Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Herkese iyi haftalar, kazasız-belasız sürüşler diliyorum. Cümleten Hoşbuldum :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    06 Kasım 2017
    Şehir
    İstabul
    Arkadaşlar,

    Hepinize selamlar öncelikle...
    Uzun zamandan beri sitenizden -bol bol- bilgiler çalarak motor serüvenimi devam ettirmeye çalışıyorum. Bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür eder, haklarını helal etmelerini dilerim...

    Diyeceksiniz ki "üye olmak yenimi aklına geldi Allahın aklı evveli..." Diyin tabi ki, sövün bana, vurun bana... Ama önce bir dinleyin, bir derdimi anlatmama izin verin.

    Ben bu zamana kadar motora sırf ekmek almaya gitmek, yazlıkta denize gidip gelmek, köy yerinde tarla-tapana vurmak için kullandım. Kısacası motor benim için bir amaç değil araçtı. Hemde bildiğiniz halk otobüsü gibi kullanılan bir araç... (Motora biraz kalabalık binmiş olabiliriz)

    Ne olduysa şu son bir senede oldu. Artık hayat olduğu gibi motora da daha profesyonel, daha ciddi ve daha amacına uygun bir gözle bakmaya başladım. Bunda yaşın 30 u geçmesi, mesleğim, çoluk çocuğa karışmam gibi süreçlerin büyük etkisi oldu. (Uzun lafın kısası hanımdan veto yedim. )

    Gel gelelim uzun süre yalvardım, yakardım, ayaklarına kapandım, sustum, 34 gün aç kaldım, intihara teşebbüs ettim, hap yuttum, uyuşturucuya başladım, alkolik oldum ama ne fayda... Motora bir türlü izin çıkmıyordu. Taa ki beğendimiz eve taşınma fikrini ortaya atana kadar. O ev benim motor almamın önündeki duvarları yıkmak demekti, yasağın bitmesi, crazy rider olabilmem demekti... Çünkü kapalı otoparkı vardı. Ve şunu açıkca söyleyebilirim, bu devirde ne para ne pul ne kariyer nede sağlık... Bu devirde varsa yoksa kapalı otopark arkadaş.. Kapalı otoparkın varsa kimseye ihtiyacın yok. Kapalı otoparkın varsa tek başına da her şeysin.

    Dedim ya önemli kararlar alıyordum hayatımla ilgili... Uzun zamandan ertelediğim her şeyi uygulamaya koymaya başlamıştım. Öncelik sırasını en çok heves ettiklerime göre belirledim. Bu sebeple ilk işim A2 ehliyet oldu. Sürücü kursundan çıktıktan ve 1000 lirayı verip kuş gibi hafifledikten sonra ilk gördüğüm cafeye oturdum. "Ulan" dedim "nasılsa binlik olduk bi 50 lik daha olalım" oturduğum cafede kendime en karışığından bir tost, duble çay ve üstüne de waffle söyledim. Tost gelene kadar internetten dizlik ve dirseklik korumalarının sparişini vermiştim bile. Kask bedenimden emin olamadığım için cesaret edip kaskı almadım. Bu sırada waffle da geldi. On saniye sürmedi mideye indirmem. Hesabı ödedikten sonra kalktım. Atladım doğru sirkeciye... Girdim motorcular sokağına... Her yerden her şeyin fiyatını aldım.. Ucuz yakaladığım anda yapıştırdım hemen bir LS2 FF352. Sonuçta sharp testinden 4 yıldızı vardı... Diğer dükkanın sepetinden ucuza kışlık eldiven buldum. İşlerim rast gidiyordu.
    Mont bulamadım ama kafama göre. Ya pahalıydı. Ya tipi hoşuma gitmedi. Ama ondada çözüm gecikmedi.. Arkadaşım kendine internetten aldığı fakat büyük geldiği için giyemediği durt marka montunu bana hediye edeceğini söyledi. Daha doğrusu söylemek zorunda kaldı.( Biraz elinden zorla almış olabilirim... )

    EEE motorun nerde dediğinizi duyar gibiyim. Durun hele daha motoru almadım. Daha doğrusu kredi kartının hesap kesim tarihini bekledim bir on gün. Kesildiği gibi gidip patlattım hemen bir ZNU 125... Tek çekim hemde..

    Uzun lafın kısası 2 aydır aktif olarak motor kullanıyorum arkadaşlar. İşin latifesi bir tarafa çokda aşığım ben bu işe. He motorlar değişir, satılır, alınır... Ama motora motor sürmeye olan saygı ve sevgi kaybedilmediği sürece inanın mobilet bile bana hayabusa gibi geliyor. Eşimede aldık ekipmanını. Oda kırdı inadını.. Çoğu zaman arabayı bile çıkartmıyoruz.

    Dedim ya aktif olarak kullanmaya başladım ve artık ben bu işin yolcusu oldum, geldim hemen sitenize kaydoldum. Benimde fayda olmalı dedim. Öyle oku oku kaç olmaz dedim.
    İnşallah beni de aranıza kabul edersiniz. Nice kilometreleri beraber yaparız. Kazası belasız, makarası, eğlencesi bol yolları beraber kat ederiz.

    Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
    Her şey için şimdiden Teşekkür ederim.
    SRDR KTM 390 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    20 Ekim 2015
    Şehir
    Adana
    Hos geldiniz.
    Duzgun dil kullaniminizdan ve keyifli girizgahinizdan dolayi tesekkurler.
    Kazasiz nice yollar/yillar dilerim..

  3. #3
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    prafa. motor aşktır. aşk engel tanımaz.

    dur bakalim sen daha cc yükseltecek, turlara katılacaksin. bu daha başlangıç.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)