Kurban olurdum senin o gulusune ben be guzel abim benim...........
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Arkadaşına acil şifalar diliyorum.
Allah rahmet eylesin...mekani cennet olsun...
aci bir kayip daha, ne heveslerle aldigimiz yeni motosikletlerimiz, ve hepimizin aklindan gecen bana bisey olmaz dusunceleri...her ne kadar birbirmizi uyarip dikkatli olalim desekte, hiz yapmayalim desekte, full koruma desekte, hic birsey degismiyor, coook uzun sure degismiyecekte... ve degisse de bi ise yaramiyacakta!
biz yine ayni, arac suruculeri buna keza... yollarimiz, kurallarimiz, davranislarimiz, trafikteki saygimiz ve sayginligimiz ve icimizden birileri, belki ben, belki de sen, boyle devam edersek, trafik kulturu olmayan bi ulkede can vermeye devam edecegiz! geri de kalanlar ise ayni mesajlari yazacak, kimileri de ardimizdan dua edecek ama ben ya da sen artik hayatta olmayacagiz... zaten bizim acimiz bitmeden baska aci haberlere alisacagiz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Allah'ım çok kötü oldum fotoları görünce...vefat eden arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
bu arada yaralanan artçıya da acil şifa için dua ediyorum. acaba bacağının dikilmesi söz konusu oldu mu bilen varsa söylesin lütfen.
ilk kez motoru bırakmayı düşünmeye başladım...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
MT'de benim de ilk tanıştığım kişilerdendi Kemal...
Motosikletin M'sini bilmediğimi kolay sezinlemiş olacak ki, güzel mi güzel öğütler vermişti. Düşünsenize ortama ilk defa geliyorsunuz. Kabul edilir misiniz bilinmez. Kalabalık bir insan topluluğu, aktif bir şekilde sohbet ediyorlar. Susup pusan tek bir kişi bile yok. Ben neredeyim acaba diye dalgın dalgın düşünüp, bir yandan da yabancı kalmamaya gayret ederken bir iki kişi sizinle ilgileniyor. Sorular sorup sizi konuşturarak rahatlatmaya çalışıyorlar. Motosiklet hakkında sahip oldukları deneyimleri sizinle paylaşıyorlar. Daha ilk gün be kardeşim! Bir insana böyle de sıcak karşılama olmaz ki...
Kemal böyle birisidir işte. Benim motosiklet maceramda unutulmaz yeri olan birisi. Benim ilklerim de onun da silinmez bir imzası var. Motosikletin şakaya gelmediğini bilen, koruma ekipmanlarını titizlikle kullanan birisidir.
Rumeli Hisarında akşam olur. Toplanmış bu güzel insanlar için dağılma vakti gelmiştir. Ben yaya yaya etrafımdakilere bakar iken, her biri demir atına biner gider.
Kemal, Falcon'un üzerine bir heybetle biner. Etrafında şimşekler çaktığına, parıltılar geldiğine dair yemin edebilirim size. Evi de yakındı bildiğim kadarı ile, şahlandı altında motor ve Kemal karanlığın içinde kayboldu gitti. Bu anı benimle birlikte inşallah sonsuza kadar yaşayacak.
Birlikte bulunduğumuz gezilerde onun varlığını bilmek hep mutluluk vermiştir. En son Yuvacık gezisinde, uzun yoldan aşağılara doğru kıvrılırken aynamda onu görmüş ve tanıdık birisini görmüş olmanın mutluluğunu yaşamıştım.
Çok acı bir haber aldım bugün. Çok üzüldüm, sizler gibi içim yandı. Kemal'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Hande'ye sabır diliyorum. Hande'nin sağlığına kavuşması için dualarımızı ve yardımlarımızı eksik etmeyelim. Umarım en hafif şekilde atlatır.
= = = Be Aprilia racer! = = =
İçim kaldırmadı ya of resmen 2 ye bölünmüş Makina.. Allah Rahmet Eğlesin Ruhu Şad Mekanı Cennet olsun İnşallah.. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum..
allah geride kalanlara sabır versin
mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin..daha 8 gün önce bizi yakan acı şimdi onun sevenlerini yakıyor.dayanmak çok güç..dua edin bol bol yapacağınız en iyi şey bu :( arkadaşlar bu ülkede bağarıp çağarmazsanız hiçbirşey elde edemezsiniz.başbakanın bile tavrı bu bağar çağar posta koy..artık dikkatlari çekelim bi eylem mi yaparız ne yaparız artık bi dur diyelim..trafikte resmen canımızla oynuyorlar..organize olalım burda sonra çıkalım kaza yerinde keselim trafiği gerekirse çatışalım müdahele edenlerle,yolu kapatalım lastik yakalım memurlara taş atalım..yapalım birşeyler çağaralım habercileri herkez görsün duysun lütfen!ağlamayan bebeğe süt yok,gidenler için yastayız yenileri içinde kahrolmayalım lütfen
hurriyet.com.tr de vermişler haberi, ama afedersiniz başka bir sitenin acaip kamyoncu yorumlarını da eklemişler...
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11172750.asp?gid=229
başımız sağolsun...ALLAH rahmet eylesin...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Offf yaa çok üzüldüm okuyunca, hele o fotoğraflar..
Şu son bir iki senedir çok canımız yandı motosiklet kazalarından. Sevdiklerimiz teker teker uçuyor aramızdan.
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar, nişanlısına da acil şifalar diliyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Başımız sağolsun..
offf allah rahmet eylesin yaa çok üzüldüm kıza özellikle
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Allah rahmet eylesin... Yakınlarına başsağlığı diliyorum..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Allah rahmet eylesin!!!
[COLOR="red"][B]DOSTUDA,DÜŞMANIDA BİLİYORUZ. SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN[/B]!!! [/COLOR]
Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.artçı bayanda inşallah kurtulur acil şifalar diliyorum.yakınlarına baş sağlığı diliyorum.arkadaşlar lütfen hız ve slalom yapmayalım trafikte araba kullanır gibi kullanalım motorumuzu ve asla eşimizi ve çocuklarımızı bindirmeyelim.bir ocağa ateş düşmesin.ben şahsen kesinlikle eşimi bindirmeyeceğim hele bu resimden sonra.tekrar acil şifalar diliyorum ablamıza.
Allah Rahmet eyleisn geride kalanlara sabır versin.... herkesin yolu açık olsun dikkatli olalım arkadaşlar
Allah rahmet eylesin... Hepimizin başı sağolsun!
Allah yakınlarına sabır, nişanlısına acil şifa versin... Gerçekten çok üzüldüm...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)