda bu süpriz yapabilir.....

massimoonder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar arka amartisörler hariç bahsettiğiniz bütün özellikler (devir saati vites göstergesi ve en önemlisi ARKA FREN DİSK) keeway speed 150 de var.Ntv de yayınlanan motokeyf adlı proğramda Murat isimli sunucu motoru anlatıp test etti en büyük özelliği ise kendi sınıfında en az yakan motor olması. Ben aldım çok memnunum 10500km oldu daha hiç arızası yok maşallah.
    Tek kötü özelliği var markası tanıdık değil

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    arkadaşlar ne zaman gelir bu türkiyeye bence bu motor ybr yide ve diğer 125 cc motorları yok eder tabi fiyat uçuklatmasa

fotoları karşılaştırdımda sanki cbf 150 nin kardeşi gibi duruyor..)

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Arkadaşlar bence bu motor Türkiye'ye gelmez. Gelsede Ninja 250 R gibi enjeksiyonlu modeli gelmez. Şuanda yurt dışında Varadero 125 de var ama Türkiye'de yok. Ayrıca YBR'ye de değişmem çünkü o manevra kabiliyetini CBF 125 ten beklemiyorum.

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Manevra kabiliyeti kullanarak ortaya çıkar resimlere bakılarak kesin sonuç elde edemezsiniz

Bu motor tutulursa cbf 150 veya cbr 125'in piyasadan kaldırılması muhtemel gibi görünüyor .

Bekleyip göreceğiz. Umarım motoplus'ta görebiliriz. Test sürüşüde yaptırırlarsa şahane olur.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Ben geçen hafta gece saat iki gibi falanda ne hikmet ise hondaya mail attım ne oldu motonun durumu nedir ne zaman gelir gibi falan ertesi gün saat iki gibi aradılar ... kısaca Bayanın dediği ..
    '2009 yılında cbf 125 gelmiyecek firmamınzın bu yeni model hakkında böyle bi satış planı yoktur' dedi
    2009 yılı sonunda falanda mı gelmez belki 2010 yılanda gelir mi gibi bi soru sordum .. Ancak o konu ile ilgili de
    '2009 yılında gelmeyeceğini yineleyerek 2010 yılı satış planı daha yapılmadı dedi ancak şimdilik öyle bi şey gözükmüyor '
    diyere telefonlarımızı kapattık ..
    Hayırlısı olsun umarım gelir beni keklemediysen bayan ..
    Bende bu makineyi bekliyordum ..
    geçen senede TVS Flame yi beklemiştik ..

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    arkadaşım dikkatini çektiyse kısa duruyor motor ne kadar kısa olursa motoru toparlamak daha kolay olur onun için ybr yi virajdada rampadada toz yutturacak hem asaleti yeter baksana sanki piste çıkacak gibi duruyor

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)