Allah rahmet eylesin çok üzücü bi olay
Allah rahmet eylesin çok üzücü bi olay
Discovery Detailing Adana
Sevenlerinin, ailesinin, dostlarının başı sağolsun. Mekanı cennet olsun
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
evet her zamanki gibi ölümden başkası yalan.
keşkelere gerek yok artık.
söylenebilecek son iki söz.
mekanı cennet olsun.
allah ailesine ve arkadaşlarına allah sabır versin.
son durum hakkında bilgisi olan var mı ? Cenazesi Antalyaya mı gönderilecek ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Allah gani gani rahmet eylesin. Bu yıl çok üzücü haberleri peşepeş alıyoruz. hepimizin ve bütün sevenlerinin başı sağ olsun.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
cok uzucu bıe durum yıne..Allah mekanını cennet eylesin,aılesıne ve gerıde kalan herkese sabır versın...
Gözlerim dolu, boğazımda koca bir yumruk var. Hiç tanışmasam da bir vesileyle buluşsak saatlerce muhabbet edeceğimi bildiğim bir insan daha...
Mekanın cennet olsun. Kaybettiğimiz tüm dostlarımıza bizden selam götür...
şaka gibi..inanasım gelmiyor...hayat bazen bizimle dalga geçer....
Allah rahmet eylesin...
artçısı anicikle fuarda karşılaşıp ayaküstü sohbet etmiştik...dünya talısı kızdır...onada geçmiş olsun dilerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşımızı tanımama rağmen başlığı gördüğüm anda düğümlendi boğazım, yazıları okurken de bunu gördüğümde gözlerimin dolmasını engelleyemedim..
Kardeşimizi tanımayan bir insan olarak ben bu hale geldiysem ailesini düşünmek bile istemiyorum, Allah hepimize, öncelikle ailesine sabırlar versin, Mekanın CENNET olsun erhan kardeşim...
Dualarımız seninle..
Allah c.c rahmet eylesin günahlarını affetsin bizim ve ailesinin başı sağolsun çok üzüldüm olümlü kaza haberleri duymaya devam ediyoruz malesef
Allah rehmet eylesin başımız sağolsun ailesine allah sabır versin
Allah rahmet eylesin,
Geride kalanlara, ailesine sabır versin..
Bu kadar genç insanları, bu şekilde kaybetmek çok üzücü...
Ders almamız gerek..
Buda Adaletmİ Be Allahim,,ben Bunu Hazmedemİyorum ArkadaŞlar..
Bu Kadar Kolay Olmamali Bence Hayat...
Erhanim Canim KardeŞİm,,senİ GerÇekten Çok Ama Çok Sevİyorduk,,
Dualarimiz Sonsuza Kadar Senle
Mekanin Cennet Olsun..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
EH BE İKİ TEKER..Seni kardeş dedik bağrımıza bastık..ERHANIMA NE YAPTIIIIINNNNNNN....
Erhanım dün gece yanındaydım..Bana doğum günümde hediye ettiğin fları da bağladım boynuma seni görmeye geldim..Evet bahçedeydim ..sen bana bir pencere uzaktaydın sadece..Doktorların yanındaydı ve onlardan alıyorduk haberlerini..DAYANACAKTIN..DAYANMALIYDIN..Hepimiz yanındaydık..senin o gül yüzünü görmek için bekliyorduk.......
GİTMEN Mİ GEREKTİ...HAYIR BİZSİZ NERELERE BÖYLE.....
Yaktın içimi kaedeşim,yoldaşım,yol arkadaşım...
HANİ KAMBERSİZ DÜĞÜN OLMAZDI...Hani çok sevdiğin kuru fasulyeyi,pilavı,turşuyu şimdi kime yapacak Güldemet ablan.......
ABLACIM,MELEKSİN BİLİRİM..ALLAH seni bizden çok sevmiş..YATTIĞIN YERLER NUR OLSUN...
ahhhhhhh iki teker bunu bize yapmayacaktınnnnnnnnnnnnn.
Allah rahmet eylesin..Bugün Bilgisayarı açınca siteye girmeden inşallah kötü haberi almam diyeydi ama yanıldım...Mekanın cennet olsun yakışıklı kardeşim..Nur içinde yat..Allah sevenlerine ailesine sabır versin...
İzmire otobandan girdim kenanı aradım gel beni al diye .. motorumun yanına yere oturdum ordaki trafik polisi ile muhabbet ediyoruz ..kenan bir 1000rr la geldi 15 dakka sonra
- vay baba motor yapmışsın dedim
güldü
-benim değil gruba yeni katılan bir arkadaşın dedi
motor erhanın motoru idi... yanılmıyosam bostanlı sahilinde o, kuvva, akrep, apachee, tenten beni bekliyorlardı ..
orda tanıştık bu 1000 rr ın sahibi genç, espirili, saygılı , yakışıklımı yakışıklı aslan gibi delikanlı ile gruba her yeni katılan ilk katıldığında eski bir üyenin motoru yıkıyordu bu seferde sıra Erhandaydı tüm gün bize yarın kova bez sünger getirimmi diye sordu ..ertesi gün Manisa drag yarışlarına yine hep beraber yaklaşık 20 motor gittik İzmirden ..İşi vardı bizle Kırkağaç"a Nart"ın yanına gelemedi Volkan Çimen ayarlamış iller evinde bir akşam volkan kuvva akrep kenan erhan tenten ve ben beraber yemek yedik. bütün gece espiriler yaptı sonradan okramda bize katılmıştı..
bu satırları gözlerimden akan yaşları silerek yazıyorum ..isyan etmek geliyo içimden edemiyorum ..ya sabır diyorum ..ben 3 gün gördüm kendisini bu acı haberle yıkıldım..Allah ailesine, sevenlerine sabır versin .. dünde birkaç yerden telefon geldi durumu ağır dediler..insan kötü sona inanmak istemiyo inanmak istemedim ya 2-3 gün de yoğun bakımdan çıkar 1 haftada taburcu olur motora tekrar biner dedim içimden ...olmadı malesef olmadı ..sevgili Akira"nın (ertuğrul ÖZ) ardından ikinci bir yıkım gibi oldu bu ..diyecek hiç ama hiç bir şey bulamıyorum .Erhanın yukarlardan bir yerlerden bizleri hala takip ettiğine inanıyorum ve ona kucak dolusu sevgiler yolluyor gözlerinden öpüyorum.....
Ertuğrul, Erhan sevgili kardeşlerim inanıyorum , cidden inanıyorum buna bi gün beraber yine bineceğiz motorlara ufka doğru gaz açıp gidecez....................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
allah rahmet eylesin ailesine ve tanıdıklarına sabır versin
Allah rahmet eylesın mekanın cennet olsun dosttum geride kalanlara allah sabır versın
yazılanlardan çook etkilendim allah ailesine sabır versin toprağı bol olsun
Dikkat edin arkadaşlar dikkat edin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)