cok şeyler ogrendim cok saol ama anlamadigim
gece motor kullanmak neden bu kadar tehlikeli ??
cok şeyler ogrendim cok saol ama anlamadigim
gece motor kullanmak neden bu kadar tehlikeli ??
Benim anlamadığım AŞMIŞ lar kimler?... Kimin kriterleri bunlar?....
Her madde kendince değişiklik gösterir kişiye göre....
Eğer birileri bunları harfiyen uygulamaya kalkarsa yanlış olur kanaatindeyim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kafama yattı yani.. hoşuma gittii
Paylaşım için teşekkürler...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Bunlar güzel bilgilerde acemiler için çok tehlikeli buldum , zaten bunlari yazan insanlar gen elde profesyonel yarisci yada egitmenler onlar yillarini vererek bunlara karar vermisler acemiler uygulamaya kalkarsa ..bilemiyorum...
Birde genelde yarisçi motor kullananlar için söylenmis geldi bana birkaçta motocross gibileride var halbuki chopper kullanan için bazi bilgiler gereksiz...
Motor sürerken uyumak için herhalde acayip yorgun olmak lazım.....
eline sağlık kardeş çok faydalı bilgiler çalışmalarının devemını merakla bekliyoruz
teşekkürler
enjoy your ride and enjoy forever
bişi diil de ben böyle bi konu mu açmışım yafuu
şuna bak yazılarda rengarenk , hangi akla hizmetle yapmışsam
Bir şeyi öğrenmiş olmak anlamaktan geçer.Demek ki sen bir şey öğrenmemişsin çünkü anlamamışsın
Gündüz var olan görüş açısı gece yarı yarı ve altına iner hava koşullarına göre, dolayısıyla gündüz rahatlıkla algılaya bildiğin çevre hareketleri karanlıkta kısıtlı olur
Yaaani,gündüz yoldan geçen kara bir kedi'yi rahatlıkla gör bilirsin ama gece bu mümkün olmaya bilir ve kaza yapman muhtemel olasılıklar dahilinde.
Umarım açıklaya bilmişimdir
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Peki ben söyleyim...
Her kriterin yanında ismi yazıyor....
Biri kroscu biri motogp ci birisi touringci... Yani hep farklı tarz...
Farklı tarzların da farklı kriterleri var....
Ancak bunları birer birer guruplarsak fayda sağlarız...
İnsanlar baştan başlar okumaya sona doğru giderken bir çok yanlışı kafasına sokar...
Yanlışmıyım?..
peki bana örnek verir misin , yani şu madde insanları yanlış yönlendiriyor diyebilirmisin , şu an hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla böyle bişi göremedim , merak ettiğim için soruyorum sen hangi maddeden şikayetçisin mesela ...
Arkadaşlar anlatılanların hepsi ileri sürüş teknikleri ile ilgili olarak doğru şeyler. Bunları toplu olarak olmasada bir çok yerde okudum ve gördüm. Şu debriyajsız vites değiştirme olayıda doğru. Vites küçültürkende yapılabilir ama biraz profesyonellik ister. Bu konu ile ilgili videoyu mutlaka izleyin...
http://www.youtube.com/watch?v=TS9w5...eature=related
anlatılanlar gercektende faydası olacak ve ogrenilmesi gereken bilgiler. eger boyle rengarenk yazılmasaydı belkide hepsini okumazdım
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
dirt_rider , bu videodaki motosiklette moto gp motorlarında olan aparattan var gliba , yani devrini bulunca atmıyo vitesi : )
Bu güzel ve birbirinden değerli bilgiler için çok teşekkür ederim) Herkese kazasız sürüşler....
Bu tavsiyeleri daha ince okumuştum. Bazıları çok doğru ama yazlık eldiven üç hafta önce Biga'dan Çanakkaleye geçerken Lapseki'de bir sigara molası vermiştim. Elciği hissetmek için yazlık eldiven giymiştim ama soğuk baş parmaklarımı uyuşturmuş, sızlamasından çakmağı tutamıyordum. En doğrusu ise yağ ile ilgili olanı. Top casede shell zincir yağı vardı. Sweet shirtle baya kaynaşmışlar. 2 gün aynı kazağı giydim . Yol o kadar berbattı ki ha babam fısslamış Sshirt'e.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)