Allah Rahmet eylesin Başınız sağolsun. Mekanı Cennet Olsun
Allah Rahmet eylesin Başınız sağolsun. Mekanı Cennet Olsun
Söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
allah rahmet eylesin başımız sag olsun allah geride kalanlara saglık vesin
Allah kalanlarına sabır versin. Bir daha böyle üzücü olaylar yaşamayız inşallah. Hepimizin başı sağolsun.
Free Motorcycle Team
Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun gencecik bir fidanı daha yollamak ne kadar üzücü umarım bu son acı haber olur artık taziye mesajları yazmak istemiyorum lütfen hepimiz kurallara uygun ve dikkatli gidelim toprağın bol olsun mekanın cennet olsun
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
bizde hep keşke diyoruz kozalak. ama malesef olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. kader işte. insanın vadesi doldumu yapacak hiçbirşey kalmıyor. kaza yaptığı motorun sahibi bir bayan arkadaşımız. günlerdir kendine gelemedi kızcağız.sürekli ağlıyor. en az Erhan ın ailesi kadar üzüldü. kendini suçlu hissediyor. oda aynı cümleyi kuruyor. ''keşke vermeseydim motoru böyle olmazdı.'' amadedim ya yazı bu... sonuçta Erhan ınkendi motoruda vardı. kaza yaptığı motor cbr 125 kendi motoru cbr 1000RR yani daha güçlü daha hızlı bir motor. belki kendi motoruyla yapsaydı kazayı daha güçlü daha hızlı olduğu için çok hızlı kullanacak belkide ardçısınında şuan olduğundan daha fazla zarar görmesine neden olacaktı. herşey kader kısmet işi. Allah rahmet eylesin. ne diyelim.
güzel kardeşim çok güzel şeyler yazmışsında olaya bide şu açıdan bakmak lazım belkide kendi motorunda gazı açtığında karşıdan gelen arabayı geçiçek kadar mesafesi vardı ama malesef 125'in gücü yetmedi , yani tahminen şeride girebileceğini sanıyodu ama olmadı , aksi halde hem kendisinin hemde artçısının hayatını neden tehlikeye atsın, neyse dediğin gibi olmuş bitmiş , allah gani gani rahmet eylesin , toprağı bol olsun ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin , ölümler çok zor ve alışılması zor bi durumdur......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ALLAH rahmet eylesin ofof motorcuların böyle aramızdan ayrılması hiç hoşuma gitmiyor
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
insanın çok sevdiği bişii yüzünden ölmesi ne gariptir yaa allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin toprağın bol olsun kardeşim...
ALLAH RAHMET EYLESİN. Başımız sağolsun arkadaşlar.Ailesine sabır versin.
çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin..
[FONT="Verdana"][SIZE="1"][COLOR="Black"]Ya hayır söyle, ya sus..![/COLOR][/SIZE][/FONT]
merhuma rahmet, geride kalanlara da sabırlar diliyorum.
çokta genç bir arkadaşmış çok üzüldüm ne diyebilirimki çok dikkatli olmamız gerek özellikle kurallar ve koruyucu ekipman bunları ihmal etmemeliyiz
allah rahmet eylesin kederli ailesine de başsağlığı dilemekten başka biişi gelmiyo elimizden hepimizin başı saolsun
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum.Hepimizin başı sağolsun...
ailesine we sewdıklerıne sabır dılıyorum basımız sagolsun
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
gercekten cok kotu bir durum,allah mekanini cennet etsin.Lutfen 2 teker uzerinde kurallara uyalim,bir ihmal sonucu bir arkadasimizi daha kaybetmeyelim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
cok sevdigim abilerimdendi. allah rahmet eylesin..ilk özderede bi arkadastan duydum bana dedi erhan die biri kaza yapmıs ölmüş falan ben int bi baktım sok oldum.gercekten cok üzüldüm...
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
Bu genç çağında Motosiklet tutkusu sarmış bir kardeşimizi bir kaza sonucu yitirmenin üzüntüsüyle söyleyebileceğim tek şey var. Allahtan rahmet,kederli yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Üzgünüm.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Allah geride kalanlara sabır versin , mekanı cennet olsun...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)