Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

150 cc ojinali ile 160 yapabilirmi ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    09 Ekim 2014
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150 & kawasaki 125 k1
    tmm arkadaşlar karaımı yamaha rx 115 de kıldım 155 160 orjinaliyle diyor galiba enjeksiyonlu nedolsa caferaceri ona uygularım nedolsa degecek bir motor fiyatıda uygun bence konu kapansın artık cümleten hayırlı sabahlar .


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Bu motorları alıp neden kurcalama gereği hissediyorsunuz?
    Amerikan filmlerindeki garajlarında motor veya arabalarını modifiye eden gençler gibimi olacağını zannediyorsunuz?
    Bunu yapan mühendis yıllarca okuyup yıllarca süren tasarlamalar sonrasında bu motorları ortaya çıkarıyor. O adam tüm bilgilerini çöpe atıp yeniden amerikayı keşfetmeye çalışmak neden?

    Bunun için harcayacaklarınızı motor üzerinde hayatta kalmak için neler yapabileceğinizi öğrenerek veya diğer ihtiyaçlarınızı almak için kullansanız daha mantıklı değil mi?


    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    40yapar, tornacı43, 151rsfa ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #23
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Ağustos 2014
    Şehir
    İzmir
    Cahil apaçi kro adamların sorularına yanıt vermeyin, yöneticilerinde gözüne gözlük almasını tavsiye ediyorum, bu kadar gereksiz konu var, hatta yasal olarak suç teşkil eden konular var iken( plakamı nasıl iptal edebilirim? yada katlanır nasıl yaptırırım gibi.) yöneticiler resmen uyuyor, hiç ilgilenmiyor.
    ceyhun__22 bunu beğendi.

  4. #24

    Üyelik
    09 Ekim 2014
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150 & kawasaki 125 k1
    hayırdır kardeş 200 lük kafamı koyduruyoz motora yasal olmayacak asıl sizin gibi insanlar kro cahil olur

  5. #25
    bsabora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2012
    Şehir
    ADANA
    Alıntı acmimurt31 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün iskenderun yolunda 4lü yapılmış bi mobilet gördüm o kadar gereksiz ki. yani bxxxx nu çıkarmakta üstümüze yok. sat yükselt cc hızlı git ekşın aramaya gerek yok ne kanıtlamaya çalışıyoruz ki anlamıyorum
    yazmayacaktım ama sırf sen böyle yazdın diye yazıyorum...
    Arkadaş : Mobilete isteyen 4 değil 6 silindir atar.sanamı kaldı gerekliliği gereksizliği.Parasını senmi ödedin o fazladan yapılmış silindirlerin.
    Sen motorun mekanik işlerine ilgisizsin diye başkasının yaptığı neden gereksiz oluyor.
    Hayatında hiç kendin motosiklet topladınmı.Kendi başına,boyasını yaptınmı,tamiratını yaptınmı.parasızlıktan yapamadığın işler oldumu.yapınca projeyi tamamlayınca haz duydunmu.
    Burt munro diye bir adam var tanırmısın sen.Tüm motosiklet alemi bu ihtiyar ustayı tanır.İçindeki hırsla saatte 70 km hızla giden motoru tam 50 yıl modifiye edip 331 km hız yapmasını sağlamış yıl 2014 o kategoride hala rekoru kırılmamış Ne gereği vardıki ??? .İnsanların ne yapıp ne yapmayacağının gerekliliğine siz karar veremezsiniz.
    Not : Bu konuyu açan Kişi Araştırmadan öğrenmeden uygulamadan hiçbirşey yapamazsın üstüne koyamazsın.Gelip konu açıp gidersiniz.
    www.jawa350cc.com

  6. #26

    Üyelik
    12 Ekim 2014
    Şehir
    İstanbul
    Valla kardesim nasi yaparsin bilmiyorum fakat olmaz diyenler bis konusuyor gaziantepde herifler 125 lik mondiale öle seyler yapiyolarki bu tarz oynanmis yine antepden gelme bir motorkullandimsahibi 180 gördüğünü soyluyodu bu motormu diye dalga geciyodum bi tur at dedi motor felaket gidiyodu elbetde ben 180 gormdim onun uzerinde ancak seriligini gorunce gorebilecegine inandim bence mumkun yani

  7. #27

    Üyelik
    09 Ekim 2014
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150 & kawasaki 125 k1
    birader bayagı bi araştırdım meredi enjeksiyondan başka care yok 160 için diyolar bende sadece kısa piston kapak taşlatma ateşleme 200 veya 250 lik karbüratör 200 lük koyman geren diyolar 220 bile der ama 10 binde benzin keser en fazla 140 dersin sonra hiz düşüşe geçer diyolar 2. arkaşimiz a geçelim evet 180 diyen 125 lik yapanlar var biraz bilgi paylaşmalarini dilerim ama bu sayfada modifiye tutkunu olan kişiler sizin gibiler sadece sagolun var olun önemli olan sevdigin ilk alın terinle aldıgın motordur bana göre bende enjeksiyon mini tubo taktirmak isterim ama 2 milyar ve üstü tutuyor tek çarem 2005 model olan seyhanımın tekerlerini birazdaha dişli bişey alıp (ojinal ebat !) 2014 o parçalarla donatılması herşeyinin racer 200 orjinal beyni takilmasi veya 50 liralik ayarli beyinlerden almak ama bir arkadaşim akü şarj parçasının aküye fazla yüklendigini onu başka bişeyle degiştirmekte çözüm sundu bu arada seyhanım en fazla 95 diyen arkadaşa siboplari kontrol etmesi ve kaliteli yag kullanmasini tavsiye ederim çünkü 105 i düz yolda gördüm :D

  8. #28
    mustbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2014
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Spahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    java mz nasıl karşı koyuyosa
    mz in silinidiri senin motorun deposu kadar.. 3 yıl kullandım seyhan 150 c yi. 80 den sonrasında eziyet durmaz yatmaz birşey. ama tok sesli güzel bir motor şehir içi için ideal. alırken amaçlarını göz ardı etmişsin.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)