Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl 150 kocasının artçısı:)
    Alıntı İlker&Burçin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine bu ailede tanışmak henüz nasib olmayan bir abimizin vefatı....... Çok ama çok üzücü :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
    allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabırlar versin..............
    [COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kurban olurdum senin o gulusune ben be guzel abim benim...........
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
    Arkadaşına acil şifalar diliyorum.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Allah rahmet eylesin...mekani cennet olsun...

aci bir kayip daha, ne heveslerle aldigimiz yeni motosikletlerimiz, ve hepimizin aklindan gecen bana bisey olmaz dusunceleri...her ne kadar birbirmizi uyarip dikkatli olalim desekte, hiz yapmayalim desekte, full koruma desekte, hic birsey degismiyor, coook uzun sure degismiyecekte... ve degisse de bi ise yaramiyacakta!

biz yine ayni, arac suruculeri buna keza... yollarimiz, kurallarimiz, davranislarimiz, trafikteki saygimiz ve sayginligimiz ve icimizden birileri, belki ben, belki de sen, boyle devam edersek, trafik kulturu olmayan bi ulkede can vermeye devam edecegiz! geri de kalanlar ise ayni mesajlari yazacak, kimileri de ardimizdan dua edecek ama ben ya da sen artik hayatta olmayacagiz... zaten bizim acimiz bitmeden baska aci haberlere alisacagiz...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    “Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”

Allah'ım sen bu guzel abimizin gunahlarını bağısla..
    Sen onun mekanini cennet eyle..
    Biz bilirizki ezelimizde sensin ebediyetimizde..
    Senden geldik yine sana dönüyoruz, sen bizim ellerimizi bos cevirme, Sen bu abimize kabir azabı gösterme..
    Biz ne istemeyi biliriz ne de dua etmeyi.

Biz yasadıgımız din gelenegini sana layık bir sekilde yerine getiremesekte sen bizim senin icin yaptıgımızı sandıgımız duaları bos cevirme..

Sen bizi bize ve nefsimizle goz acıp kapatana kadar bas basa bırakma..

Sen bu yazıyı okuyupta dua eden ve gormeyipte etmek isteyen eden butun kardeslerimizin duasını kabul eyle..

Sen ki rahmeten lil alemsin.. Alemlerin rabbisin..
    Biz sana kulluk yapamasakta, resul-u kibraya ya yakısır bir ümmet olamasakta gidecek senden baska kapımız yok.

Efendimiz senin bizi, annelerimizden daha cok sevdiigini söylemişti ve o ne söylerse dogrudur.. Sen bize merhametinle tecelli et..

Sen arkasından gozyası akıtan kardeslerimizin ailesinin ve yakınlarının gozyası tanesince ona merhamet eyle..

Merhametinle lutfeyle..

Fatiha....
    Amin kardeşim!

Haydin kardeşler,Kemal'in gözünü yolda bırakmayın.YAzılanları okuyup Bir fatiha motorla gezisine devam ettirecektir kardeşimizin.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Allah'ım çok kötü oldum fotoları görünce...vefat eden arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
    bu arada yaralanan artçıya da acil şifa için dua ediyorum. acaba bacağının dikilmesi söz konusu oldu mu bilen varsa söylesin lütfen.
    ilk kez motoru bırakmayı düşünmeye başladım...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haberi alper_tim den aldım ve şok oldum
    mt de ilk tanıştığım kişiydi
    buluşmaya ilk geldiğim zaman benimle baya bi ilgilenmişti Allah razı olsun
    korumalarını eksik etmez ve çok dikkatli kullanırdı
    kazanın oluş şekli hakkında bi bilgim yok fakat onun bi hatası olabilceğine pek inanmıyorum
    Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin nişanlısına da Allah şifa versin inşallah iyileşir bacağı.
    MT'de benim de ilk tanıştığım kişilerdendi Kemal...

Motosikletin M'sini bilmediğimi kolay sezinlemiş olacak ki, güzel mi güzel öğütler vermişti. Düşünsenize ortama ilk defa geliyorsunuz. Kabul edilir misiniz bilinmez. Kalabalık bir insan topluluğu, aktif bir şekilde sohbet ediyorlar. Susup pusan tek bir kişi bile yok. Ben neredeyim acaba diye dalgın dalgın düşünüp, bir yandan da yabancı kalmamaya gayret ederken bir iki kişi sizinle ilgileniyor. Sorular sorup sizi konuşturarak rahatlatmaya çalışıyorlar. Motosiklet hakkında sahip oldukları deneyimleri sizinle paylaşıyorlar. Daha ilk gün be kardeşim! Bir insana böyle de sıcak karşılama olmaz ki...

Kemal böyle birisidir işte. Benim motosiklet maceramda unutulmaz yeri olan birisi. Benim ilklerim de onun da silinmez bir imzası var. Motosikletin şakaya gelmediğini bilen, koruma ekipmanlarını titizlikle kullanan birisidir.

Rumeli Hisarında akşam olur. Toplanmış bu güzel insanlar için dağılma vakti gelmiştir. Ben yaya yaya etrafımdakilere bakar iken, her biri demir atına biner gider.

Kemal, Falcon'un üzerine bir heybetle biner. Etrafında şimşekler çaktığına, parıltılar geldiğine dair yemin edebilirim size. Evi de yakındı bildiğim kadarı ile, şahlandı altında motor ve Kemal karanlığın içinde kayboldu gitti. Bu anı benimle birlikte inşallah sonsuza kadar yaşayacak.

