Öncelikle sorduğun kaska baktım internetten ( sende bulabilirdin eminim ama shopa gidip sormam biraz zaman alır diye kusura bakma) 150 dolar civarı fiyatlar link koyucam ama açılır mı bilmiyorum umarım görebilirsin. Farklı çeşitleri var sanırım,
http://m.ebay.com.au/itm/291055384784?nav=SEARCH
Buda tamamen beyaz
http://m.ebay.com.au/itm/290935067404?nav=SEARCH
Bu sitede biraz daha ucuz ama sebebini bilmiyorum
http://au.shopping.com/ls2-ff351-atm...4Q==/info?sb=1
İstediğin modelde bulabildiklerim bunlar. Ls2 min farklı modelleri var bir çok sitede senin aradığın az ;) free shopping demek istedin sanırım , ( bilmiyorum ne anlama geliyo ) yurt dışında evet bazen daha ucuz olabiliyor fakat senin için getirecek birini bulursan sanırım!!! Türk lirasının değeri yok zaten , 150 dolar kask 300 lira, kargo ücretini de isteyecekler senden , kilosuna göre kargonun fiyat biçiyorlar 200 dolar civarını bulur sanırım belki de geçer(!!!) ben Türkiye'den kargo fiyatı istemiştim , bir kilo için 300 Euro fiyat çıkardı ! Onun dışında Türkiye'de gümrükten geçeceği zaman ( hatırlamıyorum tam olarak ama yüzde on gibi birsey daha yüksek olması muhtemel) ürün faturası istiyor Yada tahmini bir fiyat gümrüğe para ödüyorsun sonra sana teslim ediyorlar. Biz geçen yaz bir buçuk ay bekledik. ( kargo karışıp Singapur'a gitmiş, Türkiye'ye gönderilsin diye eşim baya uğraşmıştı) ingiliZcen varsa bu telefon konuşmalarını rahat halledersin !
Anlayacağın astarı kılıfından pahalıya patlıyor bu durumda. Benim bilgim bu şekilde genede kargo durumunu araştırmak gerekir. Farklı ülke olunca kargoyu senden alıyorlar diye biliyorum.Fiyat çok çok ucuz sorun değil dersen bu haftanın sonuna doğru benim için ekipman almayı düşünüyoruz, istediğin kask var mı , varsa fiyatı nedir öğrenirim senin için.
Kursa başladım bende dediğin gibi dil eğitimi var (evet İngilizce) ben üniversite düşünüyorum burda , diplomamı yükseltmek istiyorum , sonuna kadar devam edicem kursa.daha birkaç aydır kurstayım yavaş yavaş öğreniyorum. Hafızam zayıf olduğu için çok çabuk unutuyorum kelimeleri, hemen öğrenemiyorum bu yüzden
birazda tembelliğimden çalışmıyorum açıkcası
Türkiye'de konuşulacak bir siyaset dahi olmamasına rağmen!
insanın sabrını sınırını zorluyorlar. Hergün takip ediyorum gazeteleri, en son ki saçmalıklardan sonra ara verdim biraz orda olmasak da hem gerilip hem üzülüyoruz!! Her neyse konuşmak istemiyorum bende.
Ya motor rengine hiç takılmıyorum ilk motorum çünkü son motorum olmayacak Allah'ın izniyle
bugün tatilden döndük, ninja gördüm yolda, ( ayrıyetten heryerden fırladılar bugün gözüme sokar gibi çeşit çeşit motorlular)hevesim daha bir arttı. Ilk anlaşmamı yaptım 20.000 km den sonra değiştiricez motoru diye
o zamana kadar bilinçli ve iyi bir şöför olmayı hedefliyorum! Sonra gelsin motorla turlar
Evet haklısınız kendinize güvenmekte, bebeklikten arabalarla kamyonlarla oynuyorsunuz, azıcık yürümeye başlayınca motorda Yada arabada babanızın kucağında direksiyon sallıyorsunuz. Ayrıyetten erkek çocuk olarak sokakta geçirdiğiniz zamanlarda arkadaş çevrenizden deneyim ediniyorsunuz ( görerek , arada tecrübe ederek). E arkadaş şimdi biz mi keendimize güvenelim ? Değil mi ama!