Ducati Monster Modeli Yenileniyor!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Monster-V2.jpg
Önümüzde ki kasım ayında yapılacak olan Milan fuarında Ducati 'nin yeni nesil Monster modelini tanıtması bekleniyor. Fotoğrafta bilgisayar vasıtasıyla oluşturulmuş temsili resmi görülen yeni Monster, ailesinin ilk üretildiği 1992 yılından bu yana tamamen yenilenen ilk bireyi.

Hypermotard 'ın hava soğutmalı 1100cc güç ünitesi ile desteklenecek model yükseltilmiş çift egzoz sistemi ve Aprilia Shiver 'e benzeyen far yapısı ile dikkat çekmekte. Hava soğutmalı monster modeli ile birlikte mevcut Testastretta güç ünitesiyle üretilen S4R 'ün üretimden kalkması ve onun yerine 1098 modelinin çıplak versiyonunun yerini alması bekleniyor.

açıkcası eski monsterler daha güzel görünüyordu.

yeni kasa çok yükseltilmiş. bir cadde motorundan çok cross motosikletin yapısına benziyor. birde cross lastikleri takılsa nerdese tam bir cross makina olacak.

bence birazdaha yere yakın olabilirdi. cık cık hiç sevmedim:p

bende cok sevmedım eskı monsterlerın cok ayrı bır havası ve agırlıgı var

Beğenmedim pek(Hediye edilirse hayır demem o ayrı tabi:p)
Egzos,egsoz,eksoz,egzost un koordinatları pek yerinde olmamış sanki:cherry:

aynen katılıyorum eksoz hiç olmamış ya fazer gibi gelebilirdi eksoz arkaya iki büyük tüp takmışlar sanki

Yok yahu ben de beğenmedim bu tamamen yenilenen bireyi :)

Egzoz'u geçtim, o far ne öle ::147::

Tek maşa olması güzel olmuş...

Nedense tek maşa motorlar çok hoşuma gidiyor...

biraz daha fazla aci olsaymis keske, monster asiri minyon bi motordu bu versiyonunda bence iyi olmus yuksek kalmasi

çok arada bir motosiklet olmuş, gidon hypermotard, kuyruk B-King, far FZ-6. sanırım modeli photoshop la yapmışlar :)

komik bir fotoshop çalışması olmuş daha öncede 998'ın ortasini silip scootera benzetmişlerdi...Ducati ,monster ı bu modele benzetip yenilerse tekrar batar...

Çok kötü olmuş bana kalırsa... Monster'in ayrıcalığı kesinlikle kaybolmuş... Daha çok GSR600'e benzemiş...

mostwanted_57
Egzos nerde? :)

selam bende sizin aranıza yeni katıldım tabkı kabuledersenız?:): benım mondial rs 151 var ama buyuk motorlara herzaman hasta oldum bence güzel

ducati denildimi 2 kez dönüp bakılacak! motorların ferarisi dir ducati kendine özgü sesi performansı ile söz edilmeyecek motorlardan 1. cisidir ne yapsa güzel olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar