acaba 08de cıbırı satıp yzf-r1(25) mi alsam 2hp fazla güç ayrıca yavaş yavaş büyütlmekte fayda var
acaba 08de cıbırı satıp yzf-r1(25) mi alsam 2hp fazla güç ayrıca yavaş yavaş büyütlmekte fayda var
AKIN FİDAN
hocam motorun görüntüsü mükemmel ya
Valla ne yalan söyleyeyim benim de hoşuma gitti r125... Yurtdışında belki fakat Türkiyede uçuk bir fiyata sahip olacağı için asla...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cıbırın tek rakibi bence 2008 Yamaha YZF-R125 olur fiyatta cıbıra yakın olursa cıbırın canı cok yanar ben fazla fark olacagına ınanmıyorum ama beklıycez görücez
'R' OLMASIDA BUNA İŞARET BENCE
MÖTÖRÜM MÖTÖRÜM MÖTÖRÜMÜ VAR GALİ YÜCE YARABBİM:queen:
Valla fiyat fiyat diyoruz ama amerikada sıfır bir r6 nın fiyatı 10.000 dolardan az biz burda 2. elini bu fiyata alamıyoruz :( Bakınız http://www.yamaha-motor.com/sport/pr..._overview.aspx
yzf 125 in fiyatı 6 civarı olursa cbr nin işi zorr
o model tr fiyat politakisi yuzunden tr de satisa sunulmaz bile
fz1 yeni rengiyle gerçekten çok harika olmuş yaa r6 da da flame şeklindeki stripe çok hoş olmuş...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
bana sarı alevli r6 yı verin ordan
YZF 125 ÇOK GÜZEL AMA R1 İN TİPİNİ BİRAZ BOZMUŞLAR BENCE 2007 LER DAHA ÇEKİCİ DURUYOR
Maşallah yahu. Çok yakışıklı modeller. 2008 Yamaha'nın yılı olabilir mi acaba?
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
2008 Yamaha YZF-R125 Tek kelimeyle süper insallah Türkiyeye gelirde bizde görürüz alırız bişeyler yaparız
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
R125 gerçekten başarı yakalayabilir. Hatta cbr 125'ten fazla tutulur bana kalırsa..
R6'ya gerçekten çok benziyor ve bu da yeni başlayacak SS kullanıcılarının dikkatini çekecektir.
CBR125'in sadece kafa grenajı abisi 600RR'a benziyor. Ama CBR125'in satış başarısı da Türkiyede tartışılmaz
R125 gerçekten başarılı bir tasarım oldu .. YBR tam bir hayal kırıklığı yaratıyordu.. Fiyatı inanılmaz uçuk olmazsa alınacak en iyi 125cc olur aprilia'dan sonra
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Nihayet tenere lere bi değişiklik yapmışlar. Hem çok güzel olmuş...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Tenere mukemmel olmuş , BMW gibi duruyor , alınır kullanılır yıllarca gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)