190 boy 125 kgm ye uygun naked yada enduro

Merhaba arkadaslar bn ankarada oturuyorum yeni basliycam tabi kurslari tamamladiktan sonra boyum ve kilom baslikta var 10 bin tl civari bi butcem var duke 200 hosuma gidiyor fakat kucuk galiba tek tek butun markaları gezmek yerine seceneklerimi biraz azalticak tavsiyelerde bulunursaniz s3vinirim simdiden tesekkurler

ne adamsınız ya gidin bakın kendiniz oturun motorun üstne biz ne bilelim senin boyuna kilona motoru git dolaş mağazaları otur üstüne hangisi hoşuna giderse al motoru her ay biri çıkıo boyun şu kilom bu güldürmeyin beni şaka şaka kızma:rendeer:
duke demişsin onu gördüm ben çok küçük bir motor bana bile küçük gelio oderece yani seni hiç düşünemem 10000 tl para demişsin bu parayada o km ktm veya honda alabilirmisin bilemem ama Apachi XZ250RM bakabilirsin yada rx 250 yada az kullanılmış suzuki drz400 bakabilirsin husqvarna 2 el bakabilirsin benden bu kadar

Naked olacak. Büyük olacak. Gidişi nispeten iyi olacak. Başlangıca uygun olacak. Bütçeye uygun olacak. +Çok yakışıklı. ====> Hyosung gt 250 naked :thumleft:

Bn8mde gal8ba tercihim inazuma ve hyosung arasinda olcak sanırim tesekkurler

İnazuma kalite olarak hyosungtan çok daha önde bir model. İşçilik kalitesini gördüğünüzde hak vereceksiniz. Çift silindir çift ekzost sıfır titreşimli ve çok sakin bir makina. Şanzımanı nefis. Oldukça da kalıplı. Ancak güç ve tork olarak hyosungun gerisinde.

İnazuma kalite olarak hyosungtan çok daha önde bir model. İşçilik kalitesini gördüğünüzde hak vereceksiniz. Çift silindir çift ekzost sıfır titreşimli ve çok sakin bir makina. Şanzımanı nefis. Oldukça da kalıplı. Ancak güç ve tork olarak hyosungun gerisinde.

biraz daha performans beklemeyen bir kullanıcı için inazuma iyi bir secim olabilir. konfor olarak iyidir.
ama geri kalan dediğin gibi hız haz zevk ses olarak hyo daha iyi bir secenektir.

benim boyumda kilomda seninle aynı. cbf 150 kullanıyorum. motoru koyduğum otoparkta gw250 nin yanına park ediyorum. ya aynı yada gw250 bira daha büyük cbfden. elektronik ön panelide gayet hoş duruyo. yakıt sarfiyatınında çok yüksek olmadığını düşünüyorum. sıfırını o fiyatlara bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar