Herkese merhaba;
Ben Pınar, 17 yaşındayım ve bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Şimdilik Ankara'dayım. Motorları çok seviyorum!!! Henüz bir motorum ne yazık ki yok ama üniversiteye geçince en kısa zamanda alacağım. İyi forumlar...
Herkese merhaba;
Ben Pınar, 17 yaşındayım ve bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Şimdilik Ankara'dayım. Motorları çok seviyorum!!! Henüz bir motorum ne yazık ki yok ama üniversiteye geçince en kısa zamanda alacağım. İyi forumlar...
Hoşgeldiniz. Iyi forumlar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hoşgeldiniz. (bu başlıktada büyük patlamalar yaşanabilir sanırsam)
Teşekkür ederim...
Teşekkür ederim öyle umuyorum.
forum kanatlandı son 15 günde forum da cinsiyet dengeleri bozulmaya başladı
durun dengemi kaybettim düşüyorum
pınar hanım hoş geldiniz keyifli forumlar
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Hoşbulduk. Teşekkür ederim, size de keyifli forumlar.
hoşgeldik diyelim bende yeni sayılırım bu tutku başka bir tutku tarifi mümkün degil..
allah standarttan ayırmasın..
Hoşgeldiniz arkadaşlar
hoşgeldiniz hele bir üniversiteye başla ondan sonra ehliyete yazıl ehliyetini al sonra motor almak kolay olur )) hoşgeldiniz tekrardan
bayanlar doldurmaya baslıyor sanırım burayı))
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldin. Keyifli ve daimi forumlar dielrim.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hoşgerldin daimi ve kalıcı olursun... bende motorları çok seviyorum... sevdiğimiz için burdayız.. allah inşallah gönlüne göre verir....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)