Merhaba ve yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar,
Ben Levent. 35 yaşındayım. İstanbul'da ikamet ediyor ve motosikletliler arasına katılmak için uğraş veriyorum :)

Özel kursa kayıt olup geçen hafta ilk eğitimi aldım ve başarısız oldum maalesef.
Ek bir kaç saat süre daha eğitime katılmam için yardımcı oldular.
İlerki günlerde kursa devam edeceğim. (Yardım ve dostlukları için ayrıca teşekkürler)

Kurs süresince motor üzerinde kalıp düz gidebiliyorum ancak dönüşlerde çok başarısız kalıyorum.
Kursun bitiminde iyi bir şekilde öğreneceğimi sanmıyorum. (Bireysel beceriksizlik)
Sizden bu konuda yardım istiyorum,,
Ehliyet sınavına kadar bana uygun fiyata, motosikletiyle, ek eğitim verebilecek arkadaşımız veya tanıdığınız var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Super Moderator
Levent bey
Size bu konuda yardımcı olmak isterdim, fakat malesef ki sizin kullanabileceğiniz bir motosiklete sahip değilim. Para vs. söz konusu bile değil, tamamen yardımcı olmak isterdim ama malesef motosikletim bu iş için pek uygun değil. Siz Honda'nın , Yamaha 'nın eğitimlerini araştırın. Onlar daha efektif eğitmenler tarafından verilen eğitimlerdir.

Herkese selamlar,
İnternet üzerinden bir arkadaş ile tanışıp 2 gün de toplam 3 saat kurs aldım.
Yaşadığım problemleri anlattım, o da dinledi.
Eğitim verimli geçti ve artık motoru çok çok daha rahat sürebiliyorum.
Yarın sınavım var. Umarım başarılı olurum.
Gittiğim kurstan o kadar ısrar etmeme rağmen sınavda yapılacak parkurla ilgili hiç bir eğitim almadım.
Slalom yapmadım, sekiz çizmedim, ince demir üzerinden geçmedim.

Kurs eğitim süreci ve ek aldığım ders hakkında neler yaptığımı yarın sınavdan sonra paylaşırım.
Herkese iyi akşamlar ve sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar