11 yıl oldu ama üzüntüm ilk günkü kadar taze.
Nur içinde yat büyük usta.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kemal_Sunal
11 yıl oldu ama üzüntüm ilk günkü kadar taze.
Nur içinde yat büyük usta.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kemal_Sunal
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
kral oyuncu kral komedyen . rabbim ailesine sabır versin . mekanı cennet olsun inş.
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
Asla unutulmayacak.
Huzur içinde yatsın üstad
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
böyle sanatçı daha da türküye ye gelmez şimdikiler bunun 10 da 1 olamaz malesef hem ahlak lı hem komik adam dı allah rahmet eylesin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş.
mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.
16 BH 631
bugün bile hala filmlerini sıkılmadan gülerek izleyebiliyorsak bu onun ne kadar usta ve büyük bir oyuncu olduğunu gösterir..mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------
yakıştı mı şimdi bu??
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
kültürlü,bilgili, ekranda göründüğünün aksine sivil hayatta çok ağırbaşlı,efendi kişilikli bir insan olduğunu okumuştum...
kemal sunal,şener şen,halit akçatepe..ve daha niceleri..asla unutulmazlar....gidenlere rahmet..kalanlara sağlık selamet..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
Nur içinde yatsın.... Hala seyrediyorum filmlerini...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Türkiye'ye döndüğümde televizyonda filmlerini bulur izlerim. Şimdiki televizyonculuktan çok daha ileri mizah yapısına sahip ve daha kaliteli filmleri olan bir insandı. Onun yeri başka.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yeri doldurulamayacak insanlardan birisidir.Huzur içinde yatsın. Çok severim ve saygı duyarım.
Turk sinema tarihinin gelismesinde buyuk rol oynamis biri, Hababam sinifi ile sinema anlayisini degistirmis biri, bugun Cannes film festivalinde Turkler odul aliyor ise bu insanlarin engin tecrubeleri sayesindedir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
efsane kral Allah rahmet eylesin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sen gittiginden beri bizi adam gibi gulduren olmadi be ustad . Nur icinde yat .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Her bir filmini abartısız 50'er kere izledim.Denk geldiği zaman kumanda direkt Kemal Sunal filminde takılı kalıyor.Sanatçıların ölmediğinin en büyük kanıtıdır Kemal Sunal.Ne zaman filmini izlesem öldüğüne hiç inanmıyorum.Bedenen aramızda olmasada o sesiyle,gülüşüyle odamıza doluyor her defasında sanki.Nur içinde yatsın erken giden gülen adam.
Mekanı cennet olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)