----------------------------------
----------------------------------
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
geçmiş olsun ..
25 kere olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
geçmiş olsun acil şifalar daha dikkatli olman dilegiyle çünkü her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin
ayrıca motoru yenileme planınıda çok beğendim umarım başarılı olursun
geçmiş olsun motorunu kendin yaptır ki bu dersi unutmazsın canın ve malın daha kıymetli olur
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
geçmiş olsun,BBRR'a katılıyorum sigorta konusunda
insana birşey olmasında motor mesele değil masraf konusunda
ilk olarak geçmiş olsun, dikkatli ol...
Yolada BBRR abimi yatırın tam olsun
ya bu zihniyet dünya üzerinde kaç medeni ülkede daha var?senin anlattığın şekildeki kazaya rapor tutacak polis henüz doğmadı.o hasarı olmuş göstertebilmen için minübüse önce bir güzel hasar vermen lazım.çünki kasko tutanağından sonra motora da minibüse de ekspertiz gelip bakacak.
1.polisler o kadar enayi değil numara yaptığını anında çakarlar.
2.ekspertiz yutmaz.
3.anca bu işi rüşvetle çözersin(ki bu da gene ayrı bir üçkağıtcılık malesef) hiç uğraşma o parayla motoru yaptırt.
Korhan polis geldi mi dostum??
Geldiyse eğer, bir sürü de ceza yiyeceksin. Ayrıca sigorta o dedigin işi yapmaz..
Çünkü ehliyetin yok..
Çook geçmiş olsun. Çok dikkatli ol..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
geçmiş olsun
ucuz atlatmışsınn
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ya deymez deymez
geçmiş olsun tabiki
yapma böle şeyler, kimsenin hakkı kimsede kalmaz, yarın daha büyük bi kazayla çıkar allah korusun
GKN MOTORS
gecmiş olsun.nazarlık deyecegim ama bira büyük nazarlık olmuş.
Arkadaş hatasını anlayıp mesajını düzeltmiş.. aferin ona
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
geçmiş olsun dostum.biraz daha dikkat.burası türkiye yolda ne ile karşılaşacağını hiç bilemezsin.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
geçmiş olsun. acil sifalar
artık birazdaha dikkali olursun
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun kardeş,umarım bu son kazan olur.
98 Beygir.....
geçmiş olsun ilginç bir kaza
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)