Birlikte bulunduğumuz gezilerde onun varlığını bilmek hep mutluluk vermiştir. En son Yuvacık gezisinde, uzun yoldan aşağılara doğru kıvrılırken aynamda onu görmüş ve tanıdık birisini görmüş olmanın mutluluğunu yaşamıştım.

Çok acı bir haber aldım bugün. Çok üzüldüm, sizler gibi içim yandı. Kemal'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Hande'ye sabır diliyorum. Hande'nin sağlığına kavuşması için dualarımızı ve yardımlarımızı eksik etmeyelim. Umarım en hafif şekilde atlatır.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    İçim kaldırmadı ya of resmen 2 ye bölünmüş Makina.. Allah Rahmet Eğlesin Ruhu Şad Mekanı Cennet olsun İnşallah.. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

Motosikleti
    tiger800
    allah geride kalanlara sabır versin
    mekanı cennet olsun

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin..daha 8 gün önce bizi yakan acı şimdi onun sevenlerini yakıyor.dayanmak çok güç..dua edin bol bol yapacağınız en iyi şey bu :( arkadaşlar bu ülkede bağarıp çağarmazsanız hiçbirşey elde edemezsiniz.başbakanın bile tavrı bu bağar çağar posta koy..artık dikkatlari çekelim bi eylem mi yaparız ne yaparız artık bi dur diyelim..trafikte resmen canımızla oynuyorlar..organize olalım burda sonra çıkalım kaza yerinde keselim trafiği gerekirse çatışalım müdahele edenlerle,yolu kapatalım lastik yakalım memurlara taş atalım..yapalım birşeyler çağaralım habercileri herkez görsün duysun lütfen!ağlamayan bebeğe süt yok,gidenler için yastayız yenileri içinde kahrolmayalım lütfen

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    hurriyet.com.tr de vermişler haberi, ama afedersiniz başka bir sitenin acaip kamyoncu yorumlarını da eklemişler...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11172750.asp?gid=229

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başımız sağolsun...ALLAH rahmet eylesin...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    “Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”

Allah'ım sen bu guzel abimizin gunahlarını bağısla..
    Sen onun mekanini cennet eyle..
    Biz bilirizki ezelimizde sensin ebediyetimizde..
    Senden geldik yine sana dönüyoruz, sen bizim ellerimizi bos cevirme, Sen bu abimize kabir azabı gösterme..
    Biz ne istemeyi biliriz ne de dua etmeyi.

Biz yasadıgımız din gelenegini sana layık bir sekilde yerine getiremesekte sen bizim senin icin yaptıgımızı sandıgımız duaları bos cevirme..

Sen bizi bize ve nefsimizle goz acıp kapatana kadar bas basa bırakma..

Sen bu yazıyı okuyupta dua eden ve gormeyipte etmek isteyen eden butun kardeslerimizin duasını kabul eyle..

Sen ki rahmeten lil alemsin.. Alemlerin rabbisin..
    Biz sana kulluk yapamasakta, resul-u kibraya ya yakısır bir ümmet olamasakta gidecek senden baska kapımız yok.

Efendimiz senin bizi, annelerimizden daha cok sevdiigini söylemişti ve o ne söylerse dogrudur.. Sen bize merhametinle tecelli et..

Sen arkasından gozyası akıtan kardeslerimizin ailesinin ve yakınlarının gozyası tanesince ona merhamet eyle..

Merhametinle lutfeyle..

Fatiha....
    amin
    bende senin yazdıklarını okuyarak duamı ettim sen engüzel duayı yazmışsın allah taksiratını effatsin mekanı cennet olsun abimizin.

yaralı arkadaşımızda inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Offf yaa çok üzüldüm okuyunca, hele o fotoğraflar..
    Şu son bir iki senedir çok canımız yandı motosiklet kazalarından. Sevdiklerimiz teker teker uçuyor aramızdan.
    Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar, nişanlısına da acil şifalar diliyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
    Başımız sağolsun..

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    offf allah rahmet eylesin yaa çok üzüldüm kıza özellikle
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Allah rahmet eylesin... Yakınlarına başsağlığı diliyorum..
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    YBR 250
    Allah rahmet eylesin!!!
    [COLOR="red"][B]DOSTUDA,DÜŞMANIDA BİLİYORUZ. SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN[/B]!!! [/COLOR]

sıradışıbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150ı
    Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.artçı bayanda inşallah kurtulur acil şifalar diliyorum.yakınlarına baş sağlığı diliyorum.arkadaşlar lütfen hız ve slalom yapmayalım trafikte araba kullanır gibi kullanalım motorumuzu ve asla eşimizi ve çocuklarımızı bindirmeyelim.bir ocağa ateş düşmesin.ben şahsen kesinlikle eşimi bindirmeyeceğim hele bu resimden sonra.tekrar acil şifalar diliyorum ablamıza.

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Allah Rahmet eyleisn geride kalanlara sabır versin.... herkesin yolu açık olsun dikkatli olalım arkadaşlar

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Allah rahmet eylesin... Hepimizin başı sağolsun!
    Allah yakınlarına sabır, nişanlısına acil şifa versin... Gerçekten çok üzüldüm...
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)