Merhaba arkadaşlar. Bu aralar motorsiklete merak sardım. Ulaşım amaçlı değil sadece güzel havalarda çıkıp dolaşabilmek için kısacası zevk için küçül cc bir motor düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucu Honda CBR125 e karar verdim.Otomobilimden oluşan sempati, bulunduğum ilde motor için servisi olması , başlangıç motoru olarak herkes tarafından önerilmesi beni buna yöneltti.
B sınıfı ehliyetim mevcut. A2 ehliyet için ne yapılır, ne zaman nasıl alınır bir bilgim yok. Kısa zamanda bu konuyu sürücü kursu ile konuşmayı düşünüyorum. Önümüzdeki ilkbahara Honda CBR125 + Profesyonel eğitim + Tam Ekipman ( Kask + Mont+ Sırt Koruma + Eldiven + Pantolon + Çizme) ile girmek istiyorum. Önümde bunları gerçekleştirmek için bir süre mevcut.
Güvenlik beni çok düşündürüyordu. Zira 1,5 yaşında bir oğlum var, herkes gibi başıma bir hal gelmesi beni de çok korkutuyor. Ancak tam bir ekipman + eğitim ile sadece güzel havalarda düşük hızlarda zevk için kullanarak kendimi çok tehlikeye atmam gibi hissediyorum.
Araştırma içerisindeyim. Herkese selamlar..

Not: Bu aşama da neleri araştırmamı önerirsiniz? forumda ne okuyayım, Takdir edersiniz yeni başlayanlar için derya deniz , neyi araştıracağımı şaşırdım.