Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM, 1290 SUPER DUKE R doğuştan hızlı // 180hp

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Yakın zamanda tanıtımı yapılan tamamen yeni 1290 SUPER DUKE R, bugüne kadar üretilmiş en güçlü iki silindirli naked bike olmasının yanı sıra, KTM’nin sunduğu en yüksek sürüş keyfi unsurlarının da tamamına sahip bir model.

    1190 ADVENTURE ve 1190 ADVENTURE R modellerinin başarılı lansmanları sonrasında ve yıl içinde 390 DUKE modelinin tanıtımının ardından, KTM, sokak sezonunu, bu yılın muhtemelen en dikkat çekici başarısı olan üç numaralı yeniliği ile devam ettirmeye karar vermiştir.

    1290 SUPER DUKE R modelinin üretim versiyonu Aralık 2013’te satışa sunulacaktır. Bu model tepeden tırnağa yeniden geliştirilerek, ortaya muazzam KTM asfalt modeli serisi sporlarından ilham alan naked bike çıkmıştır.

    180hp performansı ve 144Nm torku ile ağırlığı hafifletilmiş 1290 SUPER DUKE R artık hiç olmadığı kadar güçlü ancak yine de KTM’nin en son naked bike modellerine ilişkin nefes kesici verilerin gözünüzü korkutmasına izin vermeyin. Mevcut olan en iyi şasi parçalarına (WP Suspension, Brembo Monobloc), son teknoloji elektronik yardım sistemi (Bosch ABS, MTC, Keihin Ride-by-Wire) eşlik etmektedir, bu da yeni 1290 SUPER DUKE R modelinin, KTM’nin üstün gücünden gelmiş geçmiş en iyi şekilde faydalanmasını sağlamaktadır.

    Etkileyici KISKA tasarımı olan naked bike serisi, hayal edilebilecek her türlü asfaltta sürüşe hazırdır. KTM’nin naked serisini keyifli bir şekilde şehirde, köy yollarında, Alp geçitlerinde, otobanlarda kullanabilir, uzun yolculuklara çıkabilir ve bununla birlikte yarış pistinde de motorunuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Güçlü motoru, dengeli şasisi ve yumuşak ergonomisi sayesinde gerçek bir “Canavar” olarak nitelendirebileceğimiz bu model sağlam yapısı ile inanılmaz eğlenceli anlar yaşatmak için harekete geçmeye hazır bir şekilde sizleri beklemektedir.

    Aynı zamanda özel olarak geliştirilmiş PowerParts özelliği sayesinde 1290 SUPER DUKE R, özel gereksinimlere kolayca uyarlanabilecek bir modeldir. Sunulan ‘Yarış’, ‘Stil’ ve ‘Tur’ kitleri yarış pistinde bu modelin keyfini dilediğiniz gibi çıkarmanızı sağlar ve SUPER DUKE modelinizi, motor kulübünde yarışa hazır görüntüsüyle kullanabilmenizde veya hafta sonu turları için motorunuzu daha konforlu hale getirmenizde size yardımcı olur.

    Mattighofen’de sürdürülen üç yıllık yoğun çalışmanın ardından, çoğu eski MotoGP yarışçıları ve test ikonu Jeremy McWilliams tarafından gerçekleştirilen binlerce kilometrelik testler sonucunda artık modeli satışa sunmanın zamanı geldi.

    KTM, yeni 1290 SUPER DUKE R modeli ile keyifli sürüşler diler!

    1290 SUPER DUKE R FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    MT-07
    1290superduker.com sitesine yeni eklenen ekstradaki çekilişle 4 kişi bütün yazı 1290 sürerek geçirecek, o 4 kişiden biri de yaz sonunda motoru geri vermeyecekmiş ahali

  3. #3
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    ktm segment mi değiştiriyor yoksa ?

  4. #4
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Son yıllarda KTM kendini iyice aştı Motoron dergisinin 2-3 ay önceki sayısında agır abilerin ( multistrada 1200, tenere 1200, crosstourer, 1200gs, caponard1200, vs...) karşılaştırması vardı. testi 1200 gs birincilikle bitirmişti ve ikinci sırayı 1190 ADV takip ediyordu. Burda ilginç olan birçok pilot testte birtane 1190 ADV R olsa 1200 GS'in lider olamayacagını söylemesi oldu. Ayrıca yazar dip not olarak eklemişti: "Avrupada KTM satışları BMW'yi solladı"

    Ülkemizde düzgün bir distribütör firma tarafından temsil edilse burdada durum farklı olmazdı sanırım...

  5. #5
    wetehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2014
    Motosikleti
    Z900
    Duke 1290 top speed

    http://www.youtube.com/watch?v=r06i2-qKKHI


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler