Vay anasını böyle haberler duyunca üzülüyorum:( Allah rahmet eylesin diyelim başka ne diyebiliriz ki.
Vay anasını böyle haberler duyunca üzülüyorum:( Allah rahmet eylesin diyelim başka ne diyebiliriz ki.
allah rahmet eylesin,
mekanı cennet olsun .
arkadaşlar bu ne ilk ne de son ölüm haberi olacak,
lütfen azami dikkat edelim !
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Allah rahmet eylesin...kardeşimize Cenabi Haktan rahmet ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum..
ride must go on...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inş
yaşım 19 bi olsada binsem bu YZF R6 yaaa
allah rahmet eylesin kardeşimize ailesine sabır versin rabbım:(
YA ARKADAŞLAR YAKIN ARALIKLARLA HEP BÖYLE ÜZÜCÜ HABERLER ALIYORUM BAZEN DÜŞÜNÜYORUM ÇOK TEHLİKELİ BİR İŞEMİ GİRİŞİYORUZ MOTORA BİNERKEN.EŞİMİZİ KARDEŞİMİZİ BÜTÜN YAKINLARIMIZI TEDİRGİN EDİYORUZ MOTOR ZEVKİ YÜZÜNDEN.ACABA GERÇEKTEN BU MOTOR ZEVKİNE SEVDİKLERİMİZİ HER AN TELEŞ İÇİNDE BIRAKMAYA DEĞİYORMU.NE YALAN SÖYLEYEYİM BAZEN BIRAKAYIM BİR DAHA HİÇ BİNMEYEYİM DİYORUM MOTORA.SORUMSUZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.BİLMEM.ALLAH KİMSEYE BU ACILARI YAŞATMASIN.KENDİ DÜŞÜNCEM MOTORU BİRGÜN BIRAKACAĞIM.SİGARA GİBİ HEM ÇOK ZEVKLİ HEMDE TEHLİKELİ.TADINDA BIRAKMAK LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALLAH KAZA BELA VERMESİN ARKADAŞLAR.NEYLE OYNADIĞIMIZIN FARKINA VARALIM.SAYGILAR.
sevgili burak
tabiki kullandığımız motorların tehlikeli olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. şöyle bir düşündüm. aynı kazada sadece karşı araçta hasar var. sürücüsünde herhangi bir yaralanma söz konusu değil. oysa Erhanımızı kaybettik ardçısı animizde şu an ameliyat ve kırıklarıyla uğraşıyor malesef. aynı şiddetteki kazada her iki tarafın zararlarına baktığımda dehşete düşüyorum. motorda darbeyi direkt vücudumuza aldığımız için tabiki daha büyük risk altındayız. herşey bir tarafa bu kadar büyük bir tutkudan vazgeçmekmi gerekiyor???? bu sorunun cevabı kişiye göre değişir diyorum ben. eğer agresif delidolu kullanan dikkatsiz kullanan korumasını giymeyen biriyse bence derhal bırakmalı motor kullanmayı. sevdiklerini düşünmeli. çünkü eğer insan içindeki heyecanı sertliği sorumsuzluğu baskılayamıyorsa sonuçları acı oluyor.bunun yanında daha mantıklı, tam korumalı, dikkatli, kendimize ve sevdiklerimize karşı sorumluluk sahibi bir motor sürücüysek zevkimizden vazgeçmek gereksiz bir davranış. zevklerimizle renk katıyoruz hayatımıza. (tehlikeye atmadığımız sürece)
ben erhanın kazadan sonraki halini gördükten sonra şu an motorum olmadığı için başka birinin arkasında ardçı olarak gezmemeye karar verdim. eğer kendime hedef olarak belirlediğim zaman içinde motor alabilirsemde kesinlikle tam korumalı daha dikkatli kullanmaya söz verdim kendime...
sorumsuzca hareketler yaparak alacağım motor zevki, benim aileme verebileceğim üzüntüden daha önemli değil.
