ailesine ve sevenlerine sabır dilerim tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
ailesine ve sevenlerine sabır dilerim tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
allah rahmet eylesin kalanlara baş sağlığı ve sabır diliorum
0 Rh +
ALLAH (CC) rahmet eylesin. taksiratını affetsin inşallah. amin.
gencecik, fidan gibi delikanlıymış.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
allah rahmet eylesin,yakınlarına ve dostlarına sabır dilerim.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Basımız sagolsun ...Lütfen alkollü motor kullanma sevdasından vazgecin gencecik yasama sevinciyle dolu arkadaslarımızı kurban veriorus yetmiomuuu Geride bıraktıklarına Allah tan sabır diliorum ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Allah rahmet eylesin
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
Ailesine sabir dostumuzun icin Tanridan rahmet diliyorum.Huzur icinde yatsin.Olayin kaza oldugunu biliyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum acikcasi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
allah rahmet eysin yakınlarına sabır ihsan eylesin çok üzüldüm
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Allah rahmet eylesin... yakınlarına, sevenlerine sabır versin....
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Allah rahmet eylesın, gerıde kalan ailesi ve biz dostlarına Allah sabır versın.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Butun Motosiklet Camiasinin Vede Ozellikle Ailesinin Basi Sag Olsun .... Allah Gani Gani Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun
tüm yakınlarına we ailesine allah sabır versim topragı bol mekanı cennet olsun (ALLAH RAHMET EYLESİN)
))EWDEKİ SES HAYAL_ET((
başımız sağolsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Başımız sağolsun, Allah geride kalanlersinara sabır, motorcu kardeşlerimize uzun ömürler versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)