bu sevdada pek çok arkadaş kaybettik hepsi nur içinde yatsın ailesine sabır diler ellerinden öperim...
kankam ne yaptın sen yaaaa. neden gittin sen. daha çok gençtin daha çok şey yaşayacaktın. çok erken gittin aramızdan... sen benim kankamdın yaaa nasıl bıraktın bizi.. nasıl gittin oralara . ölüm haberini aldığımdan beri ağlıyorum... çarşamba günü görmüştüm seni en son. kankam affet beni sen hastanedeyken gelemedim yanına. son yolculuğunda uğurlayamadım seni... şu satırları yazarken bile ağlıyorum.. ama biliyorum ki bu yazılanları görüyosun... ve biliyorum ki sen hep bizim yanımızdasın. allah mekanını cennet eylesin kankam. allah günahlarını affetsin.
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
:bounce:
Başımız sağolsun.Ailesine ve tüm yakınlarına sabır diliyorum.
Ducatista:)
çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin herkezin bası sagolsun
98 Beygir.....
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Başsağlığı Dilerim...
MaXwELL
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Hepimizin başı sağolsun.
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın ahhhhh be ERHAN'ım aaaahhhhhhhh iki gün başında bekledim ama olmadı olmadı olmadı
allah rahmet eylesin.. yakınlarına allah sabır versin..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Allah rahmet eylesin :( ....
Ölümleri olur zaferleri, öpüşürken yok olan ateşle barut gibi..
ben hala böyle bir şey olduguna inanamıyorum ama malesef taktiri ilahi tüm dualarımız erhanla allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin hakikaten cok üzücü bir durum
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar diliyorum.
yüce allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim mekanı cenet olsun saygılar..
allah rahmet eğlesin herkese we ozellıler aılesıne allah buyuk sabır wersın.. mekanı cennet olsun.. :(
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
çok üzücü bi durum:( arkdaşımıza allahtan rahmet diliyorm:( arkdaşlar tedbirli kullanalım şu aleti böyle haberler insanın içinde kötü şeylere yol açıyor
mekanı cennet olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)