(ben erhanın kazadan sonraki halini gördükten sonra şu an motorum olmadığı için başka birinin arkasında ardçı olarak gezmemeye karar verdim. eğer kendime hedef olarak belirlediğim zaman içinde motor alabilirsemde kesinlikle tam korumalı daha dikkatli kullanmaya söz verdim kendime...
sorumsuzca hareketler yaparak alacağım motor zevki, benim aileme verebileceğim üzüntüden daha önemli değil. )
çok güzel özetlemişsiniz motorun kaportası kullanan kişi onun için çok ama çok dikkatli olmak lazım ve koruma olmadan kullanmamak gerek kısa yol diye bazen korumasız biniyoruz hata yapıyoruz
allah rahmeteylesin kalanlarının başına birdaha buna benzer olaylar gelmesin
allah rahmet eylesın aılesıne sabır versın ne dıım sabah sabah bı tuhaf oldum ıcım urperdı motor cok tehlıkelıama vazgecılecek bır zevk te degıl napalım allah hepımızı korusun kazasız surusler hepımıze
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Allah rahmet eylesın oncelıkle aılesının sewenlerının we tum motorsewerler dostlarımısın bası saolsun!!!
Akrabalarimin ölüm Haberinde Bile Bu Kadar üzülmemiştim.erhan abimizin vefatı beni çok üzdü.allah Cennette Onada Bir Yer Açmiştir.buna Inaniyorum.
EGER ÖLÜME HAZIRIM DİYORSAN;GAZA O ZAMAN BAS.
Arkadaşlar bende yeni bir motro kullanıcısıyım.1 aya yakın oldu ve teknik bilgi vs. için birçok siteye filan bakıyorum bu sırada bu olaya denk geldim.Gerçekten çok üzücü bir durum.Tüm yakınlarına dostlarına özelliklede ailesine başsağlığı dilerim.Allah sabırlar versin.Bu motor sevdası yüzünden hepimiz biliyoruzki yakınlarımız özelliklede anneler hep tedirgin olurlar.Olmuşturlarda.Lütfen ne kendimizi nede başkalarını üzmeyelim çok dikkatli olalım.Sonuçta her canlı ölümü tadacaktır denildiğini unutmayalım.Ne zaman değil nasıl ve ne şekilde ruhumuzu teslim edeceğiz bilemeyiz.Allah hepimize hayırlı ölümler vesile kılsın.Kazasız sürüşler arkadaşlar. Birkez daha KAMBERHAN için ruhuna el fatiha.Allahın rızası,peygamberimizin şefaati,sana dua edenlerin duası herzaman yanında olsun kardeşim.
allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin
Merhaba Sevgili Şule
Yazını okudum çok mantıklı ve doğru konulara değinmişsin ...ben bunları yazarken hiç motoru olmayan insanları düşünmemiştim ve motorsiklet alacaklarıda korkutmak istemedim.ve seninde motorun olmadığını bilmiyordum.tabiki motor çok güze zevkli insanı hayata sevdiren güzel birşey.kendi adıma beni hayata bağlıyor diyebilirim.fakat şöyle bir cümle kullanmışsın ''bunun yanında daha mantıklı, tam korumalı, dikkatli, kendimize ve sevdiklerimize karşı sorumluluk sahibi bir motor sürücüysek zevkimizden vazgeçmek gereksiz bir davranış ''....herkez kendine güvenir fakat tam korumalı olsak bile kaza yapmamak bizim elimizde değil bunu unutmamak gerek.he şöyle olsaydı eğer biz korumamızı başlığımızı vs. tam taksaydık dört dörtlük giyinseydik ve kaza yapmayacağımıza bilsek bile vucudumuzda tek bir çizik bile olmayacak olsaydı dediğin doğru olurdu.ozaman bu zevkten herkez kendini bildiği sürece vazgeçmek yalnış olurdu çünki biz tam koruma giyinmiş ve kazayı bertaraf etmiş olacaktık...ama keşke öyle olsa biz nekadar güzel kurallara uygun olarakta kullansak etraftan bizim kontrolümüz dışında gelişecek bir çok tehlike var..benim 6 - 7 ay önce arkadaşım hanımıyla beraber tam koruma sabah 6:30 gibi yola çıkıyorlar ve otobanda önlerine köpek fırlıyor kaçmak imkansız oluyor onlar için ve sonuç motoru kullanan arkadaşım ölüyor eşinde ufak tefek sıyrıklar var.allah korusun hepimizi.sende haklısın korkmamak lazom herşeyden yolda yürürken bile düşüp ölen insanlar var.ama sende motor kullanmaya başladığında düşüncelerin farklı olabilir.ama dediğin doğruki hala motora biniyoruz allah kaza bela vermesin hiçbirimize şulecim.motor aldığında haberimiz olsun.saygılar...
forumdaki Ilk Dakkalarim Ama üzüldüm Tanimadigim Halde
Basimiz Sagolsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)