yeşim hanım motorunuz hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin inşallah...
yeşim hanım motorunuz hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin inşallah...
Siz de son derece bilgili bir kişiliksiniz sanırım Beğenmenize sevindim Teşekkür ederim bundan sonra kısmetse kawa 250 Kask alırken tercih hakkım yok benim malesef çocuk kaskı kullanıyorum çünki ama şikayetçi değilim idare ediyor Tavsiyelerinize uymuya gayret ediicciim efenim
motosikletin hayırlı olsun 600F kadar olmasada arkada gimekten iyidir
HONDA cı oldunuz bakıyorumda
O bu değil de motoru alan bayan olunca biz centilmenler bir tebriklere atlıyoruz ki,sormayın gitsin Güle güle kullan yeschim.
Kolpa Adamları
bitanecik hanımına supriz yapabilmek icin dunyanın fırcasını yemeyi goze alan yılın kocası oduleri aday adayı emre ye bir alkıs yokmu
emreyi huzurlarınızda alkıslarken guzel bacımada kazasız belasız keyifli surusler diliyorum
dipnot:cbr125 yesimleyken son derece cusselli duruyor
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin darısı bizim başımıza
hayırlı olsun; kazasız belasız, keyif dolu sürüşler dilerim...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
hayırlı olsun valla pek yakışmışsınız motorunuzla
Hayırlısı olsun Motor üzerinde uuuuzun bir ömür geçirmeniz dileğiyle.
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Hayırlı olsun Yeşim abla Kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun. Süper olmuş. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
[COLOR="Blue"]Hep destek tam destek!
Hep koruma tam koruma![/COLOR]:cat:
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Yeşim Hayırlı olsun çok da yakışmış hani keyifle kullanmanı dilerim.
Tebrik ederim Yeşim.Çok yakışmış.CBR kocaman duruyor yanında ben çok beğendim.Kazasız belasız temiz sürüşler dilerim.
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
bayanlarıda bu alanda görmek sevindirici Allah kasasız kullanmak nasip etsin...
hayırlı olsunnn ıstanbul ıcın sart.ama dıkkatte sart.tekerın duz basıın arkadasım. h
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)