Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Kamberhan'i kaybettik...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Allah Rahmet eylesin Başınız sağolsun. Mekanı Cennet Olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum.
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    allah rahmet eylesin başımız sag olsun allah geride kalanlara saglık vesin

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Allah kalanlarına sabır versin. Bir daha böyle üzücü olaylar yaşamayız inşallah. Hepimizin başı sağolsun.
    Free Motorcycle Team

rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun gencecik bir fidanı daha yollamak ne kadar üzücü umarım bu son acı haber olur artık taziye mesajları yazmak istemiyorum lütfen hepimiz kurallara uygun ve dikkatli gidelim toprağın bol olsun mekanın cennet olsun
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun..keşke motorun sahıbı vermeseydı arkadasını kırsaydı ama vermeseydı.şimdi motorun sahıbıde kahrolmuştur ..pişman olmuştur..işte arkadaslar bazen arkadaslarımızı kıramıyoruz ama .bunun sorumluluğuda var..belki ailesi motorun sahıbınede ah edıyorlardır..ama onun sucu yok ..keşke vermeseydııı
    bizde hep keşke diyoruz kozalak. ama malesef olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. kader işte. insanın vadesi doldumu yapacak hiçbirşey kalmıyor. kaza yaptığı motorun sahibi bir bayan arkadaşımız. günlerdir kendine gelemedi kızcağız.sürekli ağlıyor. en az Erhan ın ailesi kadar üzüldü. kendini suçlu hissediyor. oda aynı cümleyi kuruyor. ''keşke vermeseydim motoru böyle olmazdı.'' amadedim ya yazı bu... sonuçta Erhan ınkendi motoruda vardı. kaza yaptığı motor cbr 125 kendi motoru cbr 1000RR yani daha güçlü daha hızlı bir motor. belki kendi motoruyla yapsaydı kazayı daha güçlü daha hızlı olduğu için çok hızlı kullanacak belkide ardçısınında şuan olduğundan daha fazla zarar görmesine neden olacaktı. herşey kader kısmet işi. Allah rahmet eylesin. ne diyelim.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde hep keşke diyoruz kozalak. ama malesef olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. kader işte. insanın vadesi doldumu yapacak hiçbirşey kalmıyor. kaza yaptığı motorun sahibi bir bayan arkadaşımız. günlerdir kendine gelemedi kızcağız.sürekli ağlıyor. en az Erhan ın ailesi kadar üzüldü. kendini suçlu hissediyor. oda aynı cümleyi kuruyor. ''keşke vermeseydim motoru böyle olmazdı.'' amadedim ya yazı bu... sonuçta Erhan ınkendi motoruda vardı. kaza yaptığı motor cbr 125 kendi motoru cbr 1000RR yani daha güçlü daha hızlı bir motor. belki kendi motoruyla yapsaydı kazayı daha güçlü daha hızlı olduğu için çok hızlı kullanacak belkide ardçısınında şuan olduğundan daha fazla zarar görmesine neden olacaktı. herşey kader kısmet işi. Allah rahmet eylesin. ne diyelim.
    güzel kardeşim çok güzel şeyler yazmışsında olaya bide şu açıdan bakmak lazım belkide kendi motorunda gazı açtığında karşıdan gelen arabayı geçiçek kadar mesafesi vardı ama malesef 125'in gücü yetmedi , yani tahminen şeride girebileceğini sanıyodu ama olmadı , aksi halde hem kendisinin hemde artçısının hayatını neden tehlikeye atsın, neyse dediğin gibi olmuş bitmiş , allah gani gani rahmet eylesin , toprağı bol olsun ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin , ölümler çok zor ve alışılması zor bi durumdur......
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    ALLAH rahmet eylesin ofof motorcuların böyle aramızdan ayrılması hiç hoşuma gitmiyor
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

murty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 zat kırmızı
    insanın çok sevdiği bişii yüzünden ölmesi ne gariptir yaa allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin toprağın bol olsun kardeşim...

nurettin67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZEALSUN200GY-A
    ALLAH RAHMET EYLESİN. Başımız sağolsun arkadaşlar.Ailesine sabır versin.

Motosikleti
    Gilera Runner 180 almak istiyorum..
    çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin..
    [FONT="Verdana"][SIZE="1"][COLOR="Black"]Ya hayır söyle, ya sus..![/COLOR][/SIZE][/FONT]

İ s m a i L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yenisini alana kadar yok.
    merhuma rahmet, geride kalanlara da sabırlar diliyorum.

ilkcanercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 1500
    çokta genç bir arkadaşmış çok üzüldüm ne diyebilirimki çok dikkatli olmamız gerek özellikle kurallar ve koruyucu ekipman bunları ihmal etmemeliyiz

allah rahmet eylesin kederli ailesine de başsağlığı dilemekten başka biişi gelmiyo elimizden hepimizin başı saolsun

Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum.Hepimizin başı sağolsun...

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    ailesine we sewdıklerıne sabır dılıyorum basımız sagolsun
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    gercekten cok kotu bir durum,allah mekanini cennet etsin.Lutfen 2 teker uzerinde kurallara uyalim,bir ihmal sonucu bir arkadasimizi daha kaybetmeyelim
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

ahmet_cebesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 -yamaha ybr 125
    cok sevdigim abilerimdendi. allah rahmet eylesin..ilk özderede bi arkadastan duydum bana dedi erhan die biri kaza yapmıs ölmüş falan ben int bi baktım sok oldum.gercekten cok üzüldüm...
    motorcuda geri vitess olmaz daima ileri

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Bu genç çağında Motosiklet tutkusu sarmış bir kardeşimizi bir kaza sonucu yitirmenin üzüntüsüyle söyleyebileceğim tek şey var. Allahtan rahmet,kederli yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Üzgünüm.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    KMYCO VENOX 250
    Allah geride kalanlara sabır versin , mekanı cennet olsun...

REKLAM ALANI
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)