merhabalar ben serdar

Herkeze selamlar ben serdar. Bu başlığı hem tanışmak hemde bir ricada bulunmak amacıyla açtım..

Biraz kendimden bahsedeyim.çocukluğumdan beri motosiklet tutkum vardı ama hiç bir zaman bir motor alamamıştım bunun en büyük nedeni yaşadığım yerde motorlu taşıt kullanılması yasak olması ve ekonomik nedenlerdi...müzik öğretmenliği ve gitar dersleri veriyorum özel dershanelerde ve bu forumları okuyup birazda birikim yaparak en sonunda bir keeway superlight aldım.Ve 7-8ay dır kullanıyorum.3senedir izmirde yaşıyorum...

Ricama ve nednine gelirsek.İşimden ayrılıp ortak bir mağaza+dershane açtık fakat ortağım beni dolandırdığı için hiç bir yasal hak elde edemeden ortada kaldım ve bütün birikimim de uçtu...eski işimeyse sezon dönemiyle geri dönemiyorum.Özel öğrencilerimden geren miktarla yaşamak mümkün değildi zaten birde üstüne çocuklar sınavları olduğu için dersleri bıraktılar.Kredi kartları da tükendi işin en acı kısmıysa 1aylık evliyim...

benim sizden ricam şu olucak...hayata dair yapabildiğim 2şey var biri dersverek bir diğeri se motor kulanabilmek...bu forumlarda kuryeler yada kurye tanıdıkları olanlar vardır mutlaka...ilan çok aradım ama bir şey bulamadım keeway imi bir ybr ile bir şekilde değiştirip kuryelik yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim teşekkür ederim saygılar!

mailadresim [email protected]

DSC_0130.JPG

foto yüklemeyi beceremedim ama nikahtan sonra superlightı süsletip gezmiştik baya iyi gözüküyordu:)

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin. geçmiş olsun diyorum içinde bulunduğun duruma üzüldüm. ben boluda yaşıyorum iş konusunda hiçbir fikrim yok bu yüzden. sana kolay gelsin umarım hakettiğin yere ulaşırsın...:cat:

Hoşgeldin yazdıkların kulağımıza küpe olsun belki bi yararımız olur

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hoşgeldin arkadaşım , yaşadığın olaylarla ilgili senin adına üzüldüm gerçekten çok zor olsa gerek bide evlisin , iş konusundaysa izmir mt sayfasına bi bak istersen ordan birileriyle irtibata geç bişeyler çıkar diye düşünüyorum....

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:cat:
İzmir denim bende,gayet büyük ve düzeyli bir gurubumuz var.MT İzmir...
Elimizden geleni yapmaya çalışırız dostum.
Yalnız 1 aylık evliyim yazmışsın,bu kadar sorunun içinde mi evlendin yoksa 1 aylık evlilik dolandırılmadan öncemiydi yani şimdi daha mı uzun süredir evlisin.

öncelikle ilgilendiğiniz ve sorunumu paylaştığınız için herkeze ayrı ayrı teşekkürler.hemen MT izmir sayfasına bakıcam.Forrap soruna gelince evet şuan1-1.5 aylık evliyim herşey zincirleme gelişti ve herşey üstüste geldi.Birşeylerin farkına vardığımda artık dönüşü yoktu diyelim kısaca.artık birşekilde yoluna sokmalıyım herşeyi...

Allah kolaylık versin işin zor arkadaşım. ilk toplantıda bekliyoruz aramıza. tanışalım konuşalım neler yapılabilir bir görelim. iş problemi sıkıntılı bir durum. hele evli olunca dahada zor tabi. sorumluluk artıyor. elimizden birşey gelirse ne ala. en kısa zamanda tanışmak dileğiyle
aramıza hoşgeldin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldin

herşey düzelir :cat:

Hoşgeldin diyorum. Benzer bir olay 13 yıl önce benim başıma gelmişti. İnşallah kısa zamanda düzelirsin.Yeni kurduğunuz yuvanızda, size mutluluk ve sağlık dolu bir hayat diliyorum.

ben inanıyorum bişiler olucağına illaki bir fırsat çıkacaktır biryerlerden doğrudan olmasada dolaylı olarak..hangi yara kapanmamışki.yeterki yılmayıp çalışmak lazım..samimiyetiniz için teşekkürler...önümüzdeki ilk buluşmaya gelmeyi çok isterim..

sen yılmadıkca hersey eskisi gibi olur, bizler de biseyler yapmaya calsiriz senin icin... İzmir e hosgeldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar