Büyük Geçmiş Olsun Ikinizde De Birşey Olması Büyük Teselli Birde Olaya Bu Yönden Bak
Büyük Geçmiş Olsun Ikinizde De Birşey Olması Büyük Teselli Birde Olaya Bu Yönden Bak
Geçmiş olsun kardeş.
Allah beterinden korumuş yinede....
Benzer tehlikeleri hepimiz zamanla atlatıyoruz! özellikle okulların yakında olduğunu bildiğimiz semtlerde daha dikkatli olmamız gerekiyor
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
geçmiş olsun kardeşim duydum çok üzüldüm allah beterinden saklasın biraz daha dikkat dostum görüşelim bu akşam haberleşiriz
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
kimseye vermesin , çok kötü , çok geçmiş olsun
büyük geçmiş oLsun,
örnek davranışının aiLenin davranışı iLe sana geri donmüş oLması gerçekten cok sevindirici,
bence bir kask aL cocuğa hediye oLArak oyuncak yerine, düşür içine motor merakını kat onu bize
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Geçmiş olsun, kaza olayı o kadar hızlı gelişiveriyorki, kazayı yapan kişi olarak ne olup bittiğini anlayamıyorsunuz çoğu zaman. Rabbim kimsenin başına vermesin, çok kötü bir durum. Bir çocuğa vurup zarar verdiğimi düşünüyorum da, Allah korusun diyorum, başka birşey diyemiyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Sinan geçmiş olun kardeşim, tavrın nedeni ile tebrik ederim seni.
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş...
Bi sadaka dağıt, fakirin birini sevindir.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
hocam buyuk geçmiş olsun , bana babam hep soyler duvara çarp canlıya çarpma. yaranın kırıkın acısı geçerde vicdan yarası çok zor geçer der .
Senin gibi birine rastlamaları , kimseye bişey olmaması büyük bir şans , sanada onada ders olmuştur . ne çocuk ömür boyu yola zırt diye çıkmaz ne de sen gormediğin yola duramayacağın kadar hızlı girersin .
Allah korumuş , ikinizide seviyormuş.
birkeresinde otobüsün önünden yaya fırladı fren yaptım ama benden kaçayım derken yere serildi ben durabildigimde ön tekerim 20 yaşlarında bu kişinin göbeğinin üstündeydi. onun için yayalara dikkat çok tehlikeliler. genelde herkez sokağa yada caddeye baktığında araba varmı diye bakıp yola çıkıyorlar gelen motosikletlileri fark etmiyorlar. YAYALARA DİKKAT HERYERDEN ÇIKABİLİYORLAR tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun ikinizde ucuz atlatmışsınız kaza yapmak tan ziyade birde vicdanen üzüyor insanı tekrardan geçmiş olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
büyük geçmiş olsun arkadaşım.allah beterinden saklasın ilk ve son kazan olsun inşallah
geçmiş olsun allah beterinden saklasın kimseyede yaşatmasın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ikinizde.Allah beterinden saklasın inşaallah...ve davranışın hepimiz için onur verici...seninle gurur duyuyorum abi tebrik ederim..
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
geçmiş olsun allah ikinizide korumuş. Bende bi keresinde çocuğa çarpmamak için motoru yan yatırdım allahtan hızım azdı (30 -35 ) neyseki bişey olmadı sadece sağ elimin son iki parmagı yere sürtü kanadı allahta çocuga çarpmadım
abi Allah korumus walla.sende büyük insansın ha.vurupda kacan cok bu memlekette.sen yine cocuu dusunmusun.kutluyorum.ornek insansın.tekrar gecmiş olsun...
geçmiş olsun kardeşim allah korumuş
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Polisten de o kadar çekinmenize gerek yokmuş. Sizin gibi düşünceli ve nazik olduğu belli insanlara Selman'ın annesinin yaptığı gibi davranacaklardır. Geçmiş olsun...
Üç boyoz bir kola
geçmiş olsun burda taksimde olsa adama meydan dayağı atarlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)