gelecek zamanda sorulacak sorulardan birini ben sorayim..... ybr 125 mi cbf 125 mi
gelecek zamanda sorulacak sorulardan birini ben sorayim..... ybr 125 mi cbf 125 mi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Iıh olmamış.Yine devir göstergesi yok
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Devir göstergesi koymak bu kadar zormu.?? Vites göstergesinide çıkartmışlar bomboş bir görüntü olmuş.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Güzel makina yapmışlar. Sanki daha bir enduro havası var.
alala resmi görünce aklıma bmw scarver geldi farklı bir tarz güzel olacağından eminim honda kafayı çalıştırmış en çok satan modeller cbf 150 ve cbr 125 vede bütçelere en uygun gelen hondalar bunlar (yamahaya göre tabiiki pahalı keşke yamaha da 125 lik ve 150 lik sınıflarını zenginleştirse )
bence motor tüm hondalar gibi tutulur ama eminim buda biraz pahalı olup ybr yi cazip hale getirecek
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Devir saatinin önemine vurgu yapan arkadaşlar, neden bu kadar ehemmiyet verildiğini anlamıyorum?
Ben kaç bin devirde gittiğimi bilmek isterim.
burda niye çıktı ne gerek var diyenleri anlamıyorum yeni ehliyet yasası başlangıç olarak max 125 cc izin veriyor bu yüzden motorun ülkemize gelmesi kadar garanti bir şey olamaz yeryüzünde
acıkcası ben cok begendım,alınacak bır model,sınyaller mesela ayrı olması guzel,depo tasarımını begendım,onden arka kuyruk harıka,eksık olan arka dısk fren,cok tutucak buraya yazıyorum.hemde cook.
Ben motosikleti çok beğendim ama neden vites göstergesi çıkarmışlar anlamadım ve yine devir göstergesi yok tabi :((( üzücü ama gerçekten güzel bir 125 cc için
Ayrıntılı bilgi var mı???Ben motorun boyutlarını merak ettim cbf 150'den daha cılız mı olur acep?
FoRMuLa 1-MoToSiKLeT ve AkVaRYuM :cat:
güzel makine ön granaj özellikle bu kasanın kalıplı hali ile cbf 250 ve 500 de geri dönse çok şık olur
enjeksiyonlumu peki arkadaşlar bu motor yoksa karbratöre devam mi:D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Honda bu modelde de lütfedip bir devir göstergesi koymamış.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Devir göstergesi sonradan mesela bu motora takılabilir mi sırıtmayacak şekilde ?
gördüşüm anda vay manyaqlar dedim 2 sene önce üretselerdi motoru 150 liği yerine bunu alırdım kesin cok şık arka amortisörlere bittim valla. warya kesin yamaha'ya inat cıkarttılar haa... çok şık bi baslangıç motoru olurdu...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
çok şekilmiş be benim motoru andırıyo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)