selamms
ben geldim ben bursadan king
tiger 250 motorum var memnun diilim evet
ayrıca ciddi bi insanımdır topiğimde geyiğe müsama göstermem
tekrardan merhabalar
selamms
ben geldim ben bursadan king
tiger 250 motorum var memnun diilim evet
ayrıca ciddi bi insanımdır topiğimde geyiğe müsama göstermem
tekrardan merhabalar
Fırat kardeşim hoşgeldin, ama Yasin görmesin sıkar topuklarına ona göre Bu arkadaşa dikkat edin, çok samimi olmamaya gayret edin...benden söylemesi, sonra 'way ben duymadım, way ben bilmedim' diyenin way haline
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
işte efsane geri döndü....
hoşgeldin kardeşim...Bursanın gülü şakıyan bülbülü...
ne yazık ki burada da abinim kıdem ambiansı yani...beni dinle dediklerimi yap...üzülmezsin...hadi bakalım torun gözüm üzerinde...
diğer ebelek (pardon kelebek)kardeşim Federalde burada olursa siteye doyum olmaz...doğru yerdesin kıngo...sen göl dere balığı değilsin...
sen Okyanusların hakimi gecelerin yargıcısın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hoşgeldin yanlız ben "ciddi bi insanımdır topiğimde geyiğe müsama göstermem" diyerek en büyük hayatı yaptın. burası birazdan geyik yuvası olur bak başladılar bilee
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin kardeşim......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
hoş geldin arkadaşım...
hoşgeldin ciddi adam
doğru yerdesin canım
..
burada gerçek motosikletciler bulunur senin gibi...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
aşkıımmm, hayatıımmm , bi tanemmm, bacanaaaaam hoşgeldin m.net e ...ama sen zaten burda üyeydin yaw hani banlanmıştın redboyx nickiyle...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
bilader nerden bacanağın oluom ben senin haddini bilfederal adlı üyeden alıntı
olm adamı ihbar ediyorsun f arkında değilmisin yoks a masustanmı yapıyon gambazcı höd-oralfederal adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sayın ilgili; 01-08-2006 /BURSA
Hoşgeldiniz arkadaşım.Yalnız başlığınızı noterden onaylatırsanız,daha cidi olacaktır.Olası yanlış anlaşılmalar önlenecektir.
Saygılarımızla / İHTİYAR
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)