Merhabalar, yardımlarınızı bekliyeceğim

Selam olsun abilerime,amcalarıma, kardeşlerime.İsmim KENAN.Yaşım 18.A2 Ehliyetimi daha almadım yaklaşık olarak 21 gün'üm kaldı almama.Öğrenciyim.Lise sona geçtim :).

11 Yaşımdan beri motor merakım var.hep sokakta görürdüm r1'ları 1000rr'ları gsx'leri offf derdim hep.3 ay önce Kendi kendime Bir söz verdim.Dedimki Of demiyicem Of dedirticem artık.İstanbulda oturuyorum.Yıllardan beri hayalini kurduğum o motoru artık alacağım.Ama Ne alacağımı gerçekten tam olarak bilmiyorum.Laf aramızda Görüntü benim için Çooook Çok önemli.2011-2012 R1'Lere inanılmaz derecede aşığım.Aktif olarak Kullandığım bankamdan 30-35.000 Lira Taşıt kredisi çekicem.1 Yıl vade olacak ve buna istisnaden'de aylık 3.000 küsür lira taksitlerim olacak.taksit yönünden bir sıkıntım olmayacak.Malum babamız doktor.Bende Pronet Güvenlikte Saha Satış Şefi olarak staj yapıyorum :).Ama maddiyat sıkıntı olmayacak derken 35.000'in üzerinede kessinlikle çıkılmayacak.Bana kimse,yok 12'den başla yok 250'den başla demesin.ben 1000'lik bir motorla adım atacağım.

Demem Şuki bana tavsiyeleriniz,önerileriniz neler olacak.Yardımcı olursanız çoook çok sevindirirsiniz bu aşığı.İlk olarak Neden Nerden Nasıl başlayayım. :cyclopsan

Moderatör tarafında düzenlendi:
600 veya litrelik makinayla başlıcam dersen, hemen herkes senin için fatiha okumaya başlar bu formda. Hemen sıralayayım.
Ehliyet
full koruma
cbr 125 r
hoşgeldin :bestmt:

Adem Koş la Nerelerdesin
Hayabusa al Hayabusa

OHOOO adem la ben seni koş diye çağırıyom sen benden önce hemen davranıyon olamaz ki böyle :p

600 veya litrelik makinayla başlıcam dersen, hemen herkes senin için fatiha okumaya başlar bu formda. Hemen sıralayayım.
Ehliyet
full koruma
cbr 125 r
hoşgeldin :bestmt:

Hoşbuldum :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

Acemiliğimi Bağışla ANlamadım

Kocaeli İl Temsilcisi
doktor babana söyle cerrah arkadaşlarıyla sürekli irtibatta olsun sen motorunu alınca kenancım ,

paraydı, puldu zenginlikti tecrübeydi hepsini geçeceksin bir kalem , yaşım 18 dedinmi orada dur bakalım . üzme bizleri sonra .

kimleri kimleri kaybettik biliyormusun ? nice körpecik gençleri, tecrübeliler ve nice zenginleri yitirdik !

Avciceyhan paylaşım için çok özür dilerim ama böyle bir paylaşımla bir arkadaşımızın hayatını kurtara bilirim belki
Bu arada İrfan abi patlayan kafa geri toplanıyomu cerrahlar tarafından :silent:

taksit yönünden bir sıkıntım olmayacak.Malum babamız doktor.Bende Pronet Güvenlikte Saha Satış Şefi olarak staj yapıyorum :).Ama maddiyat sıkıntı olmayacak derken 35.000'in üzerinede kessinlikle çıkılmayacak.Bana kimse,yok 125'den başla yok 250'den başla demesin.ben 1000'lik bir motorla adım atacağım.
Bana hiçde tavsiye istiyormuş gibi bir halin yokmuş Gibime geldi:cyclopsan

erencim şu dünyada istemediğim şeyler arasında başkalarına kötü örnek teşkil edecek hareketler sözler ve paylaşımlarda bulunmayı istemek en son yapabileceğim şeyler arsındadır , kimselere kötü örnek olmak istemem ama ben iyilik perisi değilim benimde hatalarım eksik yanlarım var, bu resmi nette gördüğüm zaman beni değşete ve korkuya sürükledi motosiklet üzerine çıktığımda bu kareleri hatırlarım çoğu zaman belkide 23 yıldır nazar değmesin motosiklet ile burnumun kanamadığı tek bir çiziğin olmadığını buna borçluyumdur kim bilir ,

resimleri ben çekmedim nette bolca var, evet gerçekten paylaşılmayacak resimler hatam varsa affola , ama bazen sözün bittiği anlar oluyor konuşmaktansa bir kaç kare herşeyi açıklıyor bu resimlerde öyle bunaldığım bir anda yüklendi .

özürrr....

Estafurullah abi ben o manada yazmadım hani irfan abi yaptı bende yapim manası değil
Bana kızmayın derkende görüpde vazgeçer manasında yazdım :SSSSss
Tmm biraz öyle olabilir ama bende bi kaza paylaşımı yapmak istemiştim bu resmide sende görmüştüm o anlamda yazmışdım :pr::pr:
Şimdi içim içimi yer niye isim verdim diye :pale:

Bu tür resimlerin burada yayinlanmamasi fikrindeyim arkadaslar mümkünse kaldiralim.

Degerli warlocks Kardeism,

öncelikle hosgeldin yasin itibariyle düsündügün yüksek cc motosikletleri kullanman
gelecegin acisindan saglikli bir karar olmayabilir. Cünkü insan yasi ilerledikce olgunlasir
ve durum degerlendirmesi yapar ayni zamanda ilerleyen yaslarda daha isabetli kararlar
verildigi asikardir.

Acizane tavsiyem düsük cc bir motorla baslayip gerekli tecrübe ve bilginin elde edilmesiyle birlikte
25 li yaslardan itibaren daha büyük mototorlara gecilmesi yönündedir.

Kocaeli İl Temsilcisi
Avciceyhan paylaşım için çok özür dilerim ama böyle bir paylaşımla bir arkadaşımızın hayatını kurtara bilirim belki
Bu arada İrfan abi patlayan kafa geri toplanıyomu cerrahlar tarafından :silent:

konu sahibi karderşimizin babası doktor olduğu için bu soruyu kendisine yöneltmen daha makbul ve uygun olur düşüncesindeyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar