hakkında hayırlısı olsun musti,herşey istediğiin gibi olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bol şans genc, ailenle biraz uzaklaşınca belki aranızda düzelir. hayırlısı olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Haberini aldık musti hayırlı olsun. Çam sarısının evinde kalıyormuşsun
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Naptın len sen
Bence sorunlar ne kadar büyük olursa olsun Aile bağını kopartma Musti.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Sağolun arkadaşlar iyi yazan kötü yazan herkeze teşekkürler evde huzurum yoktu uyuyamıyordum sürekli kavgalı idik yeni eve geçince en azından kafam rahatladı işyerimi 8-9 gibi açar oldum bütün gün çalışıyorm..Bir iş için koşturuyordum 4-5 gündür ilk işimizi dün yaptık güzelde oldu gebzede başka yapan firma yok yaptığımız işi masrafım aşırı arttı mecburuz eşşek gibi çalışmaya..Evi toplayayım iyice çağıracam sizi söz
Hayırlısı olsun Musti.Senin adına sevindim.İçinde bulunduğun durumu tabiiki bilemiyorum ama,tek tabanca olmak iyidir.Hayatı daha iyi tanır ayaklarının üzerine daha sağlam basarsın.Belirli bir yaştan sonra isanların hayatlarına kendilerinin yön vermesinden yanayım.Bu konu hakkında çok konuşulur.Benim düşüncem bu.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ailenle ilgili verdiğin kararlar neticesinde ,
vicdanınla başbaşa kaldığında ,gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsan verdiğin kararlar doğrudur ,ancak verdiğin kararlar nedeni ile yarın bir gün az da olsa vicdan azabı duyman halinde geriye dönüşü yoktur bunu bilmeni isterim ...
Sonuçta karşında bir anne bir baba var ,arkadaş değil
onların zamanında senin için yaptıklarını unutmaman dileğiyle ..
Umarim hersey gönlünce olur musti.
Ama sunu hicbirzaman unutma..
Onlar senin anan baban..
Bir ana baba nekadarda kötü olsa evlatlarinin kötülügünü istemez..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Hadi bakalım darısı ilk market alışverişine
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Güle güle otur Musti.Zordur ama iyidir.Yemeklerini düzenli tut yeter.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hayırlı olsun kardeşim..
Fakat insanların ana-babası herşeyidir onlar evlatlarının kötülüğünü istemezler. Ne karar verirlerse hep İYİLİK içindir bunu unutma. Ben zamanında nişanlımdan ayrılmışken hayat çok kötüyken babam sağ değilken annem beni karşına aldı bir konuşma yaptı ve şu anki eşimle mutlu-mesut bir evliliğe adım attım bugünlere geldim.
Sözün özü büyüklerinin sözlerinden çıkmamaya gayret et ve bana yakınsın birgün seni ziyaret etmeye gelebilirim. Sağlıcakla kal..
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
hizmetçi tuttun mu musti senden beklenir , 25 yasında , en az 170 cm , sarışın hizmetçi aranıyor
Kaça tuttun onuda yazsaydın.... Jakuzi, laminat parke falan?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
musti, seninle çoktandır görüşemiyoruz, işlerin var, aklın karmakarışık olabilir ama şunu söylemeliyim
-eğer sürekli sürtüşme halindeysen, ayrılman iyi olmuş ancak;
en azından ara bir baba evine gidilir, bir el öpülür
en azından giderken bir ki poşet bişeyler alınır
1-2 tatlı sözcük konuşulur
bunlar yapılamıyorsa
en azından bayramlarda filan gidilir....
unutma, anana/babana ne verdiysen, çocuğundan aynısını alırsın
onların değerini onlar yokken anlayacağın için şimdilik iyi bir alıştırma devresi olmuş...
acemi evin orada da dağıtımda usta evin nereye çıkar acep
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sağolun arkadaşlar zaten olmayan birşey için üzülmedim sadece yatağımı özlüyorum nedense.Bayram demişsin yürekçe 4 senedir bizim evde bayramlaşılmaz..Eftelya yok tutmadım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
Sağol hacı beklerim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
Beklerim başımın üstünde yerin var..
Evdeysen hayırlı olsuna gelelim
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
önümüzdeki bayram 5. sene yapmasın kardeş...
bu arada yapabileceğim bir şey varsa özelden yaz bana ;) hacı sayılırız ikimizde...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)