Estagfurullah arkadasım sen sadece fikrini soyledin bende fikrimi soyledim sorun yok
Estagfurullah arkadasım sen sadece fikrini soyledin bende fikrimi soyledim sorun yok
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
hoşgeldin arkadaşım, biraz da kendini tanıtsan iyi olur bence, hangi ildensin mesela?
Hoşgeldin? ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
meLanchoLie
HOŞGELDİN...
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Hoşgeldin
sıkışmaya gerek yok ki bizim kalbimiz geniş bütün özgür adamlara yerimiz var
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
selamssssssssss
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
kardeş hoşgeldin aramıza avatarının altındaki il Burdan orası 81. vilayetmi oluyor bilmiyoruz birde hangi bölgeye düşüyor dış anadolumu şakka yaptııııım kal sağlıcakla
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hoşgeldin aramıza Uşak Eşme'li hemşehrim....şu an kendisiyle birlikteyim...fotoları yükleriz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Beklemedeyiz.mete_han adlı üyeden alıntı
Hala umutsuz vaka mı...?
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Halk arasında serseri olarak tanınan , fakat göründüğü gibi olmayan , Büyük Motosiklet ailesine HOŞGELDİN...
hoş geldin,mt.izmir den selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.
aramıza hoş geldin dostum doğru adrestesin
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)