arkadaşlar çok üzüldüm ya kemal abinin kazasını duyunca tam tedbirli giyinmeye karar verdim.abi hayata olumlu bak bence bnm abim yürüyemiyor sadece oturtuyoruz.hamd olsun diyelim abi.
arkadaşlar çok üzüldüm ya kemal abinin kazasını duyunca tam tedbirli giyinmeye karar verdim.abi hayata olumlu bak bence bnm abim yürüyemiyor sadece oturtuyoruz.hamd olsun diyelim abi.
Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Motorcular dayanışma içinde olduğu sürece varlıkları asla bitmeyecektir.
Dün Kemal'in yanındaydım. Ameliyat olmayı bekliyor. Yatakta olması onu zorluyor bunu fark ediyorsunuz. Ama sevenleri onun yanında bunu biliyor. Hepinize çok teşekkür ediyor arkadaşlar. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşacak.
@buruc72 Üstat sana da geçmiş olsun. Gerçekten ciddi bir kaza atlatmışsın. Allah cümlemizi korusun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bisiler yzdım yazdım sildim uzun bisi yazmak istedim ama olmadı yapamadım çok kötü oldum okuyunca geçmiş olsun acil şifalar versin allah
Kemal kardeşimize geçmiş olsun diyorum,Yakınlarına da Yüce mevlam sabır ve dayanma gücü versin,yanında olamasakta kalbimiz ve yüreğimiz onunla.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur ve Motosikletiyle olamasada yazılarıyla kendisini tekrar aramızda görmek istediğimizi belirtmek isterim.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
çok çok geçmiş olsun, moralini yüksek tutsun biz burdan tüm desteğimizi veriyoruz.
acil şifalar diliyorum...
off yaa içim kalktı allah kazadan beladan korusun herkesi arkadaşlar... allah acil şifalar versin arkadaşımıza...
allah acil şifalar versin.
alalh acil şifalr versin abi inşallah eskisi gibi kendini toparlarsın yollarımıza geri dönersin Allahın izniyle dualarımız seninle abi ii ol biran önce lütfen
çok geçmiş olsun arkada motrun fotoğraflarını gördüm bu kazanın şiddetini açıkca gösteriyor umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur allah acil şifalar versin
çoook büyük geçmiş olsun dualarımız arkadaşımızla olsun
dört tekerler akıllanmaz arkadaşlar biz daha dikkatli olalım lütfen
her okuduğumda içimi burkan bir kaza haberi. acil şifalar diliyorum. umarım bir an önce iyileşir ve aramıza döner.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bu arkadaşımız iyi haberlerini sabırsızlıkla beklıyorum
16 BYB 49
Arkadaşımıza acil şifalar dilerim, büyük geçmiş olsun
Herkes çok dikkatli olsun arkadaşlar, üzücü haberler vermeyelim sevdiklerimize.
Poturdak
Büyük geçmiş olsun.Çok üzüldüm,allah acil şifalar versin.
fazer mustafa nerelerdesin,bi haber yaz son durumu nedir kardeşimizin,nasıl biraz rahatlayabildimi...
iyileşebileceği en iyi şekilde iyileşmesi dileği ile geçmiş olsun herkese kazaız belasız sürüşler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.arkadaşımızın saglıgı icin Allah a dua edecegim.
ANKARA MT
İşallah iyiye doğru gelişme vardır.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi içim bi acayip oldu yaaa Allah acil şifalar versin..rabbim böyle kazalardan hepimizi korusun..rabbim kaza yapan arkadaşımıza sabır ve tekrar acil şifalar verir inşallah..
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)