Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aşırı hız yine can aldı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    11 Aralık 2007
    Şehir
    Beşiktaş/İstanbul
    AYDIN (İHA) - Kuşadası'nda meydana gelen trafik kazasında biri Nazilli Belediyesi çalışan, diğeri de üniversiteden mezun olan iki kuzen hayatını kaybetti. Nazilli Belediyesi Bilgi İşlem Merkezinde çalışan Yusuf Koçak (24) ile kuzeni olan ve bu yıl ADÜ Aydın Eğitim Fakültesini bitiren Erkan Yağmur (24) günübirlik tatil için gittikleri Kuşadası dönüşünde feci şekilde kaza yaparak can verdi.

    Edinilen bilgiye göre; hafta sonu tatili için Kuşadası Nazilli Sitesinde bulunan yazlıklarına gelen Yusuf Koçak ve Erkan Yağmur isimli kuzenler, kendilerine ait 09 NY 038 plakalı motosiklet ile aynı gün akşam saatlerinde Nazilli'ye dönmek üzere yola çıktı. Atatürk yolunun Kuşadası-Çamlık arasındaki bölümünde ilerleyen motosiklet, arışı hız ve dikkatsizlik sonucunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde ilerleyen ve plakası alınamayan bir araca arkadan çarptı.

    Kazadan sonra yapılan incelemelerde yaklaşık motosikletin yaklaşık 200 kilometre hızla gittiği tespit edilirken, kuzenlerden Erkan Yağmur olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaza sonrası ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Koçak ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    NAZİLLİ BELEDİYESİNDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ

    Kuşadası'nda feci şekilde kaza geçirerek yaşamlarını yitiren iki kuzenin ölüm haberi Nazilli'ye ulaştığında büyük şok yaşandı. Olayı duyan aile ve belediye personeli üzüntüye boğuldu. Olaydan sonra Nazilli'ye getirilen kuzenlerin cenazeleri Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Aynı kazada can veren iki kuzenin bugün Öğle Namazına müteakiben kılınacak Cenaze Namazı'nın ardından İsabeyli Beldesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.


    Kaynak : http://haber.mynet.com/detay/guncel/...z2008/AY122736
    Cbr 125 :bounce:


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum

    belki yeri ve zamanı değil ama yazmadan edemeyeceğim...Benim, belkide birçoğumuzun asla anlayamayacağım/ız, niçin ilerisini düşünerek hareket etmesini beceremiyoruz? eksiğimiz nerede??

    niçin bilmediğimiz,tanımadığımız ya da tehlikenin olduğu yerlerde şans faktörü zorlanır?
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

  3. #3

    Üyelik
    25 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir Bornova ve Antalya
    Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum... Lütfen biras daha bilinçli we dikkatli olalım arkadaşlar... hele ki artçı warsa arkada dikkati 2 kat arttırmak lazım bence...
    2 T-K-R SAYGI

  4. #4
    eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2008
    Şehir
    lüleburgaz
    Motosikleti
    pulsar ns 200
    Kazadan sonra yapılan incelemelerde yaklaşık motosikletin yaklaşık 200 kilometre hızla gittiği tespit edilirken, kuzenlerden Erkan Yağmur olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaza sonrası ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Koçak ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.



    insan kendine bişey olmaz zannediyo ölümü kendine yakıştıramıyo bana bişey olmaz diyo...ama ölüm bize şahdamarımızdan daha yakın
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)