Bajaj'dan 2 yeni model 400SS ve 400CS (Foto Galeri + Video)

Hindistan Auto Expo 2014 fuarında Hintli üretici Bajaj 2 yeni modeli 400SS ve 400CS'i sergiledi.

Tanıtımı yapılan Bajaj Pulsar CS400 naked ve Bajaj Pulsar SS400 spor modelde KTM 390'da kullanılan 373.2cc 43bhp sıvı soğutmalı motor kullanılmış.

CS400 ve SS400 modellerinde ABS, dijital gösterge tablosu ve benzin deposu üstüne monte edilmiş vites göstergesi bulunmakta. SS400 modelinin aydınlatmasında mercekli farlar ve led gündüz farkları mevcut, CS400 modelindeki 2 parçaya ayrılmış stop lambaları bizi Ducati Diavel modelini hatırlattı.

Modelleri Türkiye'de ne zaman satılacağı ise bilinmiyor.

t0up.jpg

1hk1.jpg

jxyh.jpg

5wbh.jpg

pymm.jpg

6w87.jpg

bq1x.jpg

6mt0.jpg

gpq3.jpg

tge3.jpg

57sq.jpg

v9q2.jpg

6x5a.jpg

lwdk.jpg

0tsf.jpg

hy59.jpg

oafd.jpg

Ekli dosyalar

• bajaj-modelleri.jpg
    bajaj-modelleri.jpg
    103.4 KB · Görüntüleme: 55,078
200 NS 6 yıl sonra geldiyse bu da 12 sene sonra gelebilir...Bunların tipi 200 ns den dahada güzel olduğunu söylersek hmmmm şöyle kabataslak bi hesap Pulsar 200 ns nin perakende satış fiyatı pazarlama ve planlama departmanlarımız tarafından belirlendiğinden ve Fiyatlar ülkeler arası karşılaştırıldığında vergilendirme sistemleri, demografik yapı gibi bir çok etken değiştiğinden farklılık gösterebildiğinden ve en önemli unsur tipi çok gözel olduğundan bunu kâr+kâr+kârdan kâr yaparak müthiş fahiş fiyata çakabilirler...

SS modeli ilk düşüşde gidon iptali yapacağı kesin :mrgreen:

Tasarımlar güzel, keşke malzeme kaliteside öyle olsa.

sport olan transformerstaki bumblebee'nin motor versiyonu kalite malite valla tasarım çok hoşuma gitti bi tek o stop olmamış insan böle kafa tasarımı yaparda öle stop koyarmı ?

200 NS 6 yıl sonra geldiyse bu da 12 sene sonra gelebilir...Bunların tipi 200 ns den dahada güzel olduğunu söylersek hmmmm şöyle kabataslak bi hesap Pulsar 200 ns nin perakende satış fiyatı pazarlama ve planlama departmanlarımız tarafından belirlendiğinden ve Fiyatlar ülkeler arası karşılaştırıldığında vergilendirme sistemleri, demografik yapı gibi bir çok etken değiştiğinden farklılık gösterebildiğinden ve en önemli unsur tipi çok gözel olduğundan bunu kâr+kâr+kârdan kâr yaparak müthiş fahiş fiyata çakabilirler...

Fiyatının 15 binden aşşağı olmayacağı kesin. Hele bir 200 lük ns gelsin. 3 - 5 sene sonra evladiyelik bir tane 400 lük düşünürüz :cat:

Kimse alınmaz bu motor demesin. Adamlar daha ne yapsın, ktm deki motoru freni kullanıyorlar.:jocolor:

Bence Mükemmel,ortada ciddi mühendislik,ar-ge,özgün tasarım var bu modelleri mv agusta,ducati lanse etse yaygara kopardır,özellikle detaylara bayıldım,eminim canlı olarak daha da güzeldir.

adamlar yapmış ya la :) csnin stoplarını çalıp ss'e takarsak tamamdır bu iş

Son düzenleme:
SS harbiden şekil olmuş.tasarıma on üzerinden 8 veriyorum..arkadaşlartın dediği gibi stoplarla bide ön freni çift disk koysalarmış tadından yenmezmiş :)

adamlar derslerine iyi çalışmışlar, bukadar güzel motor beklemiyordum herşey yerli yerinde 4/4 lük. inşallah Türkiye'ye gelir fiyatıda uygun olur alırız :) gelsin alamasam bile hergün bayiye gider severim ben bunu:mrgreen:

ss in ön kısmına bayıldım.sırf bu yüzden bile alınır beeee :)

herşey güzelde arkadaş o gidon ne öyle kelebek konmuş gibi...

şaşırdım hakikatende :S bayada beğendim ama bu modeller gelene kadar biz burda 5 makina değiştiririz :)

SS güzel olmuş baya.Kim çiziyorsa güzel çiziyor firmada fakat firma stop farını başka bir tasarımcıya bırakması lazım abi bu Bajajın tüm motorlarının stopları vasat nedir bu ya :)

devir saatini ana panelde yer verip hız ve vites göstergesini benzin deposunda yerverilmesi kullanım acısından çok daha zor olacaktır.en azından özgün bir tasarım olmuş diyelim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar