Aldık bile Hoşgeldin
Aldık bile Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
gel anam gel bı sen asiktin, gelin hepiniz gelın...hosgelın........
nerdesin kız sen bakim yoksun ortalarda hoşgeldin pınar iyiki geldin emin ol doğru yerdesin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ya varya ölecem ben ya kriz oldum ümmet abi türkiyenim bi ucundan yetişti mustafa kardeş fena hadi ümmet baba'yı biliriz'de ya mustafa yok yok yazamayacağım........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
selam hoşgeldin kazasız belasız güzel sürüşler
[COLOR="Blue"]AYTUĞ (EQUATOR NİGHTBLUE)[/COLOR]
[COLOR="Red"]Herşey üstüne üstüne geliyors@!!! Anlaki ters yöne girmişsindir....!!![/COLOR]
teşrifinizle müşerref olduk küçük hanım
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
arkadaşlar ya aklıma bişi geldi çeşitli aktivite düzenleyelim motorlarımızıda getirelim hem tanışırız hemde beraber motor sürürüs süper olur bence...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Herkese bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ederim. Hoşbuldum, iyikide gelmişim. Sağolun, varolun..
Hoşbuldum. Enteresan bi karar..Bayan olmak kötü bi özellik mi yoksa???
Hoşbuldum teşekkür ederim ;) Doğrudur tanışamadık henüz..
Hoşbulduk sayın habil bey.. Beni kayıt ettiniz umarım..
Hoşbuldum, teşekkür ederim Hangi vodafone shop a gittiğinizle alakalıdır götüreceğiniz selam
Hoşbuldum. Büyük bir zevkle
Kalıcıyım Alper. Bu arada ben hangi buluşmaya katılmıştım. Karşıdaydı ama nerdeydi unuttum...:(
Hoşbuldum mustafa. Vodafone harici numaraları telefonuma kaydetmiyorum üzgünüm :D
Çok teşekkür ederim, çok kibarsınız..
Sizde kibarlıkta tavan yapmışsınız teşekkürler..
MV deydim Ümmet abi, sen burdasın diye koştum geldim bende Hoşgeldim iyiki geldim. Cevap yazmakta zorlandım resmen bu kadar güzel bi karşılama olacağını tahmin etmezdim.
Neyi yazamayacaksın, neden şaşırdın ben anlamadımki :D
senin geldiğin etkinlik
9 Mart cuma Berrs buluşması
eski ve yeni MT üyelerinin kaynaştığı toplantı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
maşşallah ammada guzel bi topicmişşş ;) yav bi arkadaş telefon yazmış çok hoş ya eksik numara sanırım bilerek yazmış. seviyorum motosiklet camiasını sanaldan.. allah bozmasın hoşgeldin ailemize umarım guzel paylaşımlarımız olur sitemizde ve etknliklerimizdee. başarı dileklerimle...
telefon olayı noktayı koydu.
hoşgeldin bağdat caddesinde kırmızı comet görünce yanına parkediyorum sarı kırmızı olsunlar diye
alakası yok.
kendi hoşgeldin başlığınla diğerlerini kıyaslarsan ne demek istediğimi anlarsın.
neyse asıl konuya geleyim buraya mesaj yazma sebebim hoşgeldinden ziyade(önceki mesajımda da bahsettiğim gibi) sen, bizim arkadaşın, senin gt250 ile fazerini takas teklif ettiği kişimisin diye sormak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)