- Konu Yazar
Uzun bir aradan sonra cuma günü yeni motorum 2008 cbr 1000rr ıma kavuştum
İnşallah herkes gönlündeki motora sahip olur. Daha önceleri arkadaşlarımın r6 ve 900rr larını kullanıyordum. r6 600 lük olduğu için aşırı korkutmuyordu. 900 rr da eski teklonoji olduğundan 125 beygir ve ağırlığı fazla olduğu için bir derece dizginlenebiliyordu fakat. 1000 rr gerçekten müthiş bir güce sahip, şuana kadar sadece bir kaç ivmelenme denemesi yapabildim ama gazı 1\4 anca açabildim. Tarif etmesi çok zor bir güce sahip. Hacim büyültmek isteyenler varsa şiddetle tavsiyem ilk etapta en fazla 600f yada r6s gibi 100 hp civarı motosikletlere yönelsinler çünkü gerçekten litrelik makinelerde gücün büyük bir bölümünü kullanamıyorsunuz. Şimdi sen neden litrelik aldın derseniz; 600 cc r6 yı uzun süre kullandığımdan kendimi tecrübeli sanıyordum
Ama yinede bilek ve irade insanın kendisinde, gaza gelme olgunluğunu aşmışsanız ve 600 lük tecrübeniz varsa litrelik almak çok saçma değil.
Jet modem ile bir türlü foto yükleyemedim, daha sonra fotoların boyutu küçültüp atıcam buraya. Şuanlık sadece avatarımda var
Jet modem ile bir türlü foto yükleyemedim, daha sonra fotoların boyutu küçültüp atıcam buraya. Şuanlık sadece avatarımda var