ön frenım kıtlendı:S:S:S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bı zahmet sunada bı el atıverın..
az once motorla sokaga gırdım..garaja sokmak ıcın sokakta bı u donusu yaptım ve on frenım kıtlendı..az daha yapısıyodum yere..
onu atlattık sıra geldı tamırıne..nıye kıtneır fren bılen warmı acaba??
haa unuttum motor kanunı cheetah..on frenım dısk...

Kitlendi dediğin kitlimi kaldı frene basmadığın halde yoksa fren esnasında kitliyip bıraktımı ?

çok sıcaktan yapışmış olabilirmi ?!!!!

Arkadas gece yazmıs hava serınledı gercı bakmamıstır ama sıcaktan olacagını pek dusunmuyorum zaten o frenlede surtunme ıle el degmıcek sıcaklıklara ulasıyo dısk fren sıcakla alakası oldugunu pek sanmıyorum.Hıdrolık pompa takılımı kaldı acaba. gercı o da fren koluna baglı gozukuo zaten ıcerı dogru pompayı bastırıo onu bı kontrol et.

Bence hiç bir şey yapma hız yaparken kitlenmediğine dua et !

cin mallarının bazı modellerinde aynı sorunla karsılasılabiliyor... Cozumu var bi arkadasım yaptırdı ama nasıl bilmiyorum... Düşüncem Disklerin sıkısık kalarak hidrolik yagını sıkıstırması ve en sonunda da kitler duruma getirmesi yuzunden olabilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar fren kıtlendı ve dıskı bırakmadı..sabah bıraz ugrastım acamadım.en sonunda kalıperı söktum ve ustaya goturdum..hıdrolık yagı olarak dot 4 yag kullanmamız gerekıyomus..ben onu bılmeden dot 3 yag eklemıstım kutuya..ve sonucta fren merkezını bozmusuz..fren merkezını honda cgl 125 merkezıyle degıstırıcem...
buda tecrube oldu ama bı fren merkezıne patladı :)

fren kilitlendiyse sen de baktın uğraştın uğtaştın açamıyosun o zaman bi çilingir çağır abicim her kilidi açar çilingirler :queen:

valla dostum benimde arka fren kilitlemiyordu ama frene basinca birakmiyordu anlık cozum olarak biraz hidrolik bosaltiyordum diskin oradaki tupten ama ustaya goturdum biraktim nasil yapti bilmiyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar