Görkemden tüm MT ye selamlar..

selamlar arkadaşlarr forumda yeni fakat aranızda eski olan bir üye olarak foruma sonunda üye olmuş bulunmaktayımm...

İsmim Görkem,17 yaşında genç bir öğrenciyim,avcılarda oturuyorum.2oo8 Hyosung GT250R(gir-siyah) kullanıcısıyım..

beni burada çoğu kişinin tanıdığın düşünüyorumm...bir çok arkadaşımm ve abilerim ablalarım bu siteye üye..hatta sınıf arkadaşım canercamalan kardeşim bile burada.:mrgreen:....kısa zamanda görüşüceğimizi düşünüyorumm..toplantıları kaçırmam genelde özellikle avrupa yakasında olan ve olucak olanları.....( HFC CMK dan bilirler beni bu konuda :) )

en kısa zamanda görüşmek dileğiylee şimdilik iyi forumlarr,keyifli sürüşler+bol rüzgarlı güzel günler dilerimm

~~saygılarımlar~~

hoşbuldukk kulağımı çınlattın darlcz başlığında..:D ..sağollasınn

hoşgeldin, makinanıda yenı almıstın sanırım, hfcmk de gormustum bı ara..

hoşgeldin ::tutkuy::

hoşgeldin görkem kalıcı olmanı dilerim. katılımcı oldugun belli zaten ayagının tozuyla darülacizeye gelmenden :rendeer:

hehe senden caner çok bahsetti gürkan abii.. valla katlımcı olarak ilk günlerden buluşmaya katılıyorrumm:D

kalıcımıyımm: kesinlikle

herkeze çok teşekkür ederim

eve kuyucadısı caer sağolsunn okulda planladık ve ilk obuluşma olarak oradayımm

vasco evet makinayı yeni almıştım hatta senlede izmirdeki turuncu gtR için konuşmuştuk sizin oradaki..

hehe menun oldumm forumda adaşımı bulduğuma sevindimmm bende diyorum neden görkem nick ini kullanamıyorum meğersemm sayın moderatörümüzünmüş.:D

hoşbuldukk

caner sanada madar olduk iyimi:D abi yapmayın etmeyin hyogörkem olsn barii:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar