Ooooooofff ooooff,bayram günü birde, allah rahmet eylesin.Anasının babasının yüreği yandı şimdi,evlatlarıyla beraber durdu yürekleri.
Ooooooofff ooooff,bayram günü birde, allah rahmet eylesin.Anasının babasının yüreği yandı şimdi,evlatlarıyla beraber durdu yürekleri.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Allah rahmet eylesin...Ailesine Allah sabır versin...
AKIN FİDAN
offfffffff
bu ne ya ...
allah rahmet eylesin
şimdi motora binecektim vazgeçtim...
Ya motosiklet ölüm makinasıdır gibi tabir naısl sçama birşeydir ya...daha yazın başında babamın bir arkadası kamyonet ile kaza yaptı iki ayağı birden koptu ve hayatını kaybetti...Ne yane otomobillerde insanlar ölmüyorlar mı.Veya evlerinde ölmüyorlar mı...Her türlü ölümü etradımdaki yakınlarda gördüm.Kuzenimin bir evde ölü bulundu...Bir diğer kuzenim araba altında kaldı.Kuzenimin kkocası balığa dağa çıktığında üstüne kaya devrilmiş o şekilde hayatını kaybetti...Dedem kanserden öldü....Ne yane napalım ölüm varsa.Saçma yorumları olanları yukarıda allah var o görüyor...Dikkatli olmalıyız elimizden geldiği kadar korumalarımız tam olduğuu sürece ve dikkatimiz tam oldğu sürece yapacağımız başka bişeyok...Yolda yürürken gelip bir arabann çarpma ihtimali de var...Benim gözümün önünde peugeut 306 pikniğe giden ilkokul öğrencilerini biçti kaldırıma çıktı araba..Çocuklar mahvoldu...napalım ölüm varsa hayatın bir gerçeği...Yazdıklarımdan dolayı çok özür dilerim...Sizleri üzmek istemedim ama gerçekler bunlar...
AKIN FİDAN
başımız sağolsun. allah rahmet eylesin.
(bu arada yanlış anlaşılmasın sakın mostwanted arkadaşımın hürriyet gazetesinden yaptığı alıntıyla ilgili yorumlardı benim yorumlarım. gazetedeki yorumu sule arıncı yazısıyla kınayan bendim)
evet arkadaşlar bu yorumu ben yazdım aslında bu arkadaş için daha çok şeyler yazacaktım bağırıp küfretmek sende insanmısın be demek geldi içimden.günah yaaaaaa ama bu kadar acı bir olay için bile yaptığı yorumla insanlık adına yazılacak sözleri anlayamayacak kadar duygusuz insanlığını kaybetmiş olmasından dolayı vazgeçtim. herşey bir yana bir can gitmiş ölüm var sözün ucunda. ailesini düşündüm. sevdiklerini..... herşeyin hayırlısı derler ölümün bile hayırlısı var. ne feci ne acı bir durum. gencecik bir arkadaş pırıl pırıl kalbi sevgiyle dolu. ağlamamak eldemi. üzülmemek eldemi. hiç yüzünü görmediğimiz insanlar için üzülüyoruz. neden???? çünkü insanız.duygularımız var. sevdiklerimiz var. 3 kelime sadece insanlık adına inançlarımız adına söylenecek 3 kelime yaaaa ALLAH RAHMET EYLESİN. çokmu zor. dalgacı alaycı kötü yorumlar yapabilen o yazıdaki herkese sadece GÖNLÜNÜZE ALLAH KORKUSU DİLİYORUM UNUTMAYINKİ HEPİMİZ BİRGÜN ÖLECEĞİZ dualarla gözyaşlarıyla uğurlanmak ister İNSAN OLAN İNSAN
BİZLER MOTORCUYUZ DİĞER İNSANLARDAN DAHA FARKLI BAKIYORUZ HAYATA DAHA ZEVKLE DAHA UÇARI DAHA ADRENELİN DOLU DAHA EĞLENCELİ DAHA TEMKİNLİ ölümün motorcusu yayası yok. ölüm ölümdür. birgün gelir canımızı acıtır. birgün gelir canımızı alır.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
SAYGILARIMLA
şule hepimiz bir gün ölücez ama yaşayacak her zaman bişeylerin olur...Anne olursun baba olursun...evladının okul yılları gençlik çağları...yemek içmek...nefes almak...ne bileyim su içmek bile bazen o kadar tatlı gelirki bana...yaşamak herşeye rağmen güzeldir...ben ölümün çok acı veren bişey olduğunuda sanmıyorum...ruh denen varlık bedenden kolayca ayrılır...ama bu şekilde bir ölüm ve zamansız şok eder insanı...düşünsene ben şimdi bunları yazıyorum ve yarın yokum...acı tatlı hayatla bişeyler paylaşmışsın ve artık yoksun...Ahmet Kaya şarkısında derdi ya...ÖLMEK NE GARİP ŞEY ANNE...diye...
benim diyeceğim son şey ise şu...Çekemeyeceğimiz acıları Allah vermesin bize ve yakınlarımıza...kainatta bir nokta bile değiliz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kardeşimize Allah'tan Rahmet, Ailesine sabırlar dilerim.
arkadaşlar lütfen mostwanted arkadaşımızın verdiği linke tıklayın ve hürriyetin sayfasında bu yorumlarla ilgili sayfaya sizde yorumlarınızı yazın bu beyinsizler belki birşeyler algılayabilir böylece
önce üye olup yorumunuzu yazdıktan sonra sözlemeyi kabul ediyorum yazan yeri işaretleyip yazınızı onaylıyorsunuz
sevgiler
Allah rahmet eylesin.Başımız sağolsun.Allah geride kalnlara sabır versin...
allah rahmet eylesin
başımız sağolsun çok acı arakadaşlar birdurum allah ailesine ve bizlere sabirversin
Allah rahmet eylesin. ailesine yakınlarına sabır diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Allah rahmet eylesin. Geride kalan ailesine Allah sabır versin:(
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
allah rahmet eylesin .. çok üzücü..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin...
mt ailesinin başı sağolsun,meslektaşımmış.allah ölümünde hayırlısını versin
ALLAH (C.C.) Kalanlara sabır versin ... mekanı cennet olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)