Selamünaleyküm Arkadaşlar.

Abilerim kardeşlerim forum sitesine daha yeni üye oldum size soracağım daha doğrusu bu işten anlayanlara soracağım bir kaç soru vardı açıkcası motorum var asya 150 t 6a (scooter) ama daha yeni işe başlayacağım için yeni bir motor almayı düşünüyorum kafam spor tarzı yani ayaklar arkada :) ama uygun bir fiyatlı ve uygun bir görünüşlü bir motor seçemedim açıkcası... görünüme önem veren biriyim ve egzoz sesine :) ama orjinalliğide severim önerilerinizi bekliyorum...

tvs rtr 150 ...! ben kullanıyorum tavsiye ederim aydın'dasın zaten hem adada hemde nazilli de satış servis olanağı mevcut ben didim'deyim adaya kaçıyorum servis çok ilgili ve bilgili öyle adamı sallamıyorlar yani en geç 2-3 günde istenilen parça da geliyor ( bende öyle oldu en azından ) gelmese de hemen ön taraftan 0 km motordan söküp takıyorlar seni mağdur etmezler performansı zaten okumuşsundur tatmin edecektir kullandığın asya ya nazaran :)

aleyküm selam kardeşim yukarıda arkadaşın dedigi gibi apaçhe uygun arıza çıkarmaz , karenajsız motor kullanarak başlasan iyi olur, hemde vitesli sonrasında otomatik motora gaçincede sorun yaşamazsın egzoz sesine gelincede zamanla oda olur insan önce mekleyip yürüyor birden koşamazsın saygılar